SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Batch Metadata Tools

Notices

Batch Metadata Tools This forums is for discussing the user-created Batch Metadata Tools for SageTV.

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-12-2010, 05:57 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,626
BMT 4.9.4 Released (Minor Bug Fixes)

Not a major release... but a couple of new things...

Quote:
240 Defect Completed Medium Release4.9.4 sean.stuckless Imported TV: Use the Original Air Date and not the File Creation Date BMTWEB BMT
242 Defect Completed Medium Release4.9.4 sean.stuckless WebUI: Fix the 'discover defaults' to use the Scrapers to parse out the information. BMTWEB BMT
244 Defect Completed Medium Release4.9.4 sean.stuckless Delete item from the vfs when delete api is used Phoenix
245 Defect Completed Medium Release4.9.4 sean.stuckless WEBUI: TV Show Title cannot be changed BMTWEB BMT
248 Defect Completed Critical Release4.9.4 sean.stuckless ExternalID: Remove ExternalID from the list of custom_metadata_fields BMT
There is also an "Help" link on the toolbar to make it more obvious where to go for help. It just shows an about dialog that has links back to the forums, user guides, etc.

When you first install this release, you'll get a popup that make a point to reference the user guide. All this is done to bring more awareness to the newly created guide, for those that don't check the forums regularly. The popup will not present itself everytime, just everytime your upgrade.

This release has 2 visual changes that I was was working on. I hand't meant to actually deploy them, but I'm too lazy to re-deploy without them, so you'll notice the top banner is now, "greener". And, I've changed the default font.
  #2  
Old 12-12-2010, 11:19 PM
iolaus iolaus is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 83
Can anyone tell me what the default value is for custom_metadata_properties? I accidentally goofed mine up following the directions for SageTV 6.
  #3  
Old 12-13-2010, 07:36 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,626
Quote:
Originally Posted by iolaus View Post
Can anyone tell me what the default value is for custom_metadata_properties? I accidentally goofed mine up following the directions for SageTV 6.
From the Tools menu, you can use the Fix Custom Metadata Fields (i think it's called that), it was just added in this build. It should fix it up.
  #4  
Old 12-13-2010, 01:03 PM
iolaus iolaus is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 83
Thanks Stuckless!
  #5  
Old 12-13-2010, 03:15 PM
evilpenguin's Avatar
evilpenguin evilpenguin is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Aug 2003
Location: Seattle, WA
Posts: 3,696
Hey Sean,

First off, this completely fixes my Original Airdate problems, so that's awesome. Secondly, I've got two new issues that popped up..
  1. This release doesn't combine sage recording with imported media. If I have some episodes of a show as imported videos and others as sage recordings the show shows up twice in my TV (Sereies/Season) VFS list.
  2. Probably releated, all of my TV thats an imported video is now showing up under Missing Metatdata VFS list and I re-scaning doesn't fix it.
Attached Images
File Type: jpg DoubledSeries.jpg (181.9 KB, 347 views)
__________________
Clients: 1xHD200 Connected to 50" TH-50PZ750U Plasma
Server : Shuttle SFF SSH55J2 w/ Win7 Home, SageTV v7, Core i3 540, 2GB RAM, 30GB SSD for OS, 1.5TB+2x1TB WDGP for Recordings, BluRay, 2xHDHR, 1xFirewire
SageTV : PlayOn, SJQ, MediaShrink, Comskip, Jetty, Web Client, BMT


