SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-16-2008, 06:40 AM
voidpt's Avatar
voidpt voidpt is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2006
Location: Norway
Posts: 296
6.3.9 RC + TSSplitter.ax = Application Error

Before I post a support incident I just wanted to see if others still have the same problem with 6.3.9 RC.

After upgrading from 6.3.5, through 6.3.8 RC, then trying the TSSplitter.ax fix for 6.3.8 RC, and now on 6.3.9 RC. I'm still getting, too frequent crash of my SageTV Service (TSSplitter.ax) on server. Usually looks like this in the Event Log:
Quote:
Application Error
Faulting application SageTVService.exe, version 6.0.13.1, faulting module TSSplitter.ax, version 0.0.0.0, fault address 0x000124ec.
Problem is I never got this, anytime, with 6.3.5. This does not look good for next official release. Do not know what they have done, but if it keeps up like this I will have to go back to 6.3.5

Anybody else got this pattern ? Any ways to reduce problem ?
__________________
SageTV 7.1.9 (headless/service) JavaRE 1.6.0_37 2x FloppyDTV C/CI (DVB-C) (fw: 1.2.10 B43110) (CAM: Conax) Win7 x64 Intel E3-1245V2 3.4GHz 16GB PC3-10600 ECC ASUS P8C WS (Intel C216) APC Back-UPS RS 800 STP-HD300 Extender (fw: beta 20110506 0) - HDMI/SPDIF - Yamaha RX-V2700 - HDMI - Sony KDL-52X2000
Reply With Quote
  #2  
Old 02-16-2008, 09:29 AM
perf perf is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 120
You should definitely file a support ticket. I do not think there are many people using FloppyDTV, so they need all feedback they can get to get things corrected.

(I use a FireDTV myself, and will probably upgrade today or tomorrow.)

/Per
Reply With Quote
  #3  
Old 02-16-2008, 01:52 PM
Madcoder Madcoder is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 111
If you are using the separate TSSplitter.ax from Qian, you need to redownload it if you didn't download it in the last day or so. A new one was posted for a bug I had submitted, and I am also using a FireDTV. I don't know if my problem was related to yours though. If you have downloaded and used the newest TSSplitter.ax with 6.3.9, and still have problems, then definitely put a bug report in.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-16-2008, 02:05 PM
voidpt's Avatar
voidpt voidpt is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2006
Location: Norway
Posts: 296
@Madcoder

Thanks for the tip. Just to make sure I got this right. You are talking about this download link for TSSplitter.ax:
http://download.sage.tv/users/qian/TSSplitter.ax
And not the incident about some problems with the release of 6.3.9 RC the first hour or so it was available ?

Problem is, as long as it's a direct download link and no version info in .ax file it's not easy to be sure what version is newest But if I understand correctly, this download link now contains a TSSplitter.ax that is preferable to the one contained in the 6.3.9 RC release ?
__________________
SageTV 7.1.9 (headless/service) JavaRE 1.6.0_37 2x FloppyDTV C/CI (DVB-C) (fw: 1.2.10 B43110) (CAM: Conax) Win7 x64 Intel E3-1245V2 3.4GHz 16GB PC3-10600 ECC ASUS P8C WS (Intel C216) APC Back-UPS RS 800 STP-HD300 Extender (fw: beta 20110506 0) - HDMI/SPDIF - Yamaha RX-V2700 - HDMI - Sony KDL-52X2000
Reply With Quote
  #5  
Old 02-16-2008, 02:34 PM
Madcoder Madcoder is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 111
Quote:
Originally Posted by voidpt View Post
@Madcoder

Thanks for the tip. Just to make sure I got this right. You are talking about this download link for TSSplitter.ax:
http://download.sage.tv/users/qian/TSSplitter.ax
And not the incident about some problems with the release of 6.3.9 RC the first hour or so it was available ?

