SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 01blacksnake
Forum: Hardware Support 03-21-2006, 02:29 PM
Replies: 3
Views: 2,425
Posted By 01blacksnake
Thanks for the info! I might just do that, then....

Thanks for the info! I might just do that, then.

Now, Is there a write up somewhere as to how to setup SageTV to use this to change the channel?
Forum: Hardware Support 03-21-2006, 12:10 PM
Replies: 6
Views: 1,191
Posted By 01blacksnake
I'm having the same issue with my MCE IR blaster....

I'm having the same issue with my MCE IR blaster. Even if I play with the delay between commands, sometimes the numbers are received, sometimes they are not.
Forum: Hardware Support 03-21-2006, 12:03 PM
Replies: 3
Views: 2,425
Posted By 01blacksnake
Question Issues with IR blaster and DirecTV Receiver (D10-200)... help!

I've set things up according to this thread/post:

http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?p=146080&postcount=10

The problem is that, even though I've had the computer learn the codes for...
Forum: Hardware Support 03-20-2006, 05:12 PM
Replies: 0
Views: 1,234
Posted By 01blacksnake
Exclamation I have Windows XP Pro SP2, SageTv 4.0, DirecTv, and an ehome Transceiver... help!

Thanks in advance...

I am looking to use a Windows MCE ehome transceiver with my Windows XP Pro SP2 machine and SageTv.

I want to have SageTv use the transceiver to send commands to change...
Forum: Hardware Support 03-10-2006, 01:26 PM
Replies: 318
Views: 139,721
Posted By 01blacksnake
Quickly... if I am using DirecTV (about a year...

Quickly... if I am using DirecTV (about a year old) do I need the additional 56kHz sensor?
Forum: Hardware Support 10-13-2005, 06:34 PM
Replies: 13
Views: 2,206
Posted By 01blacksnake
Did that... got this error: ...

Did that... got this error:

machine_check_exception

stop: 0x0000009c (0x00000004, 0x80545ff0, 0x82000000, 0x00070f0f)

I haven't had time to look this one up yet...

EDIT: I can't find...
Forum: Hardware Support 10-13-2005, 12:46 PM
Replies: 13
Views: 2,206
Posted By 01blacksnake
Unfortunately, I do not have another PC to try...

Unfortunately, I do not have another PC to try the card with. :(

Right now, capturing is the least of my issues... I can't go even 5 minutes of simply previewing a signal without my machine...
Forum: Hardware Support 10-12-2005, 11:58 AM
Replies: 13
Views: 2,206
Posted By 01blacksnake
Ugh... I'm running all of the latest drivers for...

Ugh... I'm running all of the latest drivers for my MB, PVR-500MCE, and VIA chipset.

Still have the same issues. I've been reading some of the via/hauppauge boards and a lot of people have this...
Forum: Hardware Support 10-11-2005, 06:42 PM
Replies: 13
Views: 2,206
Posted By 01blacksnake
I use the hauppauge software and I get video just...

I use the hauppauge software and I get video just fine (it's not designed to get vid and audio).

It's only when sage tries to get both video and audio through the card from any source I've tried....
Forum: Hardware Support 10-11-2005, 04:05 PM
Replies: 13
Views: 2,206
Posted By 01blacksnake
ASUS AV8 Deluxe... I'm using version 1014 of the...

ASUS AV8 Deluxe... I'm using version 1014 of the bios, too.
Forum: Hardware Support 10-11-2005, 12:46 PM
Replies: 13
Views: 2,206
Posted By 01blacksnake
Exclamation Computer is rebooting whenever I try to use SageTv... help!

Hey all, thanks in advance.

I'm running into an issue here when trying to use SageTv 3.0 beta with my Hauppauge PVR-500MCE dual tuner card.

During setup, when I get to where I setup the capture...
Forum: Hardware Support 10-10-2005, 02:49 PM
Replies: 4
Views: 1,274
Posted By 01blacksnake
I am trying to "add new source" in SageTv and I...

I am trying to "add new source" in SageTv and I keep getting errors.

I select the hauppauge tuner #1, then select to "captuer composite" since my VCR is hooked with red/yellow/white audio/video...
Forum: Hardware Support 10-10-2005, 02:40 PM
Replies: 4
Views: 1,274
Posted By 01blacksnake
Hm... having issues with that, too. How...

Hm... having issues with that, too.

How about a strict recorder that would work? any ideas?
Forum: Hardware Support 10-10-2005, 01:46 PM
Replies: 4
Views: 1,274
Posted By 01blacksnake
Exclamation Need help with my Hauppauge pvr-500MCE and recording!

Hey everyone... thanks in advance.

I recently bought a hauppauge pvr-500MCE for my windows XP system (I know it was optimized for use on MC editions of XP, but was told I could use the card).
...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 01:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.