SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > General Discussion > SageTV Marketplace

Notices

SageTV Marketplace This forum is to be used to buy/sell/trade SageTV hardware and software only.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-02-2013, 01:30 PM
Narflex's Avatar
Narflex Narflex is offline
Sage
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redondo Beach, CA
Posts: 6,319
HD300 Availability

UPDATE: Pre-orders are being halted due to overwhelming demand...the seller needs to be sure all the current pre-orders get fulfilled and there are remaining units; then those will be put up for sale.

If you didn't see this announcement...you should read it:

http://forums.sagetv.com/forums/show...825#post553825
__________________
Jeffrey Kardatzke
Google
Founder of SageTV
Reply With Quote
  #2  
Old 07-02-2013, 02:08 PM
PiX64's Avatar
PiX64 PiX64 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2008
Location: Illinois
Posts: 1,991
Freaking AWESOME!

and great to hear from you
Reply With Quote
  #3  
Old 07-02-2013, 02:51 PM
routerunner's Avatar
routerunner routerunner is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2008
Location: Wiltshire, UK
Posts: 1,384
One of the, if not, THE best day in the last couple of years!

Thank you very much
Eddy
__________________

Automatic Power Off | Squeezeslave | DVB-S Importer | DVB Decrypter & Card Client | Tuner Preroll


Every man is a damn fool for at least five minutes every day; wisdom consists in not exceeding the limit. ~ Elbert Hubbard
Reply With Quote
  #4  
Old 07-02-2013, 04:04 PM
drewg drewg is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2007
Location: Richmond, VA
Posts: 1,040
Quote:
Originally Posted by Narflex View Post
If you didn't see this announcement...you should read it:

http://forums.sagetv.com/forums/show...825#post553825
Awesome!

I hope somebody increased his PM limit -- I predict his mailbox will overflow

Drew
__________________
Server HW: AMD Ryzen Threadripper 2990WX 32-Core
Server SW: FreeBSD-current, ZFS, linux-oracle-jdk1.8.0, sagetv-server_9.2.2_amd64
Tuner HW: HDHR
Client: Nvidia Shield (HD300, HD100 in storage)
Reply With Quote
  #5  
Old 07-02-2013, 04:25 PM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,636
They're on a boat? What if they're all waterlogged?

Okay, seriously, what is the correct action to take if the device is non-functional when it arrives?
Reply With Quote
  #6  
Old 07-02-2013, 04:34 PM
farscapesg1 farscapesg1 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 202
Quote:
Originally Posted by KryptoNyte View Post
They're on a boat? What if they're all waterlogged?

Okay, seriously, what is the correct action to take if the device is non-functional when it arrives?
Buy another Heck, at $150 you can buy two for the price they have been going for on ebay and these forums. I'm guessing since the announcement thread said they aren't going to be warrantied by Google or SageTV, it may just be a "cross your fingers" type of purchase.

On another note.. maybe it will bring down the prices people want for used ones. Probably not, but one could hope...
Reply With Quote
  #7  
Old 07-02-2013, 04:39 PM
routerunner's Avatar
routerunner routerunner is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2008
Location: Wiltshire, UK
Posts: 1,384
Quote:
Originally Posted by KryptoNyte View Post
They're on a boat? What if they're all waterlogged?

Okay, seriously, what is the correct action to take if the device is non-functional when it arrives?
Chances are they are the second generation built and therefore less subjected to the faulty network chip or the blue/red LED issue lots of people have experienced.
__________________

Automatic Power Off | Squeezeslave | DVB-S Importer | DVB Decrypter & Card Client | Tuner Preroll


Every man is a damn fool for at least five minutes every day; wisdom consists in not exceeding the limit. ~ Elbert Hubbard
Reply With Quote
  #8  
Old 07-02-2013, 08:38 PM
reggie14 reggie14 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Aug 2003
Location: Maryland
Posts: 2,760
I'm glad I checked the forums today. I PMed a message saying I'm in for two of them.
Reply With Quote
  #9  
Old 07-03-2013, 05:44 AM
ron.smythe ron.smythe is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Chessington, UK.
Posts: 92
Mailbox full

Seems the mailbox is already full, must be lots of orders
__________________
* Central Server: Windows 2003 R2 x64 (Virtualised) | Quad CPU | 4096 MB ram | StorageTek Array | 30TB Storage
* Encoder 1: HP Micro server | Windows 2003 x32 | Dual CPU | 4096 MB ram | 1x Hauppauge PVR 500 | 1x HDPVR
* Encoder 2 HP Micro server | Windows 2003 x32 | Dual CPU | 4096MB ram | 1x Hauppauge PVR 250 (VCR) | 1x Hauppauge Nova-T 500
* 2x Hauppage HD2000 | 2x SageTV Client |SageTV 7.
Reply With Quote
  #10  
Old 07-03-2013, 05:47 AM
Tomahawk51's Avatar
Tomahawk51 Tomahawk51 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 320
UPDATED with input to my question (Google searching ...but to share):

from: http://www.geektonic.com/2010/08/sag...geektonic.html

Now that the HD300 supports HDMI 1.3 and HD Audio files bitstreaming of DTS-MA and other HD audio is supported. This answers one of the biggest missing features from the HD200. And even when you don’t have hardware with HD-Audio, the HD300 brings us the ability to down-mix that HD-audio content to TVs and older AV Receivers.


