SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-31-2021, 02:40 PM
graywolf's Avatar
graywolf graywolf is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2009
Location: NC
Posts: 1,366
MsgManager JVM_bind error

Any ideas/suggestions would be greatly appreciated. WAF doesn't like unexplained problems that "magically" fix themselves. I really don't them either.

Any clue what that might be?
Think it also said something about socket.
For some reason my sagtv_#.log jump from 7 to 11 (8-10 are missing)

Had issue when I recycled all my equipment (sage pc, hd200, switch, directv) and first time the hd200 connected but would not change channels (usb-uirt)

rebooted a couple more times then it would try to connect but hung at the SageTV initialization screen. This is when I was seeing the MsgManager JVM_bind error

Finally tried Stop Service but that didn't seem to work and then tried End Task on the SageTV task (win10 task manager) but it wouldn't die. Finally just hit the PC Power button to power off the PC

Turned everything back on, tried connecting via hd300 in another room, it worked fine and channels changed. Went back to original room with hd200 and it is working fine also.

So not only have I had a very strange issue and error msg, but also missing the log files that should have had that info.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Phoenix Error - Error in VFS File Griff Phoenix 3.0 3 07-24-2017 07:24 AM
HD-PVR Error -4,0x8007001f Error in Playback Xiphoid Hardware Support 13 02-28-2010 11:56 AM
6.4.5 doesn't install: error 1904 DLL registration error snipeman SageTV Beta Test Software 9 07-11-2008 02:31 PM
Playback Error (-4,0x80040217) SAGE 6 Error dealsdyker SageTV Software 5 01-02-2007 08:02 AM
ERROR: sage.PlaybackException: Error (-4,0x8004022f): Boxpin SageTV Software 3 08-15-2006 08:23 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.