SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 11-27-2007, 09:19 AM
technazz's Avatar
technazz technazz is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jul 2004
Location: Hamilton, ON, CA
Posts: 465
I think in Sage TV Fashion it will be ready this Friday at 5pm PST.
__________________
SageTV V9.xx 2 x HD300's, 2 x Nvidia Shields Running Mini Client
Reply With Quote
  #22  
Old 11-27-2007, 09:29 AM
loomy loomy is offline
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by Opus4 View Post
Finally, I figured I would toss in a couple pictures of the box the HD extender comes in.

- Andy
Is this finally the device that decodes x264 over the network
Reply With Quote
  #23  
Old 11-27-2007, 09:44 AM
Rob Rob is offline
Sage Expert
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 568
Quote:
Originally Posted by loomy View Post
Is this finally the device that decodes x264 over the network
Including what the R5000 captures from Dishnetworks?
Reply With Quote
  #24  
Old 11-27-2007, 09:57 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,596
Quote:
Originally Posted by bjkiller View Post
Quote:
Originally Posted by Opus4 View Post
Finally, I figured I would toss in a couple pictures of the box the HD extender comes in.

- Andy
Andy, do you sell one?
Well, I have no further use for the empty box, so I could sell that if you really want it. Oh, wait... cancel that offer. I'm not allowed to sell anything on the forum.

Quote:
Originally Posted by bcjenkins View Post
C'Mon Andy, we want to see pictures with the cover off!

take it off! take it off!
OK, OK.. see the attachment.

Quote:
Originally Posted by voidpt View Post
I see the quote "USB 2.0 Mass Storage interface" on the front of the package. Hmmmm, support for media through USB stick / harddisk connected there ?
I see that the manual says: "The USB2 ports are unused at this time." I don't know what the future might bring.

Quote:
Originally Posted by garyellis View Post
Here's my order form.....since we didn't have a picture of that either...


SageTV STX-HD100 Order form

quantity 2 x $xxx.xx = $xxx.xxx
Um... that equation works out that $xxx.xx equals 0. I don't think that's right.

Quote:
Originally Posted by Fluffdaddy View Post
Is it appropriate in this thread to ask about the capabilities of this item and more importantly receive answers to our questions?
I'm sure more info will be coming, but I don't yet know what other info can be posted beyond the pictures. Edit: That would at least be on topic for the HD extender... I'll just move off-topic posts to new threads, like I've already done for a couple questions.

- Andy
Attached Images
File Type: jpg 4876 Inside the box.jpg (125.7 KB, 1195 views)
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #25  
Old 11-27-2007, 10:13 AM
jdamore jdamore is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2006
Location: Hillsborough, NJ
Posts: 292
Quote:
Originally Posted by Opus4 View Post
OK, OK.. see the attachment.
Ouch! What a tease!! Show me your chips!
Reply With Quote
  #26  
Old 11-27-2007, 10:36 AM
Khristopher Khristopher is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2007
Location: Edmonton, AB
Posts: 275
Good job Sage!!! Re-enforces the fact I made the right decision when switching.
Reply With Quote
  #27  
Old 11-27-2007, 10:51 AM
daz19 daz19 is offline
Sage User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 28
Thank God !!

When can we order ?

__________________
Asus P5Q, Intel Quad Core, 4GB Ram, 80 GB System disk, 4TB Video Disk, 2 x Nova T 500, 1 x Nova S2 HD, Gig Ethernet, 2x HD100, 4x MVP, 1 x Mac mini client, 2 x windows 7 client.
Reply With Quote
  #28  
Old 11-27-2007, 10:51 AM
nick_l's Avatar
nick_l nick_l is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pgh, PA
Posts: 257
run with this!

I hope the Sage machine is working this for all the publicity they can get. I'm sick of not seing Sage mentioned whenever a site talks about homegrown pvrs. Engadget has a post about it, but I hope sage is submitting it to everyone.

Than being said, they better save one for me!!!


Nick
Reply With Quote
  #29  
Old 11-27-2007, 10:53 AM
matt91's Avatar
matt91 matt91 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2005
Location: Washington, DC
Posts: 1,185
Just wanted to say thanks Andy for posting the information that you have. We're all curious, and it's nice to get some concrete info - and photos.
__________________
Server: Ubuntu 16.04 running Sage for Linux v9
Reply With Quote
  #30  
Old 11-27-2007, 11:28 AM
jvl711's Avatar
jvl711 jvl711 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 417
WOW.... Very impressive. I am very excited that this is a Sage branded product. I hope that Sage does really well with this product, and keeps going down this path. I have been using SageTV for many years now, and they never cease to amaze me with the inivation they add to there product.
Reply With Quote
  #31  
Old 11-27-2007, 11:44 AM
vividweb vividweb is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2006
Location: Calgary AB
Posts: 399
I wanna buy this now while the CDN dollar is still at or above par with the US.
__________________

