SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-21-2009, 10:42 PM
freewheeling's Avatar
freewheeling freewheeling is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2009
Location: Virginia
Posts: 482
Keyboard?

I read one of the posts that indicated the extender can accommodate a USB keyboard. Does this require some setup? I tried plugging my keyboard in via the USB port, and nothing seemed to happen. That is, I tried to use it to type in some search terms to look for programs in the guide, but there wasn't a response. Entering search term with the remote is, well... tedious. I can, of course, just go in the other room to the computer... but I'm too lazy for that.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-22-2009, 10:09 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,615
What firmware version are you using? What version of SageTV on the server?

If SageTV & the firmware are up to date, you should just be able to plug in the keyboard. Perhaps try unplugging the HD200, connect the keyboard, then restart the HD200.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-22-2009, 11:13 AM
freewheeling's Avatar
freewheeling freewheeling is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2009
Location: Virginia
Posts: 482
Quote:
Originally Posted by Opus4 View Post
What firmware version are you using? What version of SageTV on the server?

If SageTV & the firmware are up to date, you should just be able to plug in the keyboard. Perhaps try unplugging the HD200, connect the keyboard, then restart the HD200.
They're both the latest. I've been preoccupied with a system freeze/lock problem, so haven't tried it more than once. I'll do as you suggest, now that it looks like I've got stability. (I don't know what I did to get stability, though. The problem just seems to have gone away for no reason.)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Client PC - What Keyboard Do You Use? Brent Hardware Support 18 12-08-2008 07:42 PM
Keyboard Commands for MC? Stuntman SageMC Custom Interface 5 12-04-2008 01:27 PM
What keyboard for sagemc? AJ Bertelson Hardware Support 0 11-06-2008 09:50 PM
Keyboard Shortcuts? phenixdragon SageTV Software 5 02-02-2006 10:20 AM
Keyboard shortcut hoppala007 SageTV Recorder Software 1 12-27-2004 05:30 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.