SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-21-2006, 12:45 PM
Kirby's Avatar
Kirby Kirby is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,253
OT: Mup.sys errors

Totally unrelated to Sage, other than its happening on my Sage server machine, I have MUP.SYS errors on my server. Anyone know whats up with this? Its the Multiple UNC Provider service for Windows. Sometimes my machine will boot fine, sometimes it will hang when loading this file.

Internet searches for this problem are ALL over the place with nobody really knowing how to correct this. Some people claim adding/removing hardware will fix it, others say to wipe the pagefile.sys, others say to re-expand mup.sy_ from the install CD.

I dont have multiple client networking types installed on my machine, just the standard Client for Microsoft Networks, static IP and routing. I re expanded the original file form the install CD which helped for a while, but then I had more lockups later. I'm at my wits end. The only possible thing I can think of that caused this was that I installed (and subsequently removed) a NFS software client on the sage server machine. Out of the hundreds of PC's I built and or purchased and installed OS's on, I have never encounted an issue with MUP.SYS.

Another thought I had on it was that it was related to my new server hardware (Dell E310) because it uses USB keyboard and mouse, and I removed those because they arent needed (I access the machine via VNC). But even having them plugged in didnt fix the issue. If you have ideas, I would love to hear them! Thanks!
__________________
Sage Server: HP ProLiant N40L MicroServer, AMD Turion II Neo N40L 1.5GHz Dual Core, 8GB Ram, WHS2011 64bit, Sage 7.1.9 WHS, HDHR (1 QAM, 1 OTA), HDHR Prime 3CC, HD-PVR for copy-once movie channels
HTPC Client:Intel DH61AG, Intel G620 cpu, 8GB ram, Intel 80GB SSD, 4GB RamDisk holding Sage/Java/TMT5
Sage Client:Sage HD-200 Extender
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.