SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2005, 09:46 AM
m0ng00se30 m0ng00se30 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Dec 2003
Location: MS
Posts: 359
MVP Connects but no UI

Can someone compare their properties file under clients to this:

#Sage Preferences
#Fri Dec 16 09:41:21 CST 2005
STV=C\:\\Program Files\\SageTV\\SageTV\\STVs\\SageTV3\\SageTV3.xml
osd_rendering_height_ntsc=480
osd_rendering_width=720
ui/remote_images_transfer_compressed=false
ui/remote_ui_protocol_cmd_len_bits=16
ui/use_image_maps_for_text=true
zzz=true

Best I can tell the UI is there... if I poke around with buttons I can see that the MVP starts recording something on the server, but no video/sound/ui on the MVP client!

THanks

--Mike
__________________
Win7Pro, SageTV v6.6, SageMC, Intel E6850, 2048MB DDR2, , ATI4750, LG BR/HDVD/DVD-Rom,1xHDHR, 1xPVR-1600 (1x DirectTV , 1x Comcast Analog Cable, and 3x OTA Digital), USB-UIRT, and Harmony 300 Remote + 1 MVP Extender + 1 PC Client.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.