SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 142
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: oshapir
Forum: SageMC Custom Interface 01-26-2016, 12:57 AM
Replies: 5
Views: 2,791
Posted By oshapir
Problem solved on my PC client!!!!...

Problem solved on my PC client!!!! :clap::jump::clap::jump:

I just maped the same drive letter (on the client - for instance J:) to the server drive - which is: tvserver\J

Thanks!
Oren.
Forum: SageTV Github Development 01-25-2016, 09:10 AM
Replies: 6
Views: 782
Posted By oshapir
Desktop client. Oren.

Desktop client.

Oren.
Forum: SageMC Custom Interface 01-25-2016, 06:38 AM
Replies: 5
Views: 2,791
Posted By oshapir
Deos anyone uses .edl files from comskip with...

Deos anyone uses .edl files from comskip with SageTV v9 and sees the blank parts in the timeline?

If so, how?

Thanks.
Oren.
Forum: SageTV Github Development 01-25-2016, 06:11 AM
Replies: 6
Views: 782
Posted By oshapir
Timelise is NOT in sync with the movie...

Hi all,

I'm having a strange problem with some of my MPG2 recordings (not all) .
When I play the recording, the playing speed is normal BUT the time line is moving faster! On some recording it...
Forum: SageMC Custom Interface 01-24-2016, 01:21 PM
Replies: 5
Views: 2,791
Posted By oshapir
SageTV v9 + SageMC + edl comskip files

Hi all,
I'm having trubble getting SageTV v9 + SageMC to recognize .edl files from comskip.

The .edl file are OK, they have the same name as the MPG file...but I can NOT see the "black" stips of...
Forum: SageTV Github Development 01-19-2016, 10:11 AM
Replies: 19
Views: 1,399
Posted By oshapir
I used "SageTVSetup_9.0.3.194_beta0.001" and...

I used "SageTVSetup_9.0.3.194_beta0.001" and "SageTVClientSetup_9.0.3.194_beta0.001"

Oren.
Forum: SageTV Github Development 01-19-2016, 05:22 AM
Replies: 19
Views: 1,399
Posted By oshapir
fixed the problem by clean install of v7 of...

fixed the problem by clean install of v7 of SageTV, then update to v9 using the new JAR & exe files. Both on the server and the client.

There must be someting wrong with the SageTV v9 Beat...
Forum: SageTV Github Development 01-18-2016, 12:59 PM
Replies: 19
Views: 1,399
Posted By oshapir
Also gone are all the plugins...The plugin screen...

Also gone are all the plugins...The plugin screen is empty. :bang:
Installed on another cmputer - the same results. :(

Oren.
Forum: SageTV Github Development 01-18-2016, 10:55 AM
Replies: 19
Views: 1,399
Posted By oshapir
TV section is gone...from client

Hi all,

I now have a fully working SageTV v9 server, with HD-PVR & full EPG (from XMLTV). :jump:

So, I installed the Client on another computer...but the TV section is missing :confused:...
Forum: SageTV Github Development 01-18-2016, 10:48 AM
Replies: 4
Views: 2,121
Posted By oshapir
That was the problem... Thanks, Oren.

That was the problem...

Thanks,
Oren.
Forum: SageTV Github Development 01-18-2016, 09:29 AM
Replies: 4
Views: 2,121
Posted By oshapir
Problem solved! :clap: Uninstalled SageTV &...

Problem solved! :clap:

Uninstalled SageTV & all Java versions I installed.
Used the Beta Windows installer for SageTV v9 which installed Java v7.
Everything works now. :thumb:

Oren.
Forum: SageTV Github Development 01-18-2016, 07:17 AM
Replies: 4
Views: 2,121
Posted By oshapir
Java version for SageTV v9

Hi all,

I've installed SageTV 7 and upgraded to v9 - everything works great! :thumb:

I'm using Java v1.6, which was installed during the SageTV original v7 instalation.

When I install Java...
Forum: SageMC Custom Interface 09-11-2010, 06:12 AM
Replies: 5
Views: 2,264
Posted By oshapir
Great to hear that! as I'm facing the same...