Problem is, as long as it's a direct download link and no version info in .ax file it's not easy to be sure what version is newest But if I understand correctly, this download link now contains a TSSplitter.ax that is preferable to the one contained in the 6.3.9 RC release ?
Hi,
Yes, it is now a slightly newer one. However, be warned that it still might not fix everything for you. I still have problems, and have already sent Qian additional feedback and logs. I would suggest you give bug feedback to Sage if you have problems with it, because your bug findings could be completely different than mine!
Reply With Quote
  #6  
Old 02-16-2008, 02:57 PM
voidpt's Avatar
voidpt voidpt is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2006
Location: Norway
Posts: 296
Thanks. Will download and start to use it. If I still get problems I'll report all the details I can in a bug report. The biggest problem is that I can't reproduce the crash on command. It just happens, sometimes, but once every 2nd day or so is too much. Especially since it crashes the SageTV service. Hope you get your problem solved.
__________________
SageTV 7.1.9 (headless/service) JavaRE 1.6.0_37 2x FloppyDTV C/CI (DVB-C) (fw: 1.2.10 B43110) (CAM: Conax) Win7 x64 Intel E3-1245V2 3.4GHz 16GB PC3-10600 ECC ASUS P8C WS (Intel C216) APC Back-UPS RS 800 STP-HD300 Extender (fw: beta 20110506 0) - HDMI/SPDIF - Yamaha RX-V2700 - HDMI - Sony KDL-52X2000
Reply With Quote
  #7  
Old 02-16-2008, 03:12 PM
Madcoder Madcoder is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 111
You can save time with swapping emails with them if you already put this in your sage.properties file:
debug_logging=TRUE
The word TRUE must be capitalized.
Then, when you get a crash, send them your "sagetv_0.txt" file (or all of the logs 0,1,2,3) zipped, along with the Dr. Watson log, which is usually here:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson\drwtsn32.log
If it is not there after a crash, you probably need to activate Dr. Watson, so activate it with this at a command prompt:
Drwtsn32.exe -I
If you have Vista, then you need to bring back Dr. Watson using these directions:
http://www.dumpanalysis.org/blog/ind...tson-on-vista/

You might already know all of this, but if not, it certainly will save a few days diagnosing.
Reply With Quote
  #8  
Old 02-16-2008, 04:19 PM
voidpt's Avatar
voidpt voidpt is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2006
Location: Norway
Posts: 296
Debug I knew. Hadn't though about bringing back Dr.Watson. Will do that too. As you say, better to have it on, saves time.
__________________
SageTV 7.1.9 (headless/service) JavaRE 1.6.0_37 2x FloppyDTV C/CI (DVB-C) (fw: 1.2.10 B43110) (CAM: Conax) Win7 x64 Intel E3-1245V2 3.4GHz 16GB PC3-10600 ECC ASUS P8C WS (Intel C216) APC Back-UPS RS 800 STP-HD300 Extender (fw: beta 20110506 0) - HDMI/SPDIF - Yamaha RX-V2700 - HDMI - Sony KDL-52X2000
Reply With Quote
  #9  
Old 03-09-2008, 07:31 PM
cychou cychou is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 182
Quote:
Originally Posted by voidpt View Post
Before I post a support incident I just wanted to see if others still have the same problem with 6.3.9 RC.

After upgrading from 6.3.5, through 6.3.8 RC, then trying the TSSplitter.ax fix for 6.3.8 RC, and now on 6.3.9 RC. I'm still getting, too frequent crash of my SageTV Service (TSSplitter.ax) on server. Usually looks like this in the Event Log:


Problem is I never got this, anytime, with 6.3.5. This does not look good for next official release. Do not know what they have done, but if it keeps up like this I will have to go back to 6.3.5

Anybody else got this pattern ? Any ways to reduce problem ?
I am still getting this problem with 6.3.10 release. Is there a newer TSSplitter.ax I can download? The URL link above is no longer valid anymore.


