SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-26-2011, 12:09 PM
fidget's Avatar
fidget fidget is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jun 2003
Location: Cedar Rapids, Iowa, USA
Posts: 1,173
HD-300s Failing

In the last three weeks, I have had two of my HD-300s develop network problems. The first one lost the ability to see the network and the second one lost the ability to play videos. I was never able to get the first 300 to be able to recover and had to replace it with one of my backups (a unit reserved for a different TV in the house).

the second unit was able to navigate the page tree, but when I tried to play a video, the log on the server appeared to be getting network errors (as if the 300 wasn't processing the data). Fortunately, a hard reset on the unit solved the problem, but I am afraid that it isn't long for this world. Unfortunately, I don't have a backup for this unit.

Are the HD-300s prone to network failures? If so, is there a known fix li,e there was for the HD-100 power supplies?
__________________
Server: i5-2405S (4 core @ 2.5 GHz), 8GB RAM, NORCO RPC-4220 4U case
Tuners: 2 SiliconDust HDHomeRun , 2 Hauppauge HD-PVR Connected to 1 Pace700X and 1 TiVo Series 4
DVD Storage: 24 TB
TV Storage: 11 TB (4x1.5TB for recording, 5TB for archive)
Clients: 3
SageTV Extenders:5
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another failing API - 1.204 soulprops77 Sage My Movies 10 10-18-2010 07:46 PM
SMM API V1.200 Keeps Failing foleyma Sage My Movies 11 10-17-2010 10:56 PM
SMM API install keeps failing craigap Sage My Movies 25 10-06-2010 08:42 AM
Api Failing with 1.190 Beta Hyrules Sage My Movies 5 09-23-2010 07:41 PM
Activation failing Dekard SageTV Linux 10 05-23-2006 06:54 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.