Great to hear that! as I'm facing the same dilema...
Did you reInstalled SageMC using SageTV7 plugins after the V7 upgrade or did you just use the "old" SageMC stv after the v7 upgrade?

thanks,...
Forum: SageTV Beta Test Software 06-03-2010, 10:54 PM
Replies: 5
Views: 1,073
Posted By oshapir
Just DL the latest beta - 7.0.10 - I'm quating: ...

Just DL the latest beta - 7.0.10 - I'm quating:
6. Added property setting "ui/disable_freetype_fonts" which defaults to true. If set to false, then Freetype font loading will not be used and all...
Forum: SageTV Beta Test Software 05-23-2010, 01:14 PM
Replies: 5
Views: 1,073
Posted By oshapir
The problem which I have with Hebrew is that the...

The problem which I have with Hebrew is that the text is revered. (An example in english: instead of "book" I get "koob" - when using Hebrew)
The only solution for that problem I know of is to set...
Forum: SageTV Beta Test Software 05-23-2010, 04:03 AM
Replies: 5
Views: 1,073
Posted By oshapir
Lost main menu items' zoom effect...

Hi,

In order for SageTV to support Hebrew, I need to change the:
ui/use_texture_maps_for_3d_text
in the .properties file to FALSE.

It worked OK in v6 but in v7 I loose the main menu items'...
Forum: SageTV Customizations 07-18-2009, 01:50 AM
Replies: 1
Views: 586
Posted By oshapir
Using language translation files on extenders

Hi all,

Is there a way to use the language translation files, as I do on my PC based SageTV Clients, on the HD100 Extender?

Thanks,
Oren.
Forum: SageTV Customizations 03-12-2009, 06:22 AM
Replies: 991
Views: 175,980
Posted By oshapir
Hi, I'm new to SJQ...well I haven't even...

Hi,
I'm new to SJQ...well I haven't even installed it yet...:blush: but I have few questions so I will know if it's the right route to go:

1. I need to send a channel change (IR code) to the...
Forum: SageMC Custom Interface 01-06-2009, 09:21 AM
Replies: 15
Views: 1,140
Posted By oshapir
Same here - on my Clients & HD100. Using...

Same here - on my Clients & HD100.
Using SageMC.

Oren.
Forum: SageTV Software 12-07-2008, 01:40 AM
Replies: 2
Views: 765
Posted By oshapir
Thanks! :thumb: I'll try it and check future...

Thanks! :thumb:

I'll try it and check future recordings.

Oren.
Forum: SageTV Software 12-06-2008, 03:20 PM
Replies: 2
Views: 765
Posted By oshapir
Strange time bar BUG -

I having a strange BUG for some time now:

When watching some sageTV recordings (PVR-150 from STB), the TimeBar jumps about 18 sec each sec of playback. The problem is that the recording stops...
Forum: Hardware Support 10-09-2008, 12:22 AM
Replies: 3
Views: 2,716
Posted By oshapir
Works perfectly! No problem. I didn't have my...

Works perfectly! No problem.
I didn't have my .frq file configured correctly at first...:blush:

Oren.
Forum: Hardware Support 08-14-2008, 05:45 PM
Replies: 3
Views: 2,716
Posted By oshapir
AzureWave (Twinhan) AD-SE200 DVB-S - no channels after scan...HELP!

Hi,

I'm getting no channels after scanning in my new PCIe DVB-S card.
Using my old Twinhan PCI - I get all the channels by scanning.

Any idea???

Using my OLD PCI DVB-S card I get:
DTV-DVBS...
Forum: SageTV Software 08-09-2008, 12:01 PM
Replies: 26
Views: 2,763
Posted By oshapir
Things change... Try setting: ...

Things change...
Try setting:
ui/load_complete_glyph_maps=true

Oren.
Forum: SageTV Customizations 06-07-2008, 09:32 AM
Replies: 473
Views: 140,547
Posted By oshapir
support for srt files

Hi,

Is there a way that you can add support to read from srt files directly without moving them to smi first.

Also it needs to support UTF-8 (from the srt) as I would like to view subtitles, in...
Showing results 1 to 25 of 142

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 10:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.