SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: kwolf
Forum: Hardware Support 06-28-2017, 04:28 PM
Replies: 5
Views: 1,009
Posted By kwolf
After multiple installs and uninstalls and...

After multiple installs and uninstalls and repairs, it somehow magically started working. I do not know why, but now I am afraid to touch it. Thanks to all who replied.
Forum: Hardware Support 06-26-2017, 06:28 PM
Replies: 5
Views: 1,009
Posted By kwolf
I just updated the Hauppage device driver with no...

I just updated the Hauppage device driver with no luck. There is a sub-window that flashes on very shortly before Sagetv shuts down. It says "Please wait for video preview to load". I have tried...
Forum: Hardware Support 06-26-2017, 05:45 PM
Replies: 5
Views: 1,009
Posted By kwolf
I did upgrade over version 7. I have tried...

I did upgrade over version 7. I have tried rebooting and re-installing with the repair. It might be the device driver. I think that I am still using the original drivers that came with the card...
Forum: Hardware Support 06-25-2017, 04:20 PM
Replies: 5
Views: 1,009
Posted By kwolf
cannot set up standard definition video source

I just upgraded to version 9 from version 7 because of the EPG discontinuation. But I still have an old standard definition directv box which I cannot get set up in a video source. I have a...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 06:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.