SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations

Notices

SageTV Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss customizations for SageTV version 6 and earlier, or for the SageTV3 UI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 09-27-2012, 06:29 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,851
Try this to see if it fixes the problem. Download the attached manifest and unzip to the Sage install directory on your server. Go to the plugin manager and update the Select and Batch Delete plugin.

Let me know how it goes.
Attached Files
File Type: zip SageTVPluginsDev.zip (959 Bytes, 121 views)
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #22  
Old 10-13-2012, 01:57 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,851
Let's try this again.

The bug was not completely fixed in the previous version I posted. Here is another try.

If you installed the previous beta you will have to uninstall it and then reinstall. You will not see an "upgrade available" message.
Attached Files
File Type: zip SageTVPluginsDev.zip (958 Bytes, 115 views)
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #23  
Old 10-16-2012, 06:13 PM
cyberlewis cyberlewis is offline
Sage User
 
Join Date: May 2010
Location: Greenwood, IN USA
Posts: 38
Hi Tom,

Well this updated version certainly did the trick with regards to removing the batch deletion options from the Video Detail view within the Video Browser. Also, mapping the listener to the DVD Menu command was a nice touch as well...bravo!

Thank you very much for your effort,
Brian
Reply With Quote
  #24  
Old 10-17-2012, 05:23 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,851
Quote:
Originally Posted by cyberlewis View Post
Hi Tom,

Well this updated version certainly did the trick with regards to removing the batch deletion options from the Video Detail view within the Video Browser. Also, mapping the listener to the DVD Menu command was a nice touch as well...bravo!

Thank you very much for your effort,
Brian
You're welcome. I'll upload the plugin over the weekend.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #25  
Old 10-20-2012, 09:13 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,851
Version 1.5

I just uploaded version 1.5.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #26  
Old 03-31-2016, 11:29 AM
phantomfsoc phantomfsoc is online now
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2004
Location: Mississauga, Ont.
Posts: 230
Hi,
I've been using the Batch Delete plugin since day 1 and its the plugin I use most.
But I've tried countless times to get it working on my parents system and it just doesn't work.
I've installed, removed and reinstalled it and I know its installed because I can Mark shows via the pop up options menu but none of the remote buttons work (Play Faster, DVD Menu, DVD Return)

Any ideas? I only get to do this when I visit every few months (I should have asked years ago)

Thanks
Nelson
__________________
"JUST WHEN YOU THINK YOU GOT IT...... YOU GET A NEW TOY TO START OVER WITH"
AMD xp 2500, 512m DDR, MSI 6600Gt 128, SageTV Client 6.12, Toshiba 34hf83 HDTV
Reply With Quote
  #27  
Old 04-01-2016, 11:27 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,851
Quote:
Originally Posted by phantomfsoc View Post
Hi,
I've been using the Batch Delete plugin since day 1 and its the plugin I use most.
But I've tried countless times to get it working on my parents system and it just doesn't work.
I've installed, removed and reinstalled it and I know its installed because I can Mark shows via the pop up options menu but none of the remote buttons work (Play Faster, DVD Menu, DVD Return)

Any ideas? I only get to do this when I visit every few months (I should have asked years ago)

Thanks
Nelson
What is your parents' setup? (i.e. HD300, HD200, Server only etc...)

I'm assuming you are using the default SageTV7 STV. (If not, let me know.) What version of the STV are you running?

Any other UI Mod PlugIns installed? If yes, try removing them all and only install SBD.

Let's start there. If we can't isolate the problem I will have other things for you to try.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
STV Import: Delete & Set Watched shadeblue.com SageTV Customizations 15 12-17-2011 06:29 PM
STV Import: Batch Metadata Importer Tools for Default STV Tiki Batch Metadata Tools 23 05-03-2010 09:52 PM
STV Import: Select and Batch Delete tmiranda Customization Announcements 2 02-28-2010 12:40 PM
Batch IMDB import? Toddupton SageTV Customizations 19 07-21-2008 03:02 PM
STV IMPORT: View/Delete Partial Recordings (v2.1, 06/Jul/2006) nielm SageTV Customizations 0 07-06-2006 04:31 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.