SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-08-2015, 01:44 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,191
Narflex Announcement

Re today's EPG announcement - I'm confused how anyone could be using the EPG WITHOUT a license, aka you could use SageTV all this time without a license?
Or is this in reference to the upcoming open source project?
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #2  
Old 07-08-2015, 02:02 PM
cncb cncb is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,271
I think it refers to "trial" users.
__________________
-Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 07-08-2015, 02:22 PM
SHS's Avatar
SHS SHS is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Vinita, Oklahoma
Posts: 4,589
Quote:
Originally Posted by cncb View Post
I think it refers to "trial" users.
Yup he ref to trial
Reply With Quote
  #4  
Old 07-08-2015, 02:48 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,191
ah, thanks
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #5  
Old 07-09-2015, 10:06 AM
Tiki's Avatar
Tiki Tiki is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2005
Location: Southwest Florida, USA
Posts: 2,007
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
Or is this in reference to the upcoming open source project?
The upcoming open source project is the reason this change was made.
__________________
Server: Ryzen 2400G with integrated graphics, ASRock X470 Taichi Motherboard, HDMI output to Vizio 1080p LCD, Win10-64Bit (Professional), 16GB RAM
Capture Devices (7 tuners): Colossus (x1), HDHR Prime (x2)
,USBUIRT (multi-zone)
Source:
Comcast/Xfinity X1 Cable
Primary Client: Server Other Clients: (1) HD200, (1) HD300
Retired Equipment: MediaMVP, PVR150 (x2), PVR150MCE,
HDHR, HVR-2250, HD-PVR
Reply With Quote
  #6  
Old 07-16-2015, 08:24 AM
bigbill's Avatar
bigbill bigbill is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Dec 2006
Location: San Diego, California
Posts: 467
I guess that means anyone setting up a new server as a trial until its ready to take the old one down and transfer the license key is OOL. Glad I kept my second SageTV license... Phew!
__________________
Home DVR: SageTV v9.2.6(64)
i7-6700 3.4ghz, 8GB RAM, Win10 Pro, 1@ SSD +1@6TB WD Blue, 1 Quad HDHR, ( OTA Winegard HD8200U, CM4221HD), 1@ STP-HD200, 1@ Nvidia Shield , 1 @ Nvidia Shield new round, 70" & 55" Sony's
RV DVR: 2@SageTV v9.2.2, NUC8i5BEK 16GB, SS980Pro NVMe, 5TB Passport, 1@olderNUC, 2 Dual HDHR, , Winegard BatWing, 40", 32", 28" Sony's, Max Transit
Reply With Quote
  #7  
Old 07-25-2015, 07:41 PM
dotheDVDeed dotheDVDeed is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 84
What if you have a valid (BUT NEVER USED) key number? Can you still get listings with it?

Or is the "whitelist" only those numbers that have used the services before?
Reply With Quote
  #8  
Old 07-26-2015, 09:04 AM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,188
I don't see why not, I believe any valid key should work.
Reply With Quote
  #9  
Old 07-26-2015, 04:52 PM
SHS's Avatar
SHS SHS is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Vinita, Oklahoma
Posts: 4,589
Quote:
Originally Posted by dotheDVDeed View Post
What if you have a valid (BUT NEVER USED) key number? Can you still get listings with it?

Or is the "whitelist" only those numbers that have used the services before?
If it is valid then it should work if not just message Jeff I sure he can look in to it.
Reply With Quote
  #10  
Old 07-27-2015, 10:28 AM
dotheDVDeed dotheDVDeed is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 84
Well, I sent Jeff a PM.

Waiting.....
Reply With Quote
  #11  
Old 07-27-2015, 10:33 AM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,188
Why, did you try and it didn't work?
Reply With Quote
  #12  
Old 07-27-2015, 12:06 PM
dotheDVDeed dotheDVDeed is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 84
Quote:
Originally Posted by stanger89 View Post
Why, did you try and it didn't work?
Yep. I just a got a reply from Jeff. I'll need to get home tonight to try it out.

Just a heads up to others: In the rare case (like me) of having a valid key that is unused--you won't be on the list that lets you access the EPG data.

But Jeff will put it right... but if he leaves for that around-the-world cruise you may wait a bit.

Tim C
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Happy Birthday to Narflex checkbin The SageTV Community 8 06-28-2011 08:19 PM
Happy B-Day Narflex! CollinR General Discussion 6 06-26-2007 07:37 PM
Feature Request: Narflex Please!! rsagetv99 SageTV Beta Test Software 27 03-10-2006 02:03 PM
Is Narflex up to something good? justme SageTV Software 15 06-09-2003 09:04 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.