SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 32
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Foggy
Forum: Hardware Support 11-23-2019, 05:51 PM
Replies: 9
Views: 615
Posted By Foggy
I've wondered about that as well. So far I've...

I've wondered about that as well.
So far I've done the following:
- forced a checkdisk on both c:\ and the sagetv media drive (G:)- both clean.
- tested memory (no issue identified)
- checked all...
Forum: Hardware Support 11-23-2019, 08:55 AM
Replies: 9
Views: 615
Posted By Foggy
3 days without a freeze (good news) but it just...

3 days without a freeze (good news) but it just froze again (bad news).

There were two extenders playing (one via program guide and the other playing a recording). I happened to be on the server...
Forum: Hardware Support 11-21-2019, 09:01 PM
Replies: 9
Views: 615
Posted By Foggy
I also changed the services start type for...

I also changed the services start type for OpenDCT from Automatic (Delayed Start) to Automatic and left SageTV at Automatic (Delayed Start). This lets OpenDCT get up and running before SageTV needs...
Forum: Hardware Support 11-21-2019, 03:40 PM
Replies: 2,702
Views: 344,300
Posted By Foggy
Bringing up a very old post, - my properties file...

Bringing up a very old post, - my properties file has the same stuff at the top "\u0000". It was not in the Nov 17th archive I made but showed up after that. I'm going to shut the services down,...
Forum: Hardware Support 11-21-2019, 03:32 PM
Replies: 9
Views: 615
Posted By Foggy
I did make a few changes and my system has not...

I did make a few changes and my system has not frozen for 30 hours !!

Changes:
OpenDCT - changed sagetv.device.global.required_devices_loaded_count from "0" to "3". (It has been "0" for years.)...
Forum: Hardware Support 11-18-2019, 06:45 PM
Replies: 9
Views: 615
Posted By Foggy
server freezing issue

I upgraded from Win 10 1709 to 1803 over the weekend and then to 1909 today.

Once I moved to 1803, the computer started freezing and it appears to happen generally when a scheduled recording...
Forum: SageTV Media Extender 03-18-2018, 02:54 PM
Replies: 0
Views: 669
Posted By Foggy
HD200 Error Icon - exclamation mark

A newly acquired HD200 has an error icon in the upper right corner when in standalone mode - a red exclamation mark.

What does that error icon mean? And where can I find a description of the icons...
Forum: SageTV Media Extender 03-14-2018, 09:16 PM
Replies: 3
Views: 952
Posted By Foggy
Solved, sort of. Before doing the reset, I...

Solved, sort of.
Before doing the reset, I connected the hd300 to a different tv and the image came right up.
So it appears that the first TV has a sub-standard or hdmi port. Might be time for a...
Forum: SageTV Media Extender 03-13-2018, 04:20 PM
Replies: 3
Views: 952
Posted By Foggy
hd300 video output question

I just picked up a hd300 to use in place of a ShieldTV.
I do NOT have the composite adapter for it, nor the hd300 specific remote.

I'm using the same TV, HDMI port and hdmi cable as I was using...
Forum: SageTV Marketplace 03-05-2018, 07:09 PM
Replies: 3
Views: 731
Posted By Foggy
PM sent

PM sent
Forum: Hardware Support 09-01-2017, 06:54 PM
Replies: 14
Views: 1,290
Posted By Foggy
EnterNoEscape, Thanks for your hint. Network...

EnterNoEscape, Thanks for your hint.

Network Discovery (UPnP-In and Out) for the Domain was disabled (Public was also disabled, Private was enabled)

I enabled UPnP-In and UPnP-Out for the...
Forum: Hardware Support 09-01-2017, 02:46 PM
Replies: 14
Views: 1,290
Posted By Foggy
Here is a snippet from the OpenDCT logs....

Here is a snippet from the OpenDCT logs. (probably more data than necessary)
Looks like a connectivity issue.
Forum: Hardware Support 08-31-2017, 08:23 PM
Replies: 14
Views: 1,290
Posted By Foggy
Bump This has gotten worse. SageTV recording...

