SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations

Notices

SageTV Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss customizations for SageTV version 6 and earlier, or for the SageTV3 UI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-29-2005, 07:32 PM
dbfresh23's Avatar
dbfresh23 dbfresh23 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Oct 2004
Location: New York
Posts: 894
Can someon with Studio modify Cayars v18 Please?

If someone could make an alternate v18 stv so imports are enabled that would be great. I'd really like to import Neilm's FF/RW plugin with it.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-29-2005, 08:29 PM
scutrmatt scutrmatt is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8
EDIT:
Now I see you wanted Cayars v18 modified, where Nielm has supplied us with a modified v17. Forget I said anything, sorry.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-30-2005, 07:31 PM
dagar dagar is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jun 2004
Location: Chesapeake, VA
Posts: 667
Eh? Where did Nielm mod it? Maybe too much vino but no see it!
Reply With Quote
  #4  
Old 04-30-2005, 07:46 PM
dbfresh23's Avatar
dbfresh23 dbfresh23 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Oct 2004
Location: New York
Posts: 894
Well v17 is modded and available at the sage community site. I was asking for someone to modify v18.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-01-2005, 08:59 AM
BerrantRyke's Avatar
BerrantRyke BerrantRyke is offline
Sage User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Crazy
Posts: 74
Send a message via ICQ to BerrantRyke Send a message via AIM to BerrantRyke Send a message via Yahoo to BerrantRyke
Quote:
Originally Posted by dbfresh23
Well v17 is modded and available at the sage community site. I was asking for someone to modify v18.
I'd like to ask for v18E with the fast forward plugin...
__________________
Server: AMD 2500+, 512mb Ram, 840GB Total HDD Space, 3x WinTV-PVR-250 to Suddenlink Basic Cable, 1x TV Wonder 650 to OTA ATSC HD Signal. All in the laundry room, with case open, cooled by a box fan.
Client1: HTPC Case, GF8500 Fanless Video Card, P4 3.2Ghz, 1GB Ram, MSI 945GM3-F Main Board, 500w Silent Modular Cable Power Supply. Connected to 37" LCD HDTV by VGA cable. 2.1 Speakers for sound. Running SageTV 6.1.9 with SageMC + Google Calender (WAF 9.5/10)
Client2 & 3: MediaMVP's with SageMC
Reply With Quote
  #6  
Old 05-01-2005, 09:06 AM
insomniac's Avatar
insomniac insomniac is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2003
Location: Concord, Ca.
Posts: 1,104
ditto
__________________
If you're not cheating, your not trying...

My sage rigs:
Server - Windows 2003, Intel 865 PERLL w/ P4 3.2g 1gb ram, 3-PVR250, 3-PVRUSB's, 1 Skystar2, 1 twinhan 102g, 1 starbox DVB-S Cards. Evo network QAM encoder. 1.2TB storage 6.x server + MTSAGE for DVB
Client 1/Master BR - MediaMVP running a 30" Olevia LCD TV.
Client 2/Front Room - Shuttle ST61G4 XPC 1gig ram, 60gb HD, BTC9019 wireless keyboard/mouse & Harmony 880. 6.x client. GF6600GT driving a Sony WEGA 55" rear projection tv.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-02-2005, 02:14 AM
nielm's Avatar
nielm nielm is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2003
Location: Belgium
Posts: 4,496
Cayars18TestE_import.zip... Enjoy!
__________________
Check out my enhancements for Sage in the Sage Customisations and Sageplugins Wiki
Reply With Quote
  #8  
Old 05-02-2005, 02:46 AM
Methius's Avatar
Methius Methius is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 124



...
Reply With Quote
  #9  
Old 05-02-2005, 06:40 AM
MTuckman's Avatar
MTuckman MTuckman is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 120
Quote:
Originally Posted by nielm
Nielm,
Quick and perhaps a stupid question: Since you modified Cayars v18, does this mean you had a copy of the source for the STV, or does Studio modify the STV directly?
Just wondering
__________________
Mike : Technical Architect / Software Engineer
HTPC : Intel® Core 2 Q6600 2.4GHz Quad Core Processor, 3GB RAM, 1TB DASD, Vista Home Prem, HdHomerun (2x Comcast QAM)
Main TV: Samsung 56" HDTV - STX-HD100 720p - HDMI - Sony DG910
Reply With Quote
  #10  
Old 05-02-2005, 08:11 AM
dbfresh23's Avatar
dbfresh23 dbfresh23 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Oct 2004
Location: New York
Posts: 894
Nielm - You rock!
Reply With Quote
  #11  
Old 05-02-2005, 08:55 AM
insomniac's Avatar
insomniac insomniac is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2003
Location: Concord, Ca.
Posts: 1,104
your seriously badass Nielm
__________________
If you're not cheating, your not trying...

My sage rigs:
Server - Windows 2003, Intel 865 PERLL w/ P4 3.2g 1gb ram, 3-PVR250, 3-PVRUSB's, 1 Skystar2, 1 twinhan 102g, 1 starbox DVB-S Cards. Evo network QAM encoder. 1.2TB storage 6.x server + MTSAGE for DVB
Client 1/Master BR - MediaMVP running a 30" Olevia LCD TV.
Client 2/Front Room - Shuttle ST61G4 XPC 1gig ram, 60gb HD, BTC9019 wireless keyboard/mouse & Harmony 880. 6.x client. GF6600GT driving a Sony WEGA 55" rear projection tv.
Reply With Quote
  #12  
Old 05-03-2005, 01:44 AM
bgorrell bgorrell is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 116
Was it just a matter of modifying the menu file, or can you actually modify the code? If so, maybe a revival of Cayars STV will be in order in the future? (Pending v3.0 and assuming Carlos continued absence of course)
Reply With Quote
  #13  
Old 05-03-2005, 02:04 AM
nielm's Avatar
nielm nielm is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2003
Location: Belgium
Posts: 4,496
I had to modify the code. Not sure how much I allowed to say, but studio users can modify the STV parts of Cayars stuff... I have no idea whether the code for the external stuff (DVD burner etc) is available.
__________________
Check out my enhancements for Sage in the Sage Customisations and Sageplugins Wiki
Reply With Quote
  #14  
Old 05-03-2005, 06:39 AM
BerrantRyke's Avatar
BerrantRyke BerrantRyke is offline
Sage User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Crazy
Posts: 74
Send a message via ICQ to BerrantRyke Send a message via AIM to BerrantRyke Send a message via Yahoo to BerrantRyke
thank you!
__________________
Server: AMD 2500+, 512mb Ram, 840GB Total HDD Space, 3x WinTV-PVR-250 to Suddenlink Basic Cable, 1x TV Wonder 650 to OTA ATSC HD Signal. All in the laundry room, with case open, cooled by a box fan.
Client1: HTPC Case, GF8500 Fanless Video Card, P4 3.2Ghz, 1GB Ram, MSI 945GM3-F Main Board, 500w Silent Modular Cable Power Supply. Connected to 37" LCD HDTV by VGA cable. 2.1 Speakers for sound. Running SageTV 6.1.9 with SageMC + Google Calender (WAF 9.5/10)
Client2 & 3: MediaMVP's with SageMC
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.