SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > General Discussion > General Discussion

Notices

General Discussion General discussion about SageTV and related companies, products, and technologies.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-12-2011, 02:23 PM
kchase56 kchase56 is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 45
Search Forum Broken?

I can no longer search the forums. This definitely used to work. Can others verify if this is working for them? Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-12-2011, 02:28 PM
JetreL's Avatar
JetreL JetreL is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Location: Charlotte, NC
Posts: 388
It's working for me, what are you seeing??

I just did 4 searches.

Main search
poster search
keyword
tag

all worked
__________________
Google?? Facebook?? MySpace??
-=[If you don't pay for the product, chances are you are the product]=-
Reply With Quote
  #3  
Old 05-12-2011, 02:36 PM
kchase56 kchase56 is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 45
Search Forums - Get =>

Sorry - no matches. Please try some different terms.

I'm running FireFox 4.0.1 if that matters.

Also doesn't work on IE 8.

Last edited by kchase56; 05-12-2011 at 02:39 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-12-2011, 03:08 PM
brainbone brainbone is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 624
Is your search term 3 characters or under?
Reply With Quote
  #5  
Old 05-12-2011, 05:16 PM
kchase56 kchase56 is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 45
If I search for SageTV, I get => Sorry - no matches. Please try some different terms.

I've tried this on 3 different computers with the same results.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-12-2011, 05:59 PM
trallyus trallyus is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 392
It's not a match because it's a common word. At least that is what it said when I searched for the word.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-12-2011, 07:18 PM
JetreL's Avatar
JetreL JetreL is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Location: Charlotte, NC
Posts: 388
if the forum search is not working for you, you could always go to Google and type:

site:forums.sagetv.com <search string>

That'll get you something.
__________________
Google?? Facebook?? MySpace??
-=[If you don't pay for the product, chances are you are the product]=-
Reply With Quote
  #8  
Old 05-12-2011, 08:30 PM
MattHelm MattHelm is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jun 2005
Location: Chicago, IL
Posts: 1,194
Are you logged in, if not you have to answer a question to prove you ain't a 'puter
__________________
Server #1= AMD A10-5800, 8G RAM, F2A85-M PRO, 12TB, HDHomerun Prime, HDHR, Colossus (Playback - HD-200)
Server #2= AMD X2 3800+, 2G RAM, M2NPV-VM, 2TB, 3x HDHR OTA (Playback - HD-200)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Forum Search Oddity crowland General Discussion 3 11-15-2008 10:52 AM
Forum Search Timing sakker General Discussion 10 03-29-2007 06:55 PM
Forum search issues... tooslow General Discussion 0 01-22-2006 09:06 AM
IMDB search broken? saltlyck SageTV Customizations 4 12-23-2004 04:29 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.