SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: shmclane
Forum: SageTV Customizations 01-08-2010, 08:52 AM
Replies: 2,644
Views: 788,228
Posted By shmclane
Play on Extender issues

Folks,
Thanks for the help earlier on naming my extenders, now I am hitting my next issue. I am trying to set up a System so that my wife, or 3 year old, can go to a web page of DVD covers and...
Forum: SageMC Custom Interface 12-29-2009, 08:51 AM
Replies: 1,266
Views: 286,461
Posted By shmclane
If you mean press the play button on the remote...

If you mean press the play button on the remote when a movie is high lighted, i have tried that, it does not work either. Neither from the real or web remote.
Forum: SageMC Custom Interface 12-28-2009, 11:24 PM
Replies: 1,266
Views: 286,461
Posted By shmclane
Select not playing movies in SMW 4.01

I cannot seem to get a movie to play, or at least the Movie Info screen to come up with SMW. I have the option set to have select "play" and if I toggle it back to "Show Info", when i press enter,...
Forum: SageTV Customizations 12-11-2009, 05:31 PM
Replies: 256
Views: 89,384
Posted By shmclane
Custom names for Externder Addresses

Does anyone know of a simple way to change the way the Webserver shows the extenders. When you search for a video, for example, the resulting details page has a left sided menu: Play in extender...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 07:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.