SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 47
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: t4runnr
Forum: Phoenix 12-20-2018, 11:08 AM
Replies: 10
Views: 853
Posted By t4runnr
Thank you so much! The java version was the...

Thank you so much! The java version was the ticket. Everything is good to go!
Forum: Phoenix 12-20-2018, 07:39 AM
Replies: 10
Views: 853
Posted By t4runnr
Thanks. Iíll give that a try once I get home. If...

Thanks. Iíll give that a try once I get home. If that doesnít work where would I find the logs to post?
Forum: Phoenix 12-19-2018, 10:06 PM
Replies: 10
Views: 853
Posted By t4runnr
I updated to v9. videos play well. However,...

I updated to v9. videos play well. However, phoenix still will not install. Through sagetv or the installer.

EDIT: I updated one of my clients to v9. It wanted to update my phoenix and now I...
Forum: Phoenix 12-19-2018, 09:21 PM
Replies: 10
Views: 853
Posted By t4runnr
Ok. Thanks. I guess now is a good a time as any...

Ok. Thanks. I guess now is a good a time as any to upgrade to v9. Just install it over my v7 on the servers and clients? Should i get my v7 video and audio codec settings going first before...
Forum: Phoenix 12-19-2018, 09:07 PM
Replies: 10
Views: 853
Posted By t4runnr
help with phoenix install

I had to reinstall v7 server again due to a major system crash.

Unfortunately, I am having trouble with installing phoenix. The good news is my clients are all still working so I'm good there. ...
Forum: Gemstone for v7 07-29-2014, 07:35 PM
Replies: 4
Views: 1,434
Posted By t4runnr
BUMP?

BUMP?
Forum: Gemstone for v7 06-11-2014, 04:41 PM
Replies: 4
Views: 1,434
Posted By t4runnr
Sorry to revive a very old thread, but is there...

Sorry to revive a very old thread, but is there an option to add or change posters/backgrounds for genres? If so, how?
Forum: SageTV Software 02-22-2014, 11:04 PM
Replies: 24
Views: 6,966
Posted By t4runnr
You're awesome! That did the trick. ...

You're awesome! That did the trick.

Thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forum: SageTV Software 02-22-2014, 09:34 PM
Replies: 24
Views: 6,966
Posted By t4runnr
It's all good. After digging deeper into what...

It's all good. After digging deeper into what update actually caused it was an update to my antivirus software (MS Security Essentials). When I disabled the real-time protection, everything worked...
Forum: SageTV Software 02-22-2014, 09:23 AM
Replies: 24
Views: 6,966
Posted By t4runnr
PROBLEM SOLVED!!! When I mentioned that I...

PROBLEM SOLVED!!!

When I mentioned that I did a system restore from a month ago, I accidently selected a system restore point from the day the issue happened. Found that out when I checked the...
Forum: SageTV Software 02-22-2014, 08:43 AM
Replies: 24
Views: 6,966
Posted By t4runnr
Thanks. I will try that. But how would that...

Thanks. I will try that.

But how would that explain the issue with playback on the server itself?
Forum: SageTV Software 02-22-2014, 07:36 AM
Replies: 24
Views: 6,966
Posted By t4runnr
The system drive is using a ssd. The client uses...

The system drive is using a ssd. The client uses a ssd. I wish this was the problem but unfortunately it is not.

All programs start up just fine, even sagetv starts up just fine. DVD ts videos...
Forum: SageTV Software 02-21-2014, 10:57 AM
Replies: 24
Views: 6,966
Posted By t4runnr
Thank you. I'll do that tonight. I actually...

Thank you. I'll do that tonight.

I actually have a new 3TB hard drive that needs to be installed. I'll migrate the movies to that and see what happens. Although, the movies start up pretty...
Forum: SageTV Software 02-21-2014, 10:09 AM
Replies: 24
Views: 6,966
Posted By t4runnr
Another spinning circle of death

I tried searching the forum for this but my search skills are not that great or I'm not searching for the right issue.

Anyway, I have a sage server running on a core i5 750. I also have a couple...
Forum: Gemstone for v7 11-25-2012, 08:52 AM
Replies: 1
Views: 659
Posted By t4runnr
Custom flow commands

Is it possible to bind a custom flow to a control-letter or remote button?
Forum: Hardware Support 11-19-2012, 10:30 AM
Replies: 17
Views: 1,193
Posted By t4runnr
LOL. Before I tried any of the changes...

LOL.

Before I tried any of the changes suggested above (either add an action to bring SageTV to the front or a batch file to load SageTV last) I decided to update everything in Sage regarding the...
Forum: Hardware Support 11-16-2012, 03:35 PM
Replies: 17
Views: 1,193
Posted By t4runnr
Thanks for your time on this. If I can't get it...

Thanks for your time on this. If I can't get it to work, its not a big deal to select something with the mouse/keyboard and then the remote works.
Forum: Hardware Support 11-16-2012, 02:50 PM
Replies: 17
Views: 1,193
Posted By t4runnr
I just checked before my last reply. Sage setup...

I just checked before my last reply. Sage setup has external setup selected.
Forum: Hardware Support 11-16-2012, 02:46 PM
Replies: 17
Views: 1,193
Posted By t4runnr
My setup is the same. And everything is running...

My setup is the same. And everything is running with administrator login.

BTW. Thanks for your time and patience with me on this.
Forum: Hardware Support 11-16-2012, 02:42 PM
Replies: 17
Views: 1,193
Posted By t4runnr
I'm running the client plugin and I installed the...

I'm running the client plugin and I installed the service. The remote works fine so long as I select something with the keyboard or mouse first within Sage. This only happens after a reboot of the...
Forum: Hardware Support 11-16-2012, 01:27 PM
Replies: 17
Views: 1,193
Posted By t4runnr
I never thought of that. That's a good idea. I...

I never thought of that. That's a good idea. I know in the past on other machines I had, I had a batch file in the startup directory that delayed the start of a specific program. I also know there...
Forum: Hardware Support 11-16-2012, 12:14 PM
Replies: 17
Views: 1,193
Posted By t4runnr
I only assigned buttons to commands that I...

I only assigned buttons to commands that I normally use. Not every button or command is used in my setup.
Forum: Hardware Support 11-16-2012, 09:56 AM
Replies: 17
Views: 1,193
Posted By t4runnr
Thanks. I have both those running as well. Are...

Thanks. I have both those running as well. Are you saying those plugins alone should do it and that I don't need to do a findwindow event? If so, it isn't happening.
Forum: Hardware Support 11-16-2012, 05:42 AM
Replies: 17
Views: 1,193
Posted By t4runnr
Yes. I'm using the plugin. I'll give your...

Yes. I'm using the plugin. I'll give your suggestion a try. Thanks.
Forum: Hardware Support 11-15-2012, 12:01 PM
Replies: 17
Views: 1,193
Posted By t4runnr
MCE remote

I'm having a weird issue with my MCE remote and my Sage v7 client. I'm also using eventghost.

Anyway, when I boot up my HTPC, it autostarts eventghost and my Sage client. Once its loaded, my...
Showing results 1 to 25 of 47

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 11:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.