Sage Server: i5-2500K 8 GB DDR, 6000gb HDD, 4xHD-PVR < 4xBell 6141, Win7 x64
Client 1: HD-200, Panasonic 42PX75
Client 2: HD-300, Samsung LCD
Client 3: HD-300, Samsung PN50C550
Client 4: MS Surface Pro
Reply With Quote
  #32  
Old 11-27-2007, 12:04 PM
Motofreak75 Motofreak75 is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 578
Send a message via ICQ to Motofreak75
Quote:
Originally Posted by vividweb View Post
I wanna buy this now while the CDN dollar is still at or above par with the US.

yeah really, too bad it wasnt around 1.08 to 1.10 eh ?
__________________
12.04 server Sagetv7
HD-pvr / 2250 /PVR 500 / DVBS w/rotor & 36 inch dish
Reply With Quote
  #33  
Old 11-27-2007, 12:15 PM
polen's Avatar
polen polen is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Apr 2006
Location: Texas
Posts: 239
The inside on the box looks great!

-Polen
__________________
WMC Server: Windows 8.1, Dell PowerEdge T110, 12G ram, 2x2TB hd, 4xHDHR, HDHR Prime, 1000Mb/s
Provider: Suddenlink Cable
Reply With Quote
  #34  
Old 11-27-2007, 12:28 PM
Fluffdaddy Fluffdaddy is offline
Sage Icon
 
Join Date: Nov 2003
Location: Philly, Pa
Posts: 1,004
Quote:
Originally Posted by Rob View Post
Including what the R5000 captures from Dishnetworks?
Really really need to learn this before I get overly excited about this product.
I'm excited enuff as is.
Reply With Quote
  #35  
Old 11-27-2007, 12:32 PM
Rob Rob is offline
Sage Expert
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 568
Quote:
Originally Posted by Fluffdaddy View Post
Really really need to learn this before I get overly excited about this product.
I'm excited enuff as is.
If it doesn't, I'm still stuck with two clients. I'd really like to replace the clients and give them to two of my kids. They are still using 800 Mhz PIII's.
Reply With Quote
  #36  
Old 11-27-2007, 12:32 PM
Jabroni's Avatar
Jabroni Jabroni is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 251
Now heres an interesting question.. will this units be able to connect to a SageTV Media Server that is located on another subnet?? (supposing there is enough bandwidth to watch the stream with no probs)
__________________
SageTV 7.1.9 / Phoenix
Captures: 1x Genpix Skywalker DVB4Sage / 1x 7500 Prof DVBS2 Tunner DVB4Sage / 1x HD HomeRun / 1x Slingbox M1 / 1x Colossus HD
Extender: 2x HD200 / 1x HD300

Reply With Quote
  #37  
Old 11-27-2007, 01:07 PM
bcjenkins bcjenkins is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,760
My guess is yes, provided you can configure your layer 3 switch/router to forward the boot packets correctly.

B
Reply With Quote
  #38  
Old 11-27-2007, 01:27 PM
dadams dadams is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oklahoma
Posts: 194
Home button

On the remote layout I see 'go to server list'. Does that mean that since I have two servers I can switch between servers? I used to have one server with most of my HD progamming and the other with mostly analog. Now, they both are a mixture, with one being more of a backup than anything else. Still it would be nice to be able to switch between them.
Reply With Quote
  #39  
Old 11-27-2007, 01:42 PM
HawgGuy's Avatar
HawgGuy HawgGuy is offline
Sage Expert
 
Join Date: Mar 2005
Location: west texas
Posts: 513
Quote:
Originally Posted by Rob View Post
Including what the R5000 captures from Dishnetworks?
Playback of r5000 dish h.264 & mpeg-2 streams is .... magnificent. Probably better than your getting from your SageTV pc server.
Reply With Quote
  #40  
Old 11-27-2007, 01:44 PM
Rob Rob is offline
Sage Expert
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 568
Quote:
Originally Posted by HawgGuy View Post
Playback of r5000 dish h.264 & mpeg-2 streams is .... magnificent. Probably better than your getting from your SageTV pc server.
Excellent.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help me figure out what dumb thing I am doing with the HD-PVR and HD Media Extender Chriscic SageTV Beta Test Software 15 08-04-2008 07:57 PM
Alternatives for the HD100 HD Extender? bond00 SageTV Media Extender 3 02-25-2008 08:10 PM
SageTV HD Media Extender and Digital Cable Benny the Guard SageTV Media Extender 4 12-13-2007 05:29 PM
New HD Media Extender vs. MediaMVP for SD LehighBri SageTV Media Extender 3 12-13-2007 02:48 PM
HD media extender USB ports covers bastafidli SageTV Media Extender 4 12-13-2007 02:47 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.