Vince
__________________
SageTV 6.6.2 / 42" Plasma Panasonic TH-42PX600A/ Intel Pentium DC E6500/ 2Gb Ram/KWorld DVB-T PC160-2T/ Logitech Harmony Remote X360/ Gigabyte GeForce 8500 GT (Silent)/ Winfast DTV1000T/ WD Caviar Green 808Gb HD/ Win 7 Ultimate/ Mission Cinema 7/ Denon AVR-1800

Last edited by cychou; 03-09-2008 at 08:00 PM.
Reply With Quote
  #10  
Old 03-10-2008, 02:47 AM
voidpt's Avatar
voidpt voidpt is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2006
Location: Norway
Posts: 296
I'm sorry to say I do not have any more good feedback as of now. I guess .10 contains the newest TSSplitter.ax, if the link is down now.

For some reason I'm not able to force crash. And also problems have been far apart lately. I'm waiting for my HD Extender. When I get that I'm going to clean out my SageTV Server installation, and do it from scratch with 6.3.10. Then I'll monitor the stability and turn on all logs, and check behaviour. Hope to have more info then.
__________________
SageTV 7.1.9 (headless/service) JavaRE 1.6.0_37 2x FloppyDTV C/CI (DVB-C) (fw: 1.2.10 B43110) (CAM: Conax) Win7 x64 Intel E3-1245V2 3.4GHz 16GB PC3-10600 ECC ASUS P8C WS (Intel C216) APC Back-UPS RS 800 STP-HD300 Extender (fw: beta 20110506 0) - HDMI/SPDIF - Yamaha RX-V2700 - HDMI - Sony KDL-52X2000
Reply With Quote
  #11  
Old 03-24-2008, 03:59 PM
manueljben manueljben is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 10
Quote:
Originally Posted by cychou View Post
I am still getting this problem with 6.3.10 release. Is there a newer TSSplitter.ax I can download? The URL link above is no longer valid anymore.
Me too.. very annoying
Reply With Quote
  #12  
Old 03-24-2008, 07:20 PM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
You both should open a ticket with support and be prepared to supply debugging logs. The majority of users aren't experiencing this issue with the latest version. (6.3.10)

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #13  
Old 03-27-2008, 02:53 PM
voidpt's Avatar
voidpt voidpt is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2006
Location: Norway
Posts: 296
I'm up and running with .10 release now. Been so for a few days. Didn't seem to get the problem. But just today I got 3 crashes. I had debug/dumps and so on. So created a ticket with info. See if they can find anything.

To me it seems like a problem that comes over time. Little strange. Can't get any consistent pattern on it.
__________________
SageTV 7.1.9 (headless/service) JavaRE 1.6.0_37 2x FloppyDTV C/CI (DVB-C) (fw: 1.2.10 B43110) (CAM: Conax) Win7 x64 Intel E3-1245V2 3.4GHz 16GB PC3-10600 ECC ASUS P8C WS (Intel C216) APC Back-UPS RS 800 STP-HD300 Extender (fw: beta 20110506 0) - HDMI/SPDIF - Yamaha RX-V2700 - HDMI - Sony KDL-52X2000
Reply With Quote
  #14  
Old 04-01-2008, 08:38 AM
cychou cychou is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 182
I just received support email (Qian) from Sage and offers me a new file to try.
It is available at the same location from the previous post.

I am testing it at the moment and maybe you guys can try it as well.


Vincent
__________________
SageTV 6.6.2 / 42" Plasma Panasonic TH-42PX600A/ Intel Pentium DC E6500/ 2Gb Ram/KWorld DVB-T PC160-2T/ Logitech Harmony Remote X360/ Gigabyte GeForce 8500 GT (Silent)/ Winfast DTV1000T/ WD Caviar Green 808Gb HD/ Win 7 Ultimate/ Mission Cinema 7/ Denon AVR-1800
Reply With Quote
  #15  
Old 05-30-2008, 11:42 PM
cychou cychou is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 182
I have been mostly trouble free since my last post. But in the last two weeks, I have been having a lot of crash. Sometimes it even causes a BSOD. SageTV support has been sending me new file to try, and it is NOT making things better. Then support asks me to help capture the raw stream data when it crashes. I did that and send support the captured dump file. But still support team cannot re-produce the problem. Does not look like it is getting resolved any time soon!