Having a problem? Don't forget to include a log! (Instructions for: PlayOn For SageTV v1.5, MediaShrink)
  #6  
Old 12-13-2010, 03:24 PM
Peter_h Peter_h is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: May 2008
Location: Kailua, HI
Posts: 798
Quote:
Originally Posted by evilpenguin View Post
  1. This release doesn't combine sage recording with imported media. If I have some episodes of a show as imported videos and others as sage recordings the show shows up twice in my TV (Sereies/Season) VFS list.
  2. Probably releated, all of my TV thats an imported video is now showing up under Missing Metatdata VFS list and I re-scaning doesn't fix it.
I'm seeing the same issues.
  #7  
Old 12-13-2010, 05:30 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,626
The good news.. At least I can reproduce issue. The bad news... Not sure what changed in the code to produce this
  #8  
Old 12-13-2010, 05:45 PM
evilpenguin's Avatar
evilpenguin evilpenguin is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Aug 2003
Location: Seattle, WA
Posts: 3,696
Quote:
Originally Posted by evilpenguin View Post
  1. Probably releated, all of my TV thats an imported video is now showing up under Missing Metatdata VFS list and I re-scaning doesn't fix it.
Scratch that, the videos showing up as missing metadata are Sage Recordings, not imported videos.
__________________
Clients: 1xHD200 Connected to 50" TH-50PZ750U Plasma
Server : Shuttle SFF SSH55J2 w/ Win7 Home, SageTV v7, Core i3 540, 2GB RAM, 30GB SSD for OS, 1.5TB+2x1TB WDGP for Recordings, BluRay, 2xHDHR, 1xFirewire
SageTV : PlayOn, SJQ, MediaShrink, Comskip, Jetty, Web Client, BMT


Having a problem? Don't forget to include a log! (Instructions for: PlayOn For SageTV v1.5, MediaShrink)
  #9  
Old 12-13-2010, 06:32 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,626
Quote:
Originally Posted by evilpenguin View Post
Scratch that, the videos showing up as missing metadata are Sage Recordings, not imported videos.
The root of the issue appears to be the very small change that I did to the 'recordings' view. I decided to group it by series. But, because the view is consumed by other views (such as the missing metadata view), then those views show the grouped folders of the 'recordings' view. The quick fix is for me to remove the grouping on the 'recordings' view, but this exposes a flaw in the vfs that I need to fix as well.
  #10  
Old 12-13-2010, 08:41 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,626
This fix is in phoenix-core 2.3.8, which should be in the repository. BTW, the missing metadata view may still be screwed up... I noticed some inconsistencies in my environment, but I don't have time to look at it right now
  #11  
Old 12-13-2010, 09:34 PM
evilpenguin's Avatar
evilpenguin evilpenguin is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Aug 2003
Location: Seattle, WA
Posts: 3,696
Quote:
Originally Posted by stuckless View Post
but I don't have time to look at it right now
No worries, these seem to be isolated to the VFS so right now the only thing really affected by them is my OCD
__________________
Clients: 1xHD200 Connected to 50" TH-50PZ750U Plasma
Server : Shuttle SFF SSH55J2 w/ Win7 Home, SageTV v7, Core i3 540, 2GB RAM, 30GB SSD for OS, 1.5TB+2x1TB WDGP for Recordings, BluRay, 2xHDHR, 1xFirewire
SageTV : PlayOn, SJQ, MediaShrink, Comskip, Jetty, Web Client, BMT


Having a problem? Don't forget to include a log! (Instructions for: PlayOn For SageTV v1.5, MediaShrink)
  #12  
Old 12-14-2010, 01:09 PM
ohpleaseno ohpleaseno is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2009
Location: South Florida
Posts: 464
I'll test this out tonight. I'm assuming that the OAD bug was the reason why I didn't get any metadata for Late Night with Jimmy Fallon. How do I get BMT to relookup the info for those shows. Refresh library never did that. That only finds new files. How do I do a mass refetch?
__________________
Server: WHS with 11TB of storage
Clients:1) HD-200 to a Samsung 32" Slimfit CRT HDTV 2) HD-200 to a Pioneer 26" X1 LCD
Tuners: 1) HD-Homerun 2) Avermedia USB ATSC
Twitter: ohpleaseno
  #13  
Old 12-14-2010, 02:03 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,626
Quote:
Originally Posted by ohpleaseno View Post
I'll test this out tonight. I'm assuming that the OAD bug was the reason why I didn't get any metadata for Late Night with Jimmy Fallon. How do I get BMT to relookup the info for those shows. Refresh library never did that. That only finds new files. How do I do a mass refetch?
Just select a view that you want to update... and click find metadata... unfortunately, there isn't a "refresh" concept in bmt yet... I'm working on it, so for now, you'd have to do a normal scan, and select overwrite metadata.
  #14  
Old 12-14-2010, 02:42 PM
OneOfMany OneOfMany is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2009
Location: Winnipeg
Posts: 374
Quote:
Originally Posted by evilpenguin View Post
No worries, these seem to be isolated to the VFS so right now the only thing really affected by them is my OCD
That is the quote of the month if I ever heard one lol..
  #15  
Old 12-14-2010, 06:47 PM
ohpleaseno ohpleaseno is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2009
Location: South Florida
Posts: 464
Still getting OAD errors.

