SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-27-2003, 12:51 PM
metropole metropole is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 120
Hauppauge 350 and composite input

I'm trying to get composite in working on my Hauppauge 350.
I'm using a composite to svideo converter (I beleive it came with the card?).
However all I'm getting is black and white.
Does anyone have composite in working?

Also, does anyone know about a solution (a box) that would automatically switch between comp and s video depending on the input and output svideo?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-29-2003, 10:54 AM
dkardatzke's Avatar
dkardatzke dkardatzke is offline
SageTV Co-Founder
 
Join Date: Feb 2003
Location: Chicago, IL
Posts: 1,220
Upgrade to the latest Hauppauge drivers and that should fix your problem. With the latest drivers you will have a number of composite choices so you may have to try each one to get the right one.
__________________
Dan Kardatzke, Co-Founder
SageTV, LLC
Reply With Quote
  #3  
Old 11-29-2003, 03:01 PM
carlgar carlgar is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brentwood, TN
Posts: 1,866
Quote:
Originally posted by dkardatzke
Upgrade to the latest Hauppauge drivers and that should fix your problem. With the latest drivers you will have a number of composite choices so you may have to try each one to get the right one.
Can you provide version numbers for what you refer to as latest drivers? Some people may read a post such as this months after they are posted.
Can you respond to my post at Should latest Hauppauge drivers work on 350 with SageTV?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-30-2003, 09:42 AM
metropole metropole is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 120
Do I need to really uninstall the existing driver prior to upgrading to 1.7?
Reply With Quote
  #5  
Old 11-30-2003, 11:43 AM
carlgar carlgar is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brentwood, TN
Posts: 1,866
I didn't, but you do need to run HCWCLEAR which appears to do the same thing as a uninstall. You do need to uninstall the Hauppauge Video decoder. I just installed the latest Hauppauge drivers dated 10/10/2003 with version number of 1.17.390.21283
I just followed the Hauppauge instructions.
It did not correct any of my problems related to multiple tuners but hope you have better luck.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.