SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Placeshifter

Notices

SageTV Placeshifter Discussion related to the SageTV Placeshifter application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV Placeshifter software application should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2010, 02:02 PM
PeteCress's Avatar
PeteCress PeteCress is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2009
Location: Paoli, PA - USA, AKA "The Navel Of The Universe"
Posts: 842
VAIO Laptop: Goofy Screen

Installed 'Shifter on a brand-new Sony VAIO laptop.

Somewhere along the line Sage issued a dialog to the effect that it had found/fixed a display incompatibility problem.

But here's what I get when trying to view a program:
http://tinyurl.com/2f2hthx

Anybody have some thoughts?

BTW, SlingBox renders a-ok.
__________________
Server: SageTV 9, Windows 10, i5 NUC
Clients: HD200*3 over Cat5e Ethernet + 1 slightly flakey HD 300 + 1 HD200 remote at another residence
Plugins: (none yet, looking for recommendations)
Storage: NetGear Ultra-6 NAS 10 TB total w/dual redundancy. Plus 5tb QNAP for RecordedTV.
Capture: 3 Silicon Dust HomeRun tuner boxes (6 tuners total)
Program Source: OTA antenna
Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2010, 02:26 PM
GKusnick's Avatar
GKusnick GKusnick is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,083
Have you tried turning off 3D acceleration?
__________________
-- Greg
Reply With Quote
  #3  
Old 07-29-2010, 04:51 PM
PeteCress's Avatar
PeteCress PeteCress is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2009
Location: Paoli, PA - USA, AKA "The Navel Of The Universe"
Posts: 842
Quote:
Originally Posted by GKusnick View Post
Have you tried turning off 3D acceleration?
I can't find anything that looks like 3D accelleration.

Looked in the Intel "Graphics Properties" dialog, but no luck.

Found something called 3D | 3D Preference | Performance that had a little slider control that was sitting in the middle of the range.
I slid it all the way to the left for "Performance", no luck. Slid it all the way to the right ("Quality") and no luck either.

The text menus look fine. It's just the video that's wacked.
__________________
Server: SageTV 9, Windows 10, i5 NUC
Clients: HD200*3 over Cat5e Ethernet + 1 slightly flakey HD 300 + 1 HD200 remote at another residence
Plugins: (none yet, looking for recommendations)
Storage: NetGear Ultra-6 NAS 10 TB total w/dual redundancy. Plus 5tb QNAP for RecordedTV.
Capture: 3 Silicon Dust HomeRun tuner boxes (6 tuners total)
Program Source: OTA antenna

Last edited by PeteCress; 07-29-2010 at 04:55 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-29-2010, 04:57 PM
GKusnick's Avatar
GKusnick GKusnick is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,083
Quote:
Originally Posted by PeteCress View Post
I can't find anything that looks like 3D accelleration.
It's in the Placeshifter settings dialog.
__________________
-- Greg
Reply With Quote
  #5  
Old 07-29-2010, 05:46 PM
PeteCress's Avatar
PeteCress PeteCress is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2009
Location: Paoli, PA - USA, AKA "The Navel Of The Universe"
Posts: 842
Quote:
Originally Posted by GKusnick View Post
It's in the Placeshifter settings dialog.
Bingo!

But it was the other way around: disabled by default.

I enabled it and the problem went away.

Disabled it and the problem returned.

Slam-Dunk...

Thanks!
__________________
Server: SageTV 9, Windows 10, i5 NUC
Clients: HD200*3 over Cat5e Ethernet + 1 slightly flakey HD 300 + 1 HD200 remote at another residence
Plugins: (none yet, looking for recommendations)
Storage: NetGear Ultra-6 NAS 10 TB total w/dual redundancy. Plus 5tb QNAP for RecordedTV.
Capture: 3 Silicon Dust HomeRun tuner boxes (6 tuners total)
Program Source: OTA antenna
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Good screen or laptop for outdoor use taylormadearmy Hardware Support 5 06-09-2008 07:57 AM
Sony VAIO VGX-XL1 "Digital Living System" and Sage? kpsmith Hardware Support 7 04-02-2007 08:36 AM
Laptop hardware musemaker Hardware Support 2 05-05-2006 05:08 PM
Sony's Vaio Type X Desktop.... with 7 tuners... PaulG General Discussion 0 07-15-2005 10:10 PM
Sage on Laptop? Dan SageTV Software 1 12-15-2003 09:55 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.