So, my conclusion is that I may have some files that lack a 2.0 track...and that may be an issue for me with my HD200...but I guess it hasn't been so far.
--Original--
So, given this opportunity:

What are the reasons I'd want to upgrade my HD200 (or even an HD100) to a HD300. Aside from speed, varying file format support, etc.

Especially if it's hooked up to a TV directly (i.e. no surround sound)?

I recall not fully understanding in the past that it might be the case that if files were encoded with certain audio streams, no sound might be passed. Is that true?

Note: I do have 2 AVRs in other rooms, so have requested 2 of this boat shipment.

Last edited by Tomahawk51; 07-03-2013 at 06:07 AM. Reason: search worked !
Reply With Quote
  #11  
Old 07-03-2013, 06:00 AM
spacecadet spacecadet is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2005
Location: Lexington, MA
Posts: 388
Quote:
Originally Posted by Tomahawk51 View Post
So, given this opportunity:

What are the reasons I'd want to upgrade my HD200 (or even an HD100) to a HD300. Aside from speed, varying file format support, etc.

Especially if it's hooked up to a TV directly (i.e. no surround sound)?

I recall not fully understanding in the past that it might be the case that if files were encoded with certain audio streams, no sound might be passed. Is that true?

Note: I do have 2 AVRs in other rooms, so have requested 2 of this boat shipment.
For me, the big win is the DTS decoding in the HD-300. If I have a rip with DTS, I don't need to hook it up via an AV Receiver to get the audio.

(Also the UI is faster on the HD-300, especially if I'm scrolling through a long list of Videos or Music).
Reply With Quote
  #12  
Old 07-03-2013, 11:52 AM
Naylia's Avatar
Naylia Naylia is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mountain View, CA
Posts: 754
Quote:
Originally Posted by KryptoNyte View Post
They're on a boat? What if they're all waterlogged?

Okay, seriously, what is the correct action to take if the device is non-functional when it arrives?
Jeff vouched for him - so we know where to go with the torches and pitch forks
__________________
You can find me at Missing Remote. Or playing FF XIV. For XLobby users: XLobby MC

Last edited by Naylia; 07-03-2013 at 11:56 AM.
Reply With Quote
  #13  
Old 07-03-2013, 04:48 PM
eldonv eldonv is offline
New Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Oregon
Posts: 1
I would really like to pick up one or two of these. I had one of my 5 HD-300 units go out on me recently, and I would like to replace it and get a spare.

It seems like I lost my old forum information and had to recreate an account.

Unless I miss my guess, newly created users can't use private messaging?

Is there another way I can contact the seller?

-Eldon
Reply With Quote
  #14  
Old 07-03-2013, 05:17 PM
Daweeze Daweeze is offline
Sage User
 
Join Date: Aug 2010
Location: CA
Posts: 39
Doh! I have been lurking in the forums for almost 3 years now and finally need to post to get another HD300 but don't seem to have the option to PM the user. Is there a post count before you are allowed to do so? This is my first post!
Reply With Quote
  #15  
Old 07-03-2013, 06:17 PM
Narflex's Avatar
Narflex Narflex is offline
Sage
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redondo Beach, CA
Posts: 6,319
Pre-orders are being halted due to demand...see my post at the top here or in the announcement forum.

And the seller will replace any DOA units that are shipped out.
__________________
Jeffrey Kardatzke
Google
Founder of SageTV
Reply With Quote
  #16  
Old 07-03-2013, 09:33 PM
Rob Rob is offline
Sage Expert
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 568
Sucks that I did not visit the forum yesterday....
Reply With Quote
  #17  
Old 07-04-2013, 08:10 AM
rgroves rgroves is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 133
Thanks Narflex.
Reply With Quote
  #18  
Old 07-04-2013, 08:54 AM
mdnttoker mdnttoker is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 446
Quote:
Originally Posted by Rob View Post
Sucks that I did not visit the forum yesterday....
I got the info from the google+ group....you should subscribe
https://plus.google.com/communities/...45745409066205
Reply With Quote
  #19  
Old 07-04-2013, 04:04 PM
myrrh55 myrrh55 is offline
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3
Same here. Post count must be > 2. Lurking because Sage has been working for years without need for much troubleshooting. I was excited on seeing the post in my RSS feed only to be disappointed when I realised I missed out! Any way of getting PM enabled in case there is a 2nd lot on offer?


Quote:
Originally Posted by Daweeze View Post
Doh! I have been lurking in the forums for almost 3 years now and finally need to post to get another HD300 but don't seem to have the option to PM the user. Is there a post count before you are allowed to do so? This is my first post!
Reply With Quote
  #20  
Old 07-05-2013, 08:00 AM
matt91's Avatar
matt91 matt91 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2005
Location: Washington, DC
Posts: 1,185
Quote:
Originally Posted by Narflex View Post
Pre-orders are being halted due to demand

Thanks Jeff. I hope it's satisfying to see that, 2 years later, there are still lots of folks who really like and enjoy Sage, and want to continuing using it into the future.
__________________
Server: Ubuntu 16.04 running Sage for Linux v9
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Colossus Availability heffneil Hardware Support 13 03-18-2011 06:36 AM
STX-HD100 availability? dbullock SageTV Media Extender 1 11-23-2008 10:34 AM
Wired MVP Availability in UK rickgillyon SageTV Media Extender 6 03-26-2007 03:38 AM
DIRECTV HD Availability crowland General Discussion 25 02-20-2007 06:39 PM
USB UIRT availability maxheadroom SageTV United Kingdom 3 10-13-2004 05:54 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.