SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2013, 04:01 PM
matterw matterw is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2004
Location: New Jersey
Posts: 169
Send a message via AIM to matterw
HD-Pvr stops working in Service Mode

Just rebuilt my SageTV 7.0 server in Windows 8 64-bit. Everything is working fine. When I run it as a service the HD-Pvr doesn't work. My HD Prime works fine. Check user permissions that I am using to run the service and they look good.

Any ideas?

Thanks, Matt
__________________
Server: SageTV 7.1.9, WHS, Super Micro X8SAX, i7 920, 3GB Ram
Storage: 4 TB SATA Pool
Clients: 1 x HD-100, 2 x HD-200, 1 x HD-300
Tuners: Hauppauge PVR 500, 2 x HD-PVR, USB-IRT
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2013, 10:48 PM
sflamm sflamm is offline
Sage Icon
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,653
what's in the debug log files?

most likely it is a permission problem writing to the recording directory.
Reply With Quote
Reply

Tags
hdpvr


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sudden SageTV problem, service stops a few seconds after starting hagur SageTV Software 2 09-04-2012 04:43 AM
Service mode vs. normal mode Jackal24 SageTV Software 4 12-29-2008 05:39 PM
Sage stops decrypting sky card when in service mode John@TunerUK Hardware Support 0 06-02-2008 02:19 PM
Channel changing still not working in service mode. Swanson SageTV Beta Test Software 6 04-04-2007 09:47 PM
Client stopped working when using Service mode srothwell SageTV Software 5 11-13-2004 01:54 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.