SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-18-2019, 09:21 AM
scat scat is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Saint Augustine,Fl
Posts: 235
Re-link recovered recordings to SageTV

Hello all

My recording drive failed, I replaced it with a new drive
I have recovered most of my recording from the failed drive, but need to re-link them in SageTV.

original recording folder: \\Htpc\d\SageTV Video

Can I just copy the recovered recording back to the original recording folder?
Is there a command to run to get this done?

Thanks
Scat
__________________
Server: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GH, GIGABYTE GA-P35-DS3L MB, OCZ Gold Series 3GB, Sapphire Radeon HD 2600XT,
1 250GB Seagate hd (OS), 1 500GB Seagate hd (Music,Pictures), 1 Samsung Spinpoint 1TB hd (Sage recording),
Tuners: 1 Hauppauge PVR 500, 1 Hauppauge HVR-2250
Windows Vista Ultimate 64 bit, Sage 6.6.2.218, Eventghost 0.3.6.1486, Java 1.6.0_11, Harmony 880, USB-UIRT
Reply With Quote
  #2  
Old 06-18-2019, 11:33 AM
jpwegas jpwegas is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2007
Posts: 297
When this happened to me, I think I just copied the files back to one of the recording directories and had Sage rescan media and everything showed up.

--John
Reply With Quote
  #3  
Old 06-19-2019, 04:50 AM
scat scat is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Saint Augustine,Fl
Posts: 235
Thumbs up

John

I had them in a separate folder on the same drive and the recordings showed up in the menu:
SageTV Recordings then choose [Customized Recordings]

Thanks John
__________________
Server: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GH, GIGABYTE GA-P35-DS3L MB, OCZ Gold Series 3GB, Sapphire Radeon HD 2600XT,
1 250GB Seagate hd (OS), 1 500GB Seagate hd (Music,Pictures), 1 Samsung Spinpoint 1TB hd (Sage recording),
Tuners: 1 Hauppauge PVR 500, 1 Hauppauge HVR-2250
Windows Vista Ultimate 64 bit, Sage 6.6.2.218, Eventghost 0.3.6.1486, Java 1.6.0_11, Harmony 880, USB-UIRT
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recovered Sage from old wiz.bin file; Now EPG doesn't update on all line ups dinki SageTV EPG Service 0 04-11-2012 02:51 PM
Download link for SageTV Recorder Opus4 SageTV Recorder Software 0 07-21-2011 08:19 PM
Porting SageTV to run on D-Link DSM-520 ggshubin SageTV Media Extender 225 05-24-2007 06:50 AM
Recovered Video Problem md2020 SageTV Software 4 03-28-2007 02:58 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.