Are you guys still having this problem?




Vince
__________________
SageTV 6.6.2 / 42" Plasma Panasonic TH-42PX600A/ Intel Pentium DC E6500/ 2Gb Ram/KWorld DVB-T PC160-2T/ Logitech Harmony Remote X360/ Gigabyte GeForce 8500 GT (Silent)/ Winfast DTV1000T/ WD Caviar Green 808Gb HD/ Win 7 Ultimate/ Mission Cinema 7/ Denon AVR-1800

Last edited by cychou; 05-30-2008 at 11:46 PM.
Reply With Quote
  #16  
Old 05-30-2008, 11:52 PM
cychou cychou is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 182
Quote:
Originally Posted by gplasky View Post
You both should open a ticket with support and be prepared to supply debugging logs. The majority of users aren't experiencing this issue with the latest version. (6.3.10)

Gerry
I believe this problem is DVB-T specific (judging from the location of posters in this thread). For US users, this is probably a non-issue.


Vince
__________________
SageTV 6.6.2 / 42" Plasma Panasonic TH-42PX600A/ Intel Pentium DC E6500/ 2Gb Ram/KWorld DVB-T PC160-2T/ Logitech Harmony Remote X360/ Gigabyte GeForce 8500 GT (Silent)/ Winfast DTV1000T/ WD Caviar Green 808Gb HD/ Win 7 Ultimate/ Mission Cinema 7/ Denon AVR-1800
Reply With Quote
  #17  
Old 05-31-2008, 06:50 AM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
You're probably right. Have you also moved on the the latest beta 6.4.3?

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #18  
Old 06-04-2008, 03:25 AM
cychou cychou is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 182
Quote:
Originally Posted by gplasky View Post
You're probably right. Have you also moved on the the latest beta 6.4.3?

Gerry
I am trying the new .ax file directly from Qian which looks like (both 228 KB) the same as the 6.3.4 beta release.



Vince
__________________
SageTV 6.6.2 / 42" Plasma Panasonic TH-42PX600A/ Intel Pentium DC E6500/ 2Gb Ram/KWorld DVB-T PC160-2T/ Logitech Harmony Remote X360/ Gigabyte GeForce 8500 GT (Silent)/ Winfast DTV1000T/ WD Caviar Green 808Gb HD/ Win 7 Ultimate/ Mission Cinema 7/ Denon AVR-1800
Reply With Quote
  #19  
Old 06-04-2008, 09:34 AM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
That's what I was going to mention. The latest beta should already have the latest tssplitter.

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #20  
Old 07-21-2008, 11:46 PM
cychou cychou is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 182
Still there in 6.4.5

The latest beta (6.4.5) still gives me the TSSplitter.ax error. I just had one this morning. Anybody still have this problem!


Vince
__________________
SageTV 6.6.2 / 42" Plasma Panasonic TH-42PX600A/ Intel Pentium DC E6500/ 2Gb Ram/KWorld DVB-T PC160-2T/ Logitech Harmony Remote X360/ Gigabyte GeForce 8500 GT (Silent)/ Winfast DTV1000T/ WD Caviar Green 808Gb HD/ Win 7 Ultimate/ Mission Cinema 7/ Denon AVR-1800
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SageTV java issues jayemdae SageTV Linux 3 05-20-2007 02:55 PM
No video capture devices found pvr150 SageTV v6 obperryo SageTV Linux 1 01-08-2007 10:01 AM
Wired MVP Losing Connection MeInMaui SageTV Media Extender 12 09-20-2006 05:53 PM
Java Error deliverer SageTV Software 1 01-14-2006 10:06 AM
BDA Tuner Test Application Stealth1971 Hardware Support 17 04-19-2005 10:50 AM


All times are GMT -6. The time now is 06:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.