SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-13-2010, 05:26 PM
Graygeek Graygeek is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Northeastern NC
Posts: 193
HD100 Extender License, is it tied to specific HD100?

Have two HD100's and plan to pull one when my HD300 arrives. Since I have two extenders, I received two licenses from Sage @ purchase time. I see nothing in the license email or anywhere tying a specific license to a specific extender. So, it looks like it is just one license per extender regardless of which extender and as long as I only remove one license, either one, I should be fine with the remaining extender?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-13-2010, 05:35 PM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,186
Right, extender/placeshifter licenses are "seats" they aren't for specific boxes/placeshifters.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-13-2010, 05:36 PM
carlgar carlgar is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brentwood, TN
Posts: 1,866
It is not tied to any extender at all. It is just the same as the Placeshifter license. If a Hd100 is off, then another instance of a placeshifter could use it.
__________________
Server : Intel Core i7 2.8 GHz Processor: Gigabyte X58A-UD3R Motherboard: 6 GB Memory : 1 120 GB Intel SSD :3 2 TB WD hard drives:1 Hauppauge PVR 2250: 3 HDHomeRuns:1 HD300 extender;1 HD200 extender;1 HD100 extender 2 MVP Media Extenders: Windows 7 64 bit Home Premium all updates applied, SageTV V7.1.7.254.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-13-2010, 05:52 PM
Graygeek Graygeek is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Northeastern NC
Posts: 193
Thanks for the quick reply's! Sounds like all I need to do if check my email every 10 seconds looking for that HD300 shipment notice!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bought hd100 which license do I need? joey3002 SageTV Media Extender 4 03-05-2009 07:56 PM
HD100 Extender will not boot Skybolt SageTV Media Extender 4 10-22-2008 02:03 PM
HD100 - Where is the License? Eckwell SageTV Media Extender 4 03-19-2008 06:15 PM
Alternatives for the HD100 HD Extender? bond00 SageTV Media Extender 3 02-25-2008 08:10 PM
Sagetv server thinks client license is tied to another system??? rdefino SageTV Software 1 08-26-2006 02:54 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.