SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jklenk
Forum: Hardware Support 01-27-2009, 02:04 AM
Replies: 5
Views: 2,214
Posted By jklenk
Thanks... but I actually don't have the DCT2000...

Thanks... but I actually don't have the DCT2000 option anymore (I removed it at some point in trying to get a fresh start - though at the time I didn't realize it was a stock profile, and probably...
Forum: Hardware Support 01-26-2009, 01:19 AM
Replies: 5
Views: 2,214
Posted By jklenk
As I mentioned, I did reboot, and no other...

As I mentioned, I did reboot, and no other programs are using the USB-UIRT. The only program I've ever used the USB-UIRT with is Sage (other than the quick test I did with Girder to make sure that...
Forum: Hardware Support 01-25-2009, 11:08 PM
Replies: 5
Views: 2,214
Posted By jklenk
Hmm... I'm not sure this should have been moved...

Hmm... I'm not sure this should have been moved to "Hardware Support" from "SageTV Software" where I posted it. I think it is a bug in Sage.

I guess as long as someone reading this forum has an...
Forum: Hardware Support 01-25-2009, 01:49 PM
Replies: 5
Views: 2,214
Posted By jklenk
Question Sage does not register Motorola DCT6000 remote codes via USB-UIRT

I cannot get Sage (v6.4.8) to recognize codes from the remote control of my Motorola DCT6000 cable box through my USB-UIRT.

It was working at some point last year with an older version of the...
Forum: SageTV Software 01-22-2009, 01:20 AM
Replies: 2
Views: 1,186
Posted By jklenk
Thanks! That worked. I still think you should...

Thanks! That worked. I still think you should be able to delete existing ones from within the UI though (maybe with the Delete key when the one you want to get rid of is selected).
Forum: SageTV Software 01-19-2009, 10:45 PM
Replies: 2
Views: 1,186
Posted By jklenk
Question Is there a way to delete cable boxes saved in SageTV?

Is there a way to delete cable boxes saved in SageTV? I have a few that were saved after being partially set up, and I want to remove just to have it cleaned up.

I see a couple of them named in...
Forum: SageTV Software 11-16-2008, 11:28 AM
Replies: 57
Views: 39,289
Posted By jklenk
Yes, I have the KB942763 patch...

Yes, I have the KB942763 patch (http://support.microsoft.com/kb/942763).

And Windows itself has no problem settings its own clock automatically; it is just Sage that inexplicably changes its...
Forum: SageTV Software 11-15-2008, 09:52 PM
Replies: 57
Views: 39,289
Posted By jklenk
I have Java 1.6.0_07-b06 and the problem STILL...

I have Java 1.6.0_07-b06 and the problem STILL happened when DST ended earlier this month. My Windows clock is set correctly, yet all of my scheduled recordings were off by an hour.
Forum: SageTV Software 03-13-2008, 11:00 PM
Replies: 57
Views: 39,289
Posted By jklenk
Of course I would expect Microsoft to contact...

Of course I would expect Microsoft to contact customers if their data was about to be deleted.
Forum: SageTV Software 03-13-2008, 09:34 PM
Replies: 57
Views: 39,289
Posted By jklenk
Angry I don't think words can describe the extreme...

I don't think words can describe the extreme anger I feel toward the SageTV developers.

I rely on SageTV for ONE thing: to record ONE show a week.

Yet every time we have the DST switch, Sage...
Forum: SageTV Software 11-26-2005, 07:45 PM
Replies: 11
Views: 9,821
Posted By jklenk
I was able to get it to work by specifying the...

I was able to get it to work by specifying the user in the Services window, but ONLY if the user has a password. Which is not good since I will never make a password just to get into Windows. ...
Forum: SageTV Software 11-26-2005, 02:14 PM
Replies: 11
Views: 9,821
Posted By jklenk
Question Can't run service as my Win username: "service did not start due to a logon failure"

I cannot get the SageTV Service to run as my personal Windows username.

It will only run as "LocalSystem".

