SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: LHuisingh
Forum: SageTV Software 04-21-2019, 09:46 AM
Replies: 4
Views: 449
Posted By LHuisingh
Thank you! Deleting the contents of the...

Thank you! Deleting the contents of the fontcache folder while the service was off worked great! Thank you!

Did I say "Thank you?"
Forum: SageTV Software 04-20-2019, 11:48 PM
Replies: 4
Views: 449
Posted By LHuisingh
Yes, I am using the 32-bit version. If I...

Yes, I am using the 32-bit version. If I understand from the referenced thread, the solution provided would affect the computer running the software. Would that affect the HD300? I don't have the...
Forum: SageTV Software 04-20-2019, 11:27 PM
Replies: 4
Views: 449
Posted By LHuisingh
Display issues with 9.2.1 on HD300

I just installed the 9.2.1 update. I've noticed that on my HD300 unit the text on some of the menus is getting cut off at the top of the text. See the attached screenshots. I did not see this in...
Forum: SageTV v9 Customizations 04-19-2019, 05:42 PM
Replies: 198
Views: 15,472
Posted By LHuisingh
I just installed 0.18 and it works fine on my...

I just installed 0.18 and it works fine on my PC/server. I used my zip code and it was able to retrieve weather data. Awesome job!

I then went to my HD300 to set it up. I could enter my zip...
Forum: SageTV Software 04-19-2019, 05:24 PM
Replies: 1
Views: 465
Posted By LHuisingh
UPDATE: I just realized I hadn't rebooted...

UPDATE:

I just realized I hadn't rebooted since I performed the repair.

Rebooted.

It's working again!
The service starts automatically. The interactive version runs fine and recognizes my...
Forum: SageTV Software 04-19-2019, 05:03 PM
Replies: 1
Views: 465
Posted By LHuisingh
Unhappy Problems going from 9.1.5 to 9.2.1

Windows 10 64-bit (v. 1809). Running 32-bit SageTV 9.1.5. I just installed the 9.2.1 x86 version using the Windows installer from BinTray. No errors during the install.
Rebooted.
The service...
Forum: SageTV Github Development 07-18-2017, 07:02 AM
Replies: 8
Views: 1,884
Posted By LHuisingh
I thought I had tried that already. Either way...

I thought I had tried that already. Either way when I tried it just now it repaired it completely and the service is now running. Thanks!

I hadn't been on the site for a long time and didn't...
Forum: SageTV Github Development 07-17-2017, 11:01 PM
Replies: 8
Views: 1,884
Posted By LHuisingh
V9 Repair failure

I upgraded my V7 install to V9 and it all updated as expected. I started the service and then tried to run the SageTV.exe. After a while my anti-virus (Zone Alarm Extreme Security) flagged...
Forum: SageTV Marketplace 12-01-2013, 07:31 PM
Replies: 2
Views: 1,173
Posted By LHuisingh
Question Looking for HD300

My HD300 has started acting up. It used to be it would work for a few hours and then the networking component would stop working. Assuming it was a heat issue, after resting for a few hours it...
Forum: SageTV Media Extender 12-06-2012, 01:05 PM
Replies: 3
Views: 1,836
Posted By LHuisingh
I was going to post my solution and it turned out...

I was going to post my solution and it turned out to be exactly the solution just suggested. Basically, it seemed that either the Sage HD300, the receiver (I hadn't thought about its role) or the...
Forum: SageTV Media Extender 11-15-2012, 12:53 AM
Replies: 3
Views: 1,836
Posted By LHuisingh
HD300 with new HDTV produces jerky video

I have been using my HD300 with a standard def CRT TV for years now with great success. I just upgraded the TV to an HDTV unit running at 1080p. I have noticed that sometimes when using Sage to...
Forum: SageTV Software 10-12-2012, 03:09 PM
Replies: 95
Views: 15,470
Posted By LHuisingh
Final resolution!!!

I thought I should let you know that I have identified the actual source of my problem. It turns out that Java 7 has issues with some popular firewalls, including mine (ZoneAlarm). I chatted with ...
Forum: SageTV Software 10-08-2012, 06:41 AM
Replies: 95
Views: 15,470
Posted By LHuisingh
There appears to be a ZoneAlarm firewall issue...

There appears to be a ZoneAlarm firewall issue with Sage. I turned off the firewall and went into Online -> Weather and it started working. Likewise with YouTube videos. I need to figure out what...
Forum: SageTV Software 10-08-2012, 12:14 AM
Replies: 95
Views: 15,470
Posted By LHuisingh
A follow up question: Is there another...

A follow up question: Is there another executable other than SageTV.exe that might be doing the querying for data (both for weather or online videos)? I know I had an issue lately where my ZoneAlarm...
Forum: SageTV Software 10-08-2012, 12:07 AM
Replies: 95
Views: 15,470
Posted By LHuisingh
As of the latest reboot this is what System...

As of the latest reboot this is what System Information shows:
Software Version: SageTV V7.1.9.256
Java Version: 1.7.0_07
...
Current STV File: SageTV7.xml (Version 7.1.9.10 October 5, 2012,...
Forum: SageTV Software 10-07-2012, 10:15 AM
Replies: 95
Views: 15,470
Posted By LHuisingh
Google Weather

I did the update to 2.0 but still, the weather setup does not recognize my zipcode or city/state. Is there another plugin I need?
Forum: SageTV Software 10-06-2012, 11:39 PM
Replies: 95
Views: 15,470
Posted By LHuisingh
OK. Maybe I'm a bit out of touch. I just...

OK. Maybe I'm a bit out of touch. I just updated the STV file today. I understand there is a plugin to update. Where do I find it and how do I install it?

At this point in time the weather is...
Forum: Hardware Support 07-20-2012, 11:21 AM
Replies: 9
Views: 2,333
Posted By LHuisingh
Don't forget to check on Java

I just performed a Java upgrade today (Java 6 Update 33) and afterwards Sage would not run. I even restarted and still it did not run. Remembering other similar situations, I did a complete...
Forum: SageTV Media Extender 07-19-2012, 08:16 PM
Replies: 1
Views: 1,166
Posted By LHuisingh
Periodic network dropouts with NAS connected

I have recently attached a Network Attached Storage (NAS) device (LG N2A2DD2) to my network solely for system backup - not for Sage use. For some reason when the NAS is on the other side of a...
Forum: SageTV HD Theater - Media Player 04-11-2011, 11:34 PM
Replies: 6
Views: 2,116
Posted By LHuisingh
Dark picture on HD300

I, too, am seeing a noticeably darker picture when watching a recorded program using my HD300 on my TV using the component input. It looks great on my DVI monitor on the server but noticeably darker...
Forum: Hardware Support 03-07-2011, 05:49 PM
Replies: 9
Views: 2,333
Posted By LHuisingh
My issue with Sage and 2250

I have been running fine with SageTV as a service for over a month now on the 2250 tuner card. I just installed the latest Hauppauge driver and after that the Sage service stopped loading on...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.