SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 01-09-2008, 02:06 PM
cncb cncb is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,240
Quote:
Originally Posted by bcjenkins View Post
You can find Pronto CCF in my attachment in this thread. Button 14 is discrete on 15 is dis. off.
Thanks. I will give that a try.
__________________
-Craig
Reply With Quote
  #22  
Old 08-27-2008, 11:12 AM
shadeblue.com's Avatar
shadeblue.com shadeblue.com is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 435
Quote:
Originally Posted by benjamintm View Post
I've created a JP1 device upgrade that you can download from here:
http://www.hifi-remote.com/forums/dl...e&file_id=5230

Ben
I have taken Ben's JP1 and modified it to support IR control for a ReplayTV 5000 remote control. So if you have extra ReplayTV remotes laying around like I did, you can just upload this JP1 to your remote to control the SageTV HD-100 (assuming you have purchased or built your own JP1 cable. I built my own years ago.). Personally, I prefer the layout and feel of the Replay remote over the remote that comes with the HD-100, problably just because I had grown very familiar with it over the years :-)

http://www.hifi-remote.com/forums/dl...e&file_id=5729

Thanks Ben for your contribution that I could start from!

Cheers,
shadeBlue

Last edited by shadeblue.com; 08-27-2008 at 11:19 AM.
Reply With Quote
  #23  
Old 10-26-2008, 01:07 PM
taylormadearmy taylormadearmy is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 197
Quote:
Originally Posted by mikesm View Post
I saw the FAQ when it first came out but didn't notice the remote section. Sorry everyone.

Too bad the power commands cannot be changed. The MCE remote would have been very nice to use with it.
When I tried to use my MCE remote with the HDX it recognises all the button presses as the same code. Am I doing something wrong?

Thanks!
T
Reply With Quote
  #24  
Old 10-27-2008, 06:47 AM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,198
Quote:
Originally Posted by taylormadearmy View Post
When I tried to use my MCE remote with the HDX it recognises all the button presses as the same code. Am I doing something wrong?

Thanks!
T
The MCE remote does NOT work natively with the STX-HD100. These was talk that it would but it never has.

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #25  
Old 02-16-2009, 07:54 PM
webwalker's Avatar
webwalker webwalker is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2008
Location: Philadelphia
Posts: 193
BJ,

Could you elaborate on your statement that "The HD Extender supports the Tivo remote as well, once programmed."

This is exactly what I'm trying to do with the HD200 and I'm having only limited success:

See: http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=39579
__________________
SAGE Server 7.0.23 | Java 1.6.0_23
HW: XP32 @ 2.4Ghz Core2Duo/4gb RAM
PVR150 + SAT | HDHR | 1x HD200
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD media extender - things that might be missing? GbrNole SageTV Media Extender 35 12-12-2007 01:45 PM
Remote extender options foolio Hardware Support 3 11-27-2007 08:03 PM
Woe Baby! HD Media Extender!!! InvisiblePin SageTV Media Extender 36 09-18-2007 02:44 PM
HD Media Extender - Exactly When ? daz19 SageTV Media Extender 46 05-23-2007 01:51 AM
Extender Audio Only - LCD Remote? noname_nick SageTV Media Extender 1 12-20-2006 08:16 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.