SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 06-09-2003, 02:20 PM
Omegadsl Omegadsl is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 114
I finally fixed the problem on my system. All I had to do was uninstall and then reinstall PowerDVD. All better now .
Reply With Quote
  #22  
Old 06-09-2003, 09:57 PM
justme justme is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Greater Baltimore/Washington Metropolitan area
Posts: 1,481
Great But how would PowerDVD cause this type of problem?. I've heard on WinDVD causing problems for systems with PVR cards. But that makes some sense since they both use Intervideo codecs. Could it have something to do with a demultiplexer that was installed?
Reply With Quote
  #23  
Old 06-10-2003, 06:03 AM
rrussell's Avatar
rrussell rrussell is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2003
Posts: 290
!!?! I will try that!

Wacky.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.