SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-05-2009, 09:02 AM
snap46 snap46 is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: pennsylvania
Posts: 3
no signal

i am not getting a tv signal on my sage tv anymore. how can i troubleshoot this?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-05-2009, 10:40 AM
tahoetim tahoetim is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Lake Tahoe
Posts: 112
connect your feed directly to a tv to determine if its the feed or Sage
__________________
WHS server, PVR150, PVR500, 2 HD200, 2 placeshifter laptops
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2009, 07:12 PM
snap46 snap46 is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: pennsylvania
Posts: 3
no signal

sorry i was out of town. i tried that and the feed is working. What else can I try?
Reply With Quote
  #4  
Old 06-21-2009, 07:21 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
What are you using for tuning? What is your source?
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #5  
Old 06-26-2009, 06:15 PM
snap46 snap46 is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: pennsylvania
Posts: 3
i have a hauppauge wintv hvr 1600 connected to my cable. the tower i use exclusively for this has a pentium 4 2.66ghz with 1g ram running windows home 2002
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Poor digital signal, analog signal okay, need an amp? archcommus Hardware Support 8 05-05-2009 04:21 PM
No Signal Vaughan SageTV Software 0 12-29-2008 02:44 PM
No Signal walts81 Hardware Support 3 10-12-2007 12:51 AM
No Signal, Signal Strength99%?? MiGster SageTV Software 1 07-07-2007 02:42 PM
"No Signal" with 100% signal strength trini0 SageTV Software 3 03-17-2006 12:01 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.