Is there an extra space after what BMT is parsing as the "Clean Title"?

Code:
2010-12-14 19:29:41,755 - ERROR; \\WHs\dumpster\done\Talk Shows\Chelsea Lately\Chelsea Lately 2010-12-09.mkv; Chelsea Lately 2010-12-09; 3568344; Failed while parsing series: MediaSearchResult [extraArgs={CLEAN_TITLE: Chelsea Lately ,RAW_TITLE: Chelsea  Lately 2010,FILE: \\WHs\dumpster\done\Talk Shows\Chelsea Lately\Chelsea Lately 2010-12-09.mkv,EPISODE_DATE: 2010-12-11,}, id=114851, imdbId=null, metadata=null, providerId=tvdb, score=1.0, title=Chelsea Lately, type=TV, url=114851, year=2007]
__________________
Server: WHS with 11TB of storage
Clients:1) HD-200 to a Samsung 32" Slimfit CRT HDTV 2) HD-200 to a Pioneer 26" X1 LCD
Tuners: 1) HD-Homerun 2) Avermedia USB ATSC
Twitter: ohpleaseno
  #16  
Old 12-14-2010, 06:52 PM
ohpleaseno ohpleaseno is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2009
Location: South Florida
Posts: 464
Also, I'm still getting OAD +1 on a few things

Code:
2010-12-14 19:42:47,979 - AUTO; MEDIA; \\WHs\dumpster\done\Talk Shows\Conan\Conan 2010-12-13.mkv; Conan 2010-12-13; 3573533
2010-12-14 19:42:49,706 - UPDATE; \\WHs\dumpster\done\Talk Shows\Conan\Conan 2010-12-13.mkv; Conan (2010); TV; S1; E22; EPmt194751S01E22; 3573533
12/13 is S1E21
__________________
Server: WHS with 11TB of storage
Clients:1) HD-200 to a Samsung 32" Slimfit CRT HDTV 2) HD-200 to a Pioneer 26" X1 LCD
Tuners: 1) HD-Homerun 2) Avermedia USB ATSC
Twitter: ohpleaseno
  #17  
Old 12-15-2010, 01:10 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,396
I noticed that if I browse sage video Imports ... I used to be able to drill down the folders now it shows all the titles which is hard if you only want to just do a subfolder.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
  #18  
Old 12-15-2010, 01:34 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,626
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
I noticed that if I browse sage video Imports ... I used to be able to drill down the folders now it shows all the titles which is hard if you only want to just do a subfolder.
I've added bug. This is a side effect of the last change
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BMT 4.8 / Phoenix 2.2 - The Metadata Fixes stuckless Batch Metadata Tools 46 11-13-2010 05:42 AM
BMT 4.9 / Phoenix 2.3 - Bug Fixes stuckless Batch Metadata Tools 1 10-31-2010 06:22 PM
Any fixes for the PVR-350 been released lately? dynamix Hardware Support 12 01-16-2007 06:14 PM
Any info on new features/bug fixes in V4.1.5? ke6guj SageTV Beta Test Software 17 01-18-2006 07:23 AM
Any PVR 350 related bug fixes w/ Sage 2.1?? GrayGh0st SageTV Beta Test Software 6 10-19-2004 05:58 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.