SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Github Development

Notices

SageTV Github Development Discussion related to SageTV Open Source Development. Use this forum for development topics about the Open Source versions of SageTV, hosted on Github.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-08-2015, 01:15 PM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
Clock Font

I'm not sure when this changed or why but I've noticed a font change on my Windows SageTV systems. On my main Windows server and my Windows full clients as well as Placeshifter clients that connect to my Windows server.

It's really a minor difference but the clock on the main menu is different between Linux and Windows. I believe my Linux dev server is what it is supposed to appear like but my main Windows server now seems to appear differently than it used to.

I know, really kind of minor. But the font on Windows looks a bit ugly.
Attached Images
File Type: png SageTV-Linux.png (139.2 KB, 131 views)
File Type: png SageTV-Windows.png (140.2 KB, 124 views)
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #2  
Old 10-08-2015, 03:38 PM
jorton jorton is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2005
Location: Canada
Posts: 1,273
Does the font change to the default with hidden extras disabled?

I think I recall this from working on Gemstone that the clock font changes when the Malore Extras are turned on. It was like they forgot to apply the new fonts to the Hidden Extra clock font...

Doesn't explain the Linux / Windows difference.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-08-2015, 03:55 PM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
Quote:
Originally Posted by jorton View Post
Does the font change to the default with hidden extras disabled?

I think I recall this from working on Gemstone that the clock font changes when the Malore Extras are turned on. It was like they forgot to apply the new fonts to the Hidden Extra clock font...

Doesn't explain the Linux / Windows difference.
Whether the Malore Extras are enabled or disabled doesn't seem to make a difference.
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #4  
Old 10-08-2015, 04:14 PM
jorton jorton is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2005
Location: Canada
Posts: 1,273
Sorry that was no help. I was always annoyed by the "0"s with dots in them so we changed the font in Gemstone.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-08-2015, 08:34 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,595
Does one of your systems not have the DejaVuSansMono font in the fonts subfolder in the SageTV directory? It looks like the Linux one has a different font than what is expected.

Is one system using a different theme?

If you want a different font, you could always create a new theme to replace the ones you want to change.

Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-08-2015, 09:17 PM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
Hmm.. Both have the same fonts. DejaVuSansMono is there. The font on Linux looks like DejaVuSans. I assume by your response that it's the SansMono that is actually supposed to be there like is on the Windows server? I swear it used to be the DejaVuSans but I could be wrong.
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing Font? MrD SageTV Beta Test Software 2 05-23-2010 10:05 PM
Font question Ikarius SageTV Studio 1 09-02-2009 06:54 AM
SageTV clock not in-sync with system clock brainbone SageTV Software 2 11-11-2007 10:12 AM
Font Size TripleTapper SageTV Media Extender 4 12-12-2006 03:19 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.