SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 150
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ellweber
Forum: SageTV HD Theater - Media Player 01-21-2012, 03:38 PM
Replies: 11
Views: 3,893
Posted By ellweber
I don't think so. It is using commands from the...

I don't think so. It is using commands from the Sage Client remote for Client input. That system predates all Sage Extenders and has never used one at all!

I really think it is going to be ok as...
Forum: SageTV HD Theater - Media Player 01-21-2012, 10:11 AM
Replies: 11
Views: 3,893
Posted By ellweber
I am using a Harmony One from Logitech. I have...

I am using a Harmony One from Logitech. I have been using the remedy I mentioned a few posts above and have more or less completely solved the problem. Logitech does not show any on or off discrete...
Forum: SageTV HD Theater - Media Player 01-13-2012, 03:32 PM
Replies: 11
Views: 3,893
Posted By ellweber
Thanks Fuzzy and GKusnic

Using Home for on and a sequence of Home followed by Power Toggle should solve my problems for now. Thanks for the suggestions.

As far as leaving the extender on, I am concerned it would prevent...
Forum: SageTV HD Theater - Media Player 01-12-2012, 12:25 PM
Replies: 11
Views: 3,893
Posted By ellweber
HD300 Power on/off control

I have done some searching and some experimenting but have been unable to find commands for "Power On" and Power Off" for the HD300.

In my experience, being limited to a "Power Toggle" is often...
Forum: Phoenix 11-22-2011, 03:29 PM
Replies: 55
Views: 7,065
Posted By ellweber
THANKS!

To stuckless for finding the problem, I am back in business with Phoenix.

And to mguebert for sending the logs, once again I am late to the party.

Lynn
Forum: Phoenix 11-18-2011, 06:53 PM
Replies: 55
Views: 7,065
Posted By ellweber
Well, if we both have the same symptoms then at...

Well, if we both have the same symptoms then at least it isn't a random occurrence. Perhaps stuckless or bialio will have some idea of where to look for answers or how to diagnose.

Lynn
Forum: Phoenix 11-18-2011, 04:03 PM
Replies: 55
Views: 7,065
Posted By ellweber
STILL KAPUT!

I just spent some time uninstalling everything but the underlying server S/W and the webserver plug-ins. I stopped the server service, deleted all the Phoenix files and folders on the server and all...
Forum: Phoenix 11-10-2011, 01:47 PM
Replies: 55
Views: 7,065
Posted By ellweber
408 verion update

Unfortunately an update to version 408 does not seem to have any effect on this problem.

Does anyone have any suggestions on a way to resolve this?
Forum: Phoenix 11-07-2011, 05:39 PM
Replies: 55
Views: 7,065
Posted By ellweber
more of the same!

I too am experiencing this problem on my HD300. It began while I was out of town so I have no idea what might have caused it to start.

I did notice that the background image for Phoenix was not...
Forum: Phoenix 06-21-2011, 02:22 PM
Replies: 24
Views: 15,747
Posted By ellweber
I thought I had tried that Bialio but perhaps it...

I thought I had tried that Bialio but perhaps it was while I was still tangled up in my syntax problems! Again, thaks for the support...
Forum: Phoenix 06-21-2011, 01:53 PM
Replies: 24
Views: 15,747
Posted By ellweber
Thanks for the pronto response, Stuckless. I was...

Thanks for the pronto response, Stuckless. I was stuck in a syntax hole but I climbed out just about when you responded. I have Sage working better than ever, thanks for all of your efforts. I...
Forum: Phoenix 06-21-2011, 12:50 PM
Replies: 24
Views: 15,747
Posted By ellweber
Hi Stuckless, Would you mind posting an...

Hi Stuckless,

Would you mind posting an example of a menu item the includes an executable. I would like to be able to call a batch file from the UI.

Thanks,

Lynn

Nevermind! I figured it...
Forum: SageTV Media Extender 09-05-2010, 04:44 PM
Replies: 5
Views: 7,551
Posted By ellweber
I have looked here and in the HD300 manual and I...