When I try to start it (from the SageTV Service Control or from the Windows Services...
Forum: Hardware Support 11-14-2005, 10:19 AM
Replies: 6
Views: 1,670
Posted By jklenk
Thanks! I saw that thread but I wasn't sure if...

Thanks! I saw that thread but I wasn't sure if maybe that was just started before Sage's own HDTV support was created and was no longer needed. I didn't understand why they would not support the...
Forum: Hardware Support 11-14-2005, 01:43 AM
Replies: 6
Views: 1,670
Posted By jklenk
MyHD with Sage for HDTV?

Based on http://www.sage.tv/requirements.html?sageSub=tv I assume that the reason I'm not seeing my MyHD 130 card show up in the Sage setup is that it is not supported.

Is this correct? Is it...
Forum: SageTV Software 11-14-2005, 01:01 AM
Replies: 0
Views: 2,621
Posted By jklenk
Can't use View in Channel Setup - get "Watch request failed. ERROR (-12)"

With Sage 4.0, when I try to View a channel in the Channel Setup with 4.0, I always get:

"Watch request failed.
ERROR (-12): There was a null object requested to playback
[OK]"

This is...
Forum: SageTV Software 10-07-2005, 08:34 PM
Replies: 27
Views: 3,354
Posted By jklenk
Nope, no solution I know of. I just hit...

Nope, no solution I know of. I just hit Ctrl-Shift-F (I think that's it) after every reboot.
Forum: SageTV Software 02-03-2005, 12:11 PM
Replies: 5
Views: 1,539
Posted By jklenk
Ahh.... I see. Thanks for the explanation.

Ahh.... I see. Thanks for the explanation.
Forum: SageTV Software 02-03-2005, 10:22 AM
Replies: 5
Views: 1,539
Posted By jklenk
Cool, thanks, I'll take a look. I still think...

Cool, thanks, I'll take a look. I still think Sage should put it in so everyone can easily use it... I'll put it in the feature request thread after I check out the dScaler method.
Forum: SageTV Software 02-02-2005, 10:36 PM
Replies: 5
Views: 1,539
Posted By jklenk
Question Any way to cover network badge/logo to avoid screen burn?

Is there any way to cover up the network logo/badge/icon (whatever the official name is) that most networks always use in an evil attempt to destroy our expensive projectors?

If not, I'll propose...
Forum: SageTV Software 12-13-2004, 08:09 PM
Replies: 27
Views: 3,354
Posted By jklenk
Thanks - I just did report a bug using your link....

Thanks - I just did report a bug using your link. I wasn't able to find the bug report form before - they seem to have that hidden pretty well (I still don't see any other links to it on the Sage...
Forum: SageTV Software 12-11-2004, 04:44 PM
Replies: 27
Views: 3,354
Posted By jklenk
I can reproduce this every time - please fix it

This is definitely a bug in 2.1. It always happens to me, on both SageTV and SageTV client (2 separate XP SP1 PCs, which were both upgraded from 2.0).

I am NOT using the service mode of Sage.
...
Forum: SageTV Software 10-24-2004, 06:40 PM
Replies: 10
Views: 2,159
Posted By jklenk
This always happens to me. I have to move the...

This always happens to me. I have to move the mouse to the bottom of the screen. It's a bug in SageTV, IMHO. They should make it like TheaterTek, where the mouse disappears after a few seconds...
Forum: SageTV Software 09-07-2004, 10:04 PM
Replies: 9
Views: 1,972
Posted By jklenk
I was restarting SageClient (and rebooting). ...

I was restarting SageClient (and rebooting).

I just uninstalled and reinstalled TheaterTek, and suddenly I had a "Cyberlink" MPEG2 decoder option (I guess that was the "Default" option before, and...
Forum: SageTV Software 09-07-2004, 12:42 AM
Replies: 9
Views: 1,972
Posted By jklenk
I just upgraded to an 802.11g network, figuring...

I just upgraded to an 802.11g network, figuring that I was getting no audio/video on my Client PC due to the slow unsupported 802.11b network.

But I still get no audio/video on the Client (the...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 05:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.