SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-27-2008, 10:14 PM
Chriscic Chriscic is offline
Sage Expert
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 729
No sound playing WMV files

Just got my SageTV HD Media Extender up and running with the latest beta server and beta firmware.

I'm not getting any sound on WMV files. No problem with any other files so far. Note this was the case with the latest non-beta firmware (before I updated with the beta) as well.

Anyone else having this issue? Thanks,
-Chris
Reply With Quote
  #2  
Old 09-30-2008, 08:21 AM
Michelo Michelo is offline
Sage User
 
Join Date: May 2008
Location: The Netherlands
Posts: 10
Hi,

Same problem here. Tested with WMV HD files from te microsoft site.

Video is fine. But no audio with sagetv for linux and windows. Playing with the HD-100.

Michel.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-08-2008, 12:12 AM
sorrowstyr's Avatar
sorrowstyr sorrowstyr is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 71
I know the HD-100 has native abilities for WMV9, so it should be able to play them.

Format Compatibility here:
http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=28697

[ Wow Narflex is one of the Founders, awesome!]

Info on my wmv file:
Format: ASF[WMV9/359Kbps 424x240@25fps, WMA8/32kHz Stereo]

I have the same issue, and havent found the cause.
Place shifter has the same issue.

I will try some from the MS site as well to test.
__________________
Want Personal Freedom ? -- Get Sage TV baby with Com Skip

Last edited by sorrowstyr; 10-08-2008 at 12:55 AM. Reason: added place shifter.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-08-2008, 01:10 AM
sorrowstyr's Avatar
sorrowstyr sorrowstyr is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 71
BTW, I am prety sure my file doesnt have DRM because I can watch it and not be online, and my source for the file.... would definitely not put on drm.
__________________
Want Personal Freedom ? -- Get Sage TV baby with Com Skip

Last edited by sorrowstyr; 10-08-2008 at 01:11 AM. Reason: typo
Reply With Quote
  #5  
Old 10-08-2008, 03:22 PM
sorrowstyr's Avatar
sorrowstyr sorrowstyr is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 71
After reading a few other forums where people are having this issue and no relieve, I have emailed support,

It maybe be a bug so I requested it to be bug report.
If I hear anything I will let you all know.
__________________
Want Personal Freedom ? -- Get Sage TV baby with Com Skip
Reply With Quote
  #6  
Old 10-08-2008, 05:58 PM
infocus13's Avatar
infocus13 infocus13 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 199
Thanks for the bug report sorrow, I dont watch WMV so couldnt be bothered doing it (im bad, i know!!). for me, the stuttering on HD WMVs is all gone, just no audio now.

look forward to seeing what support come back to you with!

thanks.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-13-2008, 11:58 PM
sorrowstyr's Avatar
sorrowstyr sorrowstyr is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 71
Word from Support on why the Microsoft official wmv's have no audio:

Quote:
The videos have wma9 audio which is not supported on the extender at this time.
No word on my wmv's with wma8 are audioless at this time.
__________________
Want Personal Freedom ? -- Get Sage TV baby with Com Skip
Reply With Quote
  #8  
Old 10-14-2008, 02:04 AM
infocus13's Avatar
infocus13 infocus13 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 199
That makes sense. Thanks for following this through SS.
Reply With Quote
  #9  
Old 10-16-2008, 07:53 PM
sorrowstyr's Avatar
sorrowstyr sorrowstyr is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 71
If you have files with WMA8 this worked for me:::

Quote:
Close SageTV and the service and open up your
Sage.properties file in the SageTV folder. Look for this line

force_full_content_reindex=false
Thanks to Sage Support
__________________
Want Personal Freedom ? -- Get Sage TV baby with Com Skip
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
STV Import: Read & Write Metadata files for Default STV 5/6 (v2.2.9 18/Feb./2010) JREkiwi SageTV Customizations 251 10-09-2019 11:11 AM
Playing Divx files in Placeshifter? rwc SageTV Placeshifter 0 03-10-2008 11:06 AM
PVR500, Sigmatel 9200, Dimension 9100: Keep losing sound. timm5 Hardware Support 2 08-04-2007 07:31 AM
playing mp3 files rnewman SageTV Software 6 01-02-2007 12:12 AM
Problem with WMV Video Files jfgast SageTV Software 0 07-08-2006 02:43 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.