I have looked here and in the HD300 manual and I think a summary of the options available for extenders to wake a Sage Server that sleeps when it is inactive would be a helpful addition to the FAQ.
...
Forum: SageTV Customizations 03-17-2010, 12:44 PM
Replies: 256
Views: 102,088
Posted By ellweber
I too would prefer to see it deployed to a place...

I too would prefer to see it deployed to a place where I already have backups automated. The Mobile WebServer is neatly deployed to the Sage directory structure, would it be reasonable to do the...
Forum: SageTV Customizations 03-17-2010, 12:27 PM
Replies: 256
Views: 102,088
Posted By ellweber
Thanks for the quick reply. I did find them...

Thanks for the quick reply. I did find them finally in the the user:Local Settings:Temp directory. I'll know to look further next time!

Lynn
Forum: SageTV Customizations 03-17-2010, 11:02 AM
Replies: 256
Views: 102,088
Posted By ellweber
Where is .war deployed?

All is running well for me but I am unable to see where the .war is deployed. Back when I had this running with the TJWS I had made a few mods to the menu stricture to better suit my system needs...
Forum: SageTV Customizations 03-09-2010, 05:34 PM
Replies: 2
Views: 1,129
Posted By ellweber
Forum: SageTV Media Extender 01-17-2010, 10:09 AM
Replies: 52
Views: 18,807
Posted By ellweber
fac13, I think BlueH2O is running HD100s...

fac13,

I think BlueH2O is running HD100s and, based on his posts further back in this thread (#s 28, 30 and 32), has gotten closer to making this work smoothly than I have.

The 100 and 200 do...
Forum: SageTV Media Extender 01-16-2010, 11:10 AM
Replies: 52
Views: 18,807
Posted By ellweber
fac13, In my case the HD200 seems to...

fac13,

In my case the HD200 seems to broadcast to port 31100 each time it wakes up, but only once. I can make it work by waking the HD200 then sleeping it again followed by a reawakening. I...
Forum: SageTV Media Extender 11-09-2009, 12:29 AM
Replies: 52
Views: 18,807
Posted By ellweber
I am not experienced with Linux either but I have...

I am not experienced with Linux either but I have pieced together a solution that almost works. Unfortunately, Sage has left us with a Catch 22 situation. They have a server that is designed to...
Forum: SageTV Media Extender 11-03-2009, 03:02 PM
Replies: 52
Views: 18,807
Posted By ellweber
solve final problem!

Thanks for the pioneer work on this workaround for Sage's missing element. I was able to get my DNS-323 NAS to wake up my Sage server by following your and BlueH2O's tips.

Unfortunately, now that...
Forum: Batch Metadata Tools 08-20-2009, 08:42 PM
Replies: 2,416
Views: 698,816
Posted By ellweber
Thanks Sean, you are running Linus (wisely!) are...

Thanks Sean, you are running Linus (wisely!) are you not. I should have mentioned that I am using XP, and getting it to sleep is always a (huge) problem. Thanks for the response and, of course, all...
Forum: Batch Metadata Tools 08-20-2009, 03:22 PM
Replies: 2,416
Views: 698,816
Posted By ellweber
Server sleeping?

Is anyone else noticing that their server is not sleeping post 3.0 install? I believe that mine was sleeping ok with the beta version.

Lynn
Forum: SageMC Custom Interface 08-17-2009, 09:26 AM
Replies: 704
Views: 148,209
Posted By ellweber
Forum: SageMC Custom Interface 08-16-2009, 11:36 PM
Replies: 704
Views: 148,209
Posted By ellweber
Thanks for the quick response. I have loaded the...

Thanks for the quick response. I have loaded the default theme and only TVE STVi added to SageMC and I see the same bogus options display. As I move through the left pane items I see various...
Showing results 1 to 25 of 150

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 05:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.