SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 300
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: vividweb
Forum: SageTV Clients Development 08-28-2016, 07:41 PM
Replies: 1
Views: 738
Posted By vividweb
Miniclient no video with either player

I just came back to the forums after long time away. Use v7 for all TV on a daily basis and everything is still working. I discovered the mini client, but am having some issues.

I still have v7,...
Forum: General Discussion 10-09-2014, 06:21 AM
Replies: 22
Views: 3,595
Posted By vividweb
I installed it last night. Only Video libraries...

I installed it last night. Only Video libraries are there, no photos. Works like any other Plex client, just has the same interface as the xbox. Not sure if the new trailers/extra's feature is...
Forum: General Discussion 07-22-2014, 10:25 AM
Replies: 22
Views: 5,827
Posted By vividweb
Thanks for all your time and effort you have put...

Thanks for all your time and effort you have put into this community. Your contributions are very much appreciated.
Forum: General Discussion 06-10-2014, 10:05 AM
Replies: 1
Views: 1,153
Posted By vividweb
Xbox One OneGuide and SageTV

Has anyone tried using their SageTV in connection with the Xbox Oneguide feature?

I have used the SageTV to pass through the xbox, it works, they have improved it to the point where it is pretty...
Forum: General Discussion 05-31-2014, 11:08 PM
Replies: 5
Views: 1,536
Posted By vividweb
Thanks KryptoNyte!! shorted the power switch...

Thanks KryptoNyte!! shorted the power switch pins and it came to life.
Forum: General Discussion 05-31-2014, 10:54 PM
Replies: 5
Views: 1,536
Posted By vividweb
i pulled everything off the board, didn't make a...

i pulled everything off the board, didn't make a difference. I'll try the short on the switch.

I'm going to rebuild, i can recover everything, just a little short for time.
Forum: General Discussion 05-31-2014, 09:35 PM
Replies: 5
Views: 1,536
Posted By vividweb
Motherboard dead?

I just finished moving into a new house, when starting up my server for the first time I got nothing. I think the motherboard may have died. I checked with a different power supply but still...
Forum: Gemstone for v7 02-13-2014, 08:17 AM
Replies: 19
Views: 3,645
Posted By vividweb
Happens to me as well. Seems random as to when...

Happens to me as well. Seems random as to when it changes, sometimes it will last for a while, sometimes it changes after a couple days of changing the setting.
Forum: General Discussion 02-04-2014, 03:58 PM
Replies: 17
Views: 2,443
Posted By vividweb
Using plex you could.

Using plex you could.
Forum: SageTV EPG Service 12-20-2013, 07:37 AM
Replies: 7
Views: 1,784
Posted By vividweb
Yeah, forgot about the couple days it holds in...

Yeah, forgot about the couple days it holds in the past. I refreshed the guide and it added data to the end.
Forum: SageTV EPG Service 12-19-2013, 10:07 PM
Replies: 7
Views: 1,784
Posted By vividweb
No Guide data after Dec 31.

I have "No Data" on all channels after 5pm Dec 31. Is this common or do I have something I need to start fixing?
Forum: Hardware Support 12-13-2013, 08:11 AM
Replies: 2
Views: 562
Posted By vividweb
I have my HD300's running off wireless N. I have...

I have my HD300's running off wireless N. I have a Linksys dual band router that runs the wireless in my system. One band is set to wireless N and that feeds my extenders, the other is set to a/b/g...
Forum: SageTV v7 Customizations 12-03-2013, 07:46 AM
Replies: 6
Views: 886
Posted By vividweb
BMT will add the metadata to the imports and can...

BMT will add the metadata to the imports and can change them to sage recordings. I also use Gemstone to help control what media shows up under each menu. I think Phoenix will do that as well.
Forum: The SageTV Community 12-02-2013, 09:51 AM
Replies: 78
Views: 9,222
Posted By vividweb
I'm in canada, so do not have the OnGuide...

I'm in canada, so do not have the OnGuide features, so can't change channels. I found mine would pause and lock up on any static menu, It seems anything that didn't have sound would not refresh the...
Forum: The SageTV Community 12-02-2013, 09:08 AM
Replies: 78
Views: 9,222
Posted By vividweb
I put the HD300 into the Xbox One this weekend as...

I put the HD300 into the Xbox One this weekend as well. Saw the same issue with it locking up the passthrough in menus. Its almost at a point where it is unusable.
Forum: SageTV EPG Service 11-28-2013, 09:56 AM
Replies: 21
Views: 3,487
Posted By vividweb
Noticing some channels with No data. Was able to...

Noticing some channels with No data. Was able to fix one by disabling and enabling the channel in the line-up.

Tried a EPG refresh from the web page, we'll see what happens.
Forum: The SageTV Community 11-28-2013, 08:46 AM
Replies: 78
Views: 9,222
Posted By vividweb
Hope to have mine today.

Hope to have mine today.
Forum: General Discussion 10-15-2013, 08:34 AM
Replies: 137
Views: 12,767
Posted By vividweb
6TB of recording space that is usually 75% full. ...

6TB of recording space that is usually 75% full. Lots of stuff gets recorded, but never watched as it is dumped. Also have a Drobo-FS to archive to and store rips.
Forum: General Discussion 10-03-2013, 03:03 PM
Replies: 3
Views: 790
Posted By vividweb
Thanks MattHelm I'll look into that, but still...

Thanks MattHelm I'll look into that, but still not a really WAF friendly process, too many steps. My ideal workflow would be to open an app that has the whole photo library with the ability to...
Forum: General Discussion 10-03-2013, 02:15 PM
Replies: 3
Views: 790
Posted By vividweb
Viewing Photo's on tablets

I have within my home network a NAS where all my photos, videos, TV shows, Movies, etc gets stored. I am having a consistent problem with all the tablets I have I cannot find a simple...
Forum: Hardware Support 08-07-2013, 07:13 AM
Replies: 5
Views: 720
Posted By vividweb
I am really confused now. Unplugged the sata...

I am really confused now. Unplugged the sata cables and moved them to a different drive, got SMART errors on that drive. Moved the cables back to the original order, no errors and everything is...
Forum: Hardware Support 08-06-2013, 10:44 AM
Replies: 5
Views: 720
Posted By vividweb
I put the original sage recording drive in...

I put the original sage recording drive in another computer to copy the files across, worked OK, but would slow to crawl when copying files. Thought it was the original drive not working very well,...
Forum: Hardware Support 08-06-2013, 08:35 AM
Replies: 5
Views: 720
Posted By vividweb
Bad Sata Port

I think I have a bad SATA port on my server motherboard. I had sage give recording errors last night and noticed after a reboot that one HDD was giving SMART errors on startup. Had a spare drive,...
Forum: The SageTV Community 07-31-2013, 07:14 AM
Replies: 42
Views: 6,132
Posted By vividweb
pretty sure saw a post by Jeff showing off that...

pretty sure saw a post by Jeff showing off that plate.
Forum: SageTV Canada 04-17-2013, 07:17 AM
Replies: 9
Views: 2,694
Posted By vividweb
I noticed some audio sync issues with some...

I noticed some audio sync issues with some channels lately as well, A&E, Discovery, etc. Audio is ahead of the video, which I think is the opposite of issues the HDPVR's had in the past. I think it...
Showing results 1 to 25 of 300

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 07:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.