SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV HD Theater - Media Player

Notices

SageTV HD Theater - Media Player Discussion related to using the SageTV HD Theater as a Media Player, i.e.: in use while not connected to a SageTV server. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to using a SageTV HD Theater as a Media Player should be posted here. Use the SageTV Media Extender forum for issues related to using it while connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-01-2015, 01:23 PM
GoodbyePayTV GoodbyePayTV is offline
New Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Antioch, CA
Posts: 3
Replacement Power Supply HD Theater 300

I need to replace a power supply for the HD Theater 300. Can anyone provide the specifications of the power supply or, even better, a link to where I can purchase a replacement? Thank you in advance!
Reply With Quote
  #2  
Old 08-02-2015, 12:52 PM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,116
This is it:

Honor ADS-24S-12 1224GPCU

If you search Google you'll find some made by Honor, and I see some other off-brands on Amazon for less than 20 bux.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-02-2015, 01:04 PM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,116
Mine looks very similar to this (same specs):

http://ecx.images-amazon.com/images/I/417%2BzYmfsrL.jpg
Reply With Quote
  #4  
Old 08-21-2015, 03:01 AM
Oddity Oddity is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2010
Location: London
Posts: 281
Any power supply that has the same output voltage and current will do. Just check the connector is the right type and you'll be fine.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-21-2015, 02:37 PM
pjpjpjpj pjpjpjpj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,047
Yeah, I replaced an HD200 power cord years ago with something really cheap from Amazon, just make sure you verify you have the right volts, amps and +/- plug configuration. Nothing unusual or proprietary.
__________________
Server: AMD Athlon II x4 635 2.9GHz, 8 Gb RAM, Win 8.1 x64, Java 8, Gigabit network
Drives: Several TB of internal SATA and external USB drives, no NAS or RAID or such...
Software: SageTV v9, stock STV with ADM.
Tuners: 4 tuners via (2) HDHomeruns (100% OTA, DIY antennas in the attic).
Clients: Several HD300s, HD200s, even an old HD100, all on wired LAN. Latest firmware for each.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-24-2015, 08:00 PM
skiingwiz skiingwiz is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 353
I've purchased (and used) this power supply from Amazon with an HD300.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD PVR power supply tvmaster2 Hardware Support 13 01-12-2012 03:13 PM
HD-PVR replacement power supply dead_ferrets Hardware Support 5 05-26-2011 07:59 AM
HD Theater 300 Power Supply Oddity SageTV Media Extender 3 12-06-2010 01:13 PM
Replacement power supply/adapter for SageTV Media Extender moakes Hardware Support 2 06-14-2009 09:11 PM
HD PVR power supply Fingergottes Hardware Support 1 09-22-2008 01:13 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.