SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-13-2010, 04:43 PM
ohpleaseno ohpleaseno is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2009
Location: South Florida
Posts: 464
Wiz.bin corrupt

last night my WHS did an automatic update, but didn't shut down properly in the interim process of restarting. Wiz.bin is corrupt.

I have the wiz.bak file, but it too is corrupt. I haven't done a backup of my sage folder in months (yeah, yeah, I know).

Is there any hope, or am I screwed. If I'm screwed, is there any way to get my recordings to show up in the recorded tv section or am I screwed? Is there some automatic renamer that will take the Episode ID number and convert it into a "How I Met Your Mother S05E10.mpg" format?
__________________
Server: WHS with 11TB of storage
Clients:1) HD-200 to a Samsung 32" Slimfit CRT HDTV 2) HD-200 to a Pioneer 26" X1 LCD
Tuners: 1) HD-Homerun 2) Avermedia USB ATSC
Twitter: ohpleaseno
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2010, 02:45 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,612
What is telling you that the files are corrupt? And, if one does get corrupt, the other should be OK.

If you've installed any SageTV updates, SageTV will also automatically create a backup the next time you run it, so there may be wiz.bin.version# files in your SageTV dir.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-14-2010, 08:14 PM
ohpleaseno ohpleaseno is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2009
Location: South Florida
Posts: 464
After all of the recordings were missing from My TV, I went to the Sage folder, and there was now a Wiz.bin.corrupt0 file there. Wiz.bak was dated after the corruption. I loaded it in and it didn't work either.

I have no backups with dates.
__________________
Server: WHS with 11TB of storage
Clients:1) HD-200 to a Samsung 32" Slimfit CRT HDTV 2) HD-200 to a Pioneer 26" X1 LCD
Tuners: 1) HD-Homerun 2) Avermedia USB ATSC
Twitter: ohpleaseno
Reply With Quote
  #4  
Old 01-15-2010, 01:46 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,612
Could you do a few things so SageTV can check it out...

1) List the file sizes of Wiz.bin.corrupt0 and wiz.bak.

2) If you've started a new wiz.bin, rename it/make a backup copy elsewhere. Enable debug logging, copy Wiz.bin.corrupt0 to wiz.bin, try to start SageTV, then attach the resulting log file to a post. After you are done with the test, you can restore the wiz.bin backup & restart SageTV.

Thanks.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Corrupt Wiz.bin bjbeeson SageTV Linux 23 10-13-2008 04:58 AM
Corrupt Wiz.bin everytime I reboot dvd_maniac SageTV Software 3 04-01-2008 07:52 AM
Corrupt Wiz.bin Question CharleyZ SageTV Software 1 08-15-2007 09:09 AM
Anyway to recover a wiz.bin.corrupt file? jbuszkie SageTV Software 17 03-04-2006 12:28 PM
Corrupt Wiz.bin Wakecrash SageTV Beta Test Software 0 08-24-2005 06:03 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.