SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations > SageMC Custom Interface

Notices

SageMC Custom Interface This forum is for discussing the user-created SageMC custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2009, 04:41 PM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
Exclamation Alphabet Title Jumping

Somewhere between the original 6.3.8 release and the current update this broke. SageMC will no longer jump to a particular letter in the list.
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2009, 01:17 PM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
Nobody?

BTW, a little testing I determined this still works in "My Music" but stopped working in "My Videos"

For those who don't know what I'm talking about here is a screenshot. It's the pop-out on the right side.
Attached Images
File Type: jpg SageMC_Screen.jpg (120.2 KB, 128 views)
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2009, 01:27 PM
Brent Brent is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2006
Location: KC, Missouri
Posts: 3,695
Quote:
Originally Posted by Taddeusz View Post
Nobody?

BTW, a little testing I determined this still works in "My Music" but stopped working in "My Videos"

For those who don't know what I'm talking about here is a screenshot. It's the pop-out on the right side.
Which version are you using? I'm using the latest 6.3.8b11 and it works just as expected.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-21-2009, 01:31 PM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Quote:
Originally Posted by Brent View Post
Which version are you using? I'm using the latest 6.3.8b11 and it works just as expected.
Same here. Still works.

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-21-2009, 01:50 PM
MeInMaui's Avatar
MeInMaui MeInMaui is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2005
Location: Maui. HI
Posts: 4,203
I checked it last night and it works for me too.
__________________
"Everything doesn't exist. I'm thirsty." ...later... "No, it's real!!! I'm full."
- Nikolaus (4yrs old)
Reply With Quote
  #6  
Old 01-21-2009, 02:20 PM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
Strange, I'm using the latest version.

Just to be sure I re-downloaded both the full package for 6.3.8a and the updated 6.3.9b_11 file and installed them both again. The results were the same. When I try to advance to a particular letter it just kicks it back out the list and doesn't go the that letter.

I'm using SageTV 6.5.7 RC.
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #7  
Old 01-21-2009, 03:37 PM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Quote:
Originally Posted by Taddeusz View Post

I'm using SageTV 6.5.7 RC.

So am I.

SageTV v6.5.7.201
Java version: 1.6.0_11
SageMC STV Version: 6.3.8a
sagemc.jar version: 6.3.8
df_sageutils.jar Version: 2.2
Current STV File: SageMC_6_3_8b_11-6.xml


Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-21-2009, 07:35 PM
jphipps jphipps is offline
Sage Expert
 
Join Date: Aug 2006
Location: Maryland
Posts: 512
I am guessing it is related to the same issue I have. When the list of movies is built, if it is a DVD folder, it uses the folder name, not the title and seems to screw up the search and sorting. Try testing it on the All Movies veiw. Since that only uses title, it works correctly and if you don't have any dvd folders the file system view seems to sort correctly.

EDIT: it may be a different issue, I just noticed you were using the genre view, and not the file system view... But it may be related to the same issue...

EDIT2: To clerify the list is build by path/file name, but the display is by title name, so if the file/path is a different spelling that the title, it shows up out of order....

Thanks,
Jeff

Last edited by jphipps; 01-21-2009 at 07:43 PM.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-21-2009, 09:43 PM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
That is interesting. I tried it out and it does work in All Videos view but not Genre view.
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD200 Title Graphics Alpha toricred SageMC Custom Interface 1 12-23-2008 10:43 AM
Edit Recorded Video Title??? jonwally SageTV Software 1 11-09-2008 03:41 PM
SageMC groups videos with the same title onlydarksets SageMC Custom Interface 0 11-05-2008 02:27 PM
How do I hide title bar in Window mode? mkanet SageTV Customizations 5 04-25-2007 02:03 PM
Excluding imported audio/video from title search? GTwannabe SageTV Software 0 05-25-2006 03:27 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.