SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-02-2007, 09:11 PM
Sagebrush Sagebrush is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2005
Location: Silicon Valley
Posts: 45
Two-tone menus lost in Sage 6

I finally upgraded from v5 to v6.1.9 with the "unsupported extras" enabled and my own background image (actually just a texture). I noticed that the nice two-tone effects were retained for all the Molore screens, but the main Sage screens all turned monochrome (see the top right image). In the examples below, the left images are Sage v5, right are v6.

I didn't see any obvious settings in the properties or STV files to get the non-Malore screens to turn back to two-tone. Anyone have any suggestions?

Reply With Quote
  #2  
Old 05-02-2007, 09:30 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,596
The default STV no longer has the shading turned on all the time behind some menus; now, it turns on that shaded area only when there is video playing in the background, since that helps to read the menus. There is no option to turn them back on.

The customizations you are using are free to do whatever they want, so you would have to check in the customizations section of the forum to see if there is any other option. (To save some time for one thing: the hidden extras have no such option; the menus are drawn as you see them.)

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-03-2007, 09:17 AM
Sagebrush Sagebrush is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2005
Location: Silicon Valley
Posts: 45
Thanks, Andy, for your prompt and thorough response.

I suspect that I'm among a very small number of users affected by the removal of this feature. So far, this is the only downside (and certainly a minor one) to a remarkably smooth version upgrade.

As you suggest, I'll take a look at the customizations forum or some other work-around and not waste more time looking for an option that isn't there.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XXL Sage Install digitalgm Hardware Support 106 10-24-2009 03:59 AM
help with four TV Sage setup Nate SageTV Software 9 10-18-2006 11:54 PM
getting sage to play a playlist xlr8shun SageTV Software 4 05-19-2006 12:53 PM
Sage is case sensitive with unc paths? lovingHDTV SageTV Software 2 01-26-2006 10:13 AM
Sage DVD Player mg99 SageTV Software 6 01-12-2005 09:41 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.