Bump
This has gotten worse. SageTV recording and viewing has completely quit working. Every time I attempt to view a program, I get "No Signal".

I do not have any problems getting video when...
Forum: Hardware Support 08-29-2017, 07:34 PM
Replies: 14
Views: 1,290
Posted By Foggy
I replaced SageDCT with OpenDCT and my problem...

I replaced SageDCT with OpenDCT and my problem has slightly worse.

It used to be that I could select a channel, get a no signal, close that channel and reselect that channel and be able to view it...
Forum: Hardware Support 08-29-2017, 02:48 PM
Replies: 14
Views: 1,290
Posted By Foggy
Egeller, I have considered converting to...

Egeller,
I have considered converting to OpenDCT and have downloaded a recent version, but since the SageDCT had been working until a few weeks ago, I wold like to understand the cause before I...
Forum: Hardware Support 08-29-2017, 02:45 PM
Replies: 14
Views: 1,290
Posted By Foggy
Additional information - The above viewing was...

Additional information - The above viewing was done on the server, from the SageTV app.

When I attempted to view the same recorded programs on my HD200, I did not get either audio or video.
...
Forum: Hardware Support 08-28-2017, 02:02 PM
Replies: 14
Views: 1,290
Posted By Foggy
bump. Any thoughts? All recordings this...

bump.
Any thoughts?
All recordings this weekend had this issue.
Forum: Hardware Support 08-24-2017, 07:34 PM
Replies: 14
Views: 1,290
Posted By Foggy
Forgot to provide my setup. SageTv v9.1.6.747 ...

Forgot to provide my setup.
SageTv v9.1.6.747
SageDCT, v2.6.0.0
Windows 10 PRO
HDHomeRun Prime w/Cable card - Spectrum

I'm starting to wonder if my video HD is going bad and taking about a 1...
Forum: Hardware Support 08-24-2017, 03:06 PM
Replies: 14
Views: 1,290
Posted By Foggy
Halt detected for initally, then audio only, no video

I've been getting some odd recordings recently.
halt detected in recording
The device input "SageDCT-HDHomeRun Prim Tuner 13212AA5-0 on 127.0.0.1:6970 Digital TV Tuner" stopped producing data while...
Forum: Hardware Support 08-24-2017, 01:15 PM
Replies: 14
Views: 1,290
Posted By Foggy
Ignore - posted to wrong group.

incorrectly added this to the wrong group.
Forum: SageTV Clients Development 04-20-2017, 08:19 AM
Replies: 6
Views: 1,357
Posted By Foggy
Working now that I disabled ExoPlayer. Yes,...

Working now that I disabled ExoPlayer.

Yes, this used to work. It had been working for more than a year.

I was running SageTV v9.0.12 or 13 last week when my wife finally got around to telling...
Forum: SageTV Clients Development 04-19-2017, 08:14 PM
Replies: 6
Views: 1,357
Posted By Foggy
Watching live TV on Shield no longer works

(Moved from the Open Source Dev page)
When I attempt to watch TV on the Shield (either via Live TV or via Guide) and select a channel, I see the program information and the progress bar on the...
Forum: SageTV Github Development 02-17-2017, 08:39 PM
Replies: 1
Views: 1,213
Posted By Foggy
Playback freezing

A few of my recordings are freezing partway through. This is not happening to all recordings. Seems to happen when watching some files from CBMT.

Here is a snippet from the sagetvclient_0.txt...
Forum: SageTV Github Development 08-31-2016, 10:36 AM
Replies: 41
Views: 16,045
Posted By Foggy
brandypuff - Yes, I installed right over my v7...

brandypuff - Yes, I installed right over my v7 installation.

Note that I started with v6 and upgraded to v7 a few years ago using the revised v7 binaries (see:...
Forum: SageTV Github Development 08-30-2016, 06:07 PM
Replies: 13
Views: 3,183
Posted By Foggy
Jeffrey, Do you have a rough number of licenses...

Jeffrey,
Do you have a rough number of licenses that were purchased for each version?

Thanks for the wiki page. That was interesting.
Showing results 1 to 25 of 32

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.