SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Github Development

Notices

SageTV Github Development Discussion related to SageTV Open Source Development. Use this forum for development topics about the Open Source versions of SageTV, hosted on Github.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-20-2016, 02:09 AM
jarredduq's Avatar
jarredduq jarredduq is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Stockton, CA - Most miserable city in the USA, SageTV makes it bearable
Posts: 201
Windows problem with browsing SMB import

Hello,

I had to rebuild my machine from scratch after upgrading some components. I had backed up my sagetv directory. Everything is working okay, except my media folder on my NAS. I'm getting invalid directory errors when trying to browse network shares.

I attached a screenshot. I'm running windows 10 pro 32-bit and SageTV 9.0.4.232.

Please advise and thanks in advance!

Edit:

If there is something I can provide (logs, etc) that can help trouble-shoot this, please let me know. It's been a long time since I've had any issues with my Sage setup.
Attached Images
File Type: png Capture.PNG (553.9 KB, 177 views)
__________________
Server: HP w/Intel i7-4770S CPU @ 3.10GHz , 500GB SSD, 16GB DDR3, Win 10 64-bit, 4TB of SSD for recording
SageTV: 9.2 - 64-Bit
Capture Devices: 2xHD Homerun Prime and HD-PVR (Comcast Premium/Music Channels)
Client 1, 2, 3, and 4: HD200.
NAS: Synology DS220+ 8TB (Movie Storage)
Sage Add-ons: Jetty, Neilms Webserver (Jetty), Mobile Web, Play-On Plug-in, Comskip Plug-in

Last edited by jarredduq; 03-20-2016 at 09:15 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-20-2016, 10:14 AM
Skirge01's Avatar
Skirge01 Skirge01 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2007
Location: New Jersey
Posts: 2,599
I've never been able to browse UNC paths in Sage. However, if I type in the full path, it works just fine. I see you're prefixing with smb, which I'm used to entering for my own shares when using Kodi, but never that way in Sage. For Sage, I use the Windows format of "\\[server name]\[full]l\[path]".
__________________
Server: XP, SuperMicro X9SAE-V, i7 3770T, Thermalright Archon SB-E, 32GB Corsair DDR3, 2 x IBM M1015, Corsair HX1000W PSU, CoolerMaster CM Storm Stryker case
Storage: 2 x Addonics 5-in-3 3.5" bays, 1 x Addonics 4-in-1 2.5" bay, 24TB
Client: Windows 7 64-bit, Foxconn G9657MA-8EKRS2H, Core2Duo E6600, Zalman CNPS7500, 2GB Corsair, 320GB, HIS ATI 4650, Antec Fusion
Tuners: 2 x HD-PVR (HTTP tuning), 2 x HDHR, USB-UIRT
Software: SageTV 7
Reply With Quote
  #3  
Old 03-20-2016, 10:41 AM
jarredduq's Avatar
jarredduq jarredduq is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Stockton, CA - Most miserable city in the USA, SageTV makes it bearable
Posts: 201
Quote:
Originally Posted by Skirge01 View Post
I've never been able to browse UNC paths in Sage. However, if I type in the full path, it works just fine. I see you're prefixing with smb, which I'm used to entering for my own shares when using Kodi, but never that way in Sage. For Sage, I use the Windows format of "\\[server name]\[full]l\[path]".
I tried that as well and it didn't work. This issue has really beat me up.
__________________
Server: HP w/Intel i7-4770S CPU @ 3.10GHz , 500GB SSD, 16GB DDR3, Win 10 64-bit, 4TB of SSD for recording
SageTV: 9.2 - 64-Bit
Capture Devices: 2xHD Homerun Prime and HD-PVR (Comcast Premium/Music Channels)
Client 1, 2, 3, and 4: HD200.
NAS: Synology DS220+ 8TB (Movie Storage)
Sage Add-ons: Jetty, Neilms Webserver (Jetty), Mobile Web, Play-On Plug-in, Comskip Plug-in
Reply With Quote
  #4  
Old 03-20-2016, 11:18 AM
BobPhoenix BobPhoenix is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3,152
I found I had to add "Everyone" to the Security tab on the folder that is shared with Full rights to get rid of the "Invalid directory" when browsing from a linux server to a windows directory - maybe that will work for Win10 as well.
__________________
"Keep your goals away from the trolls"
Reply With Quote
  #5  
Old 03-20-2016, 11:58 AM
Skirge01's Avatar
Skirge01 Skirge01 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2007
Location: New Jersey
Posts: 2,599
Were/are you running Sage as a service? If so, did you remember to change it to an account with admin rights?
__________________
Server: XP, SuperMicro X9SAE-V, i7 3770T, Thermalright Archon SB-E, 32GB Corsair DDR3, 2 x IBM M1015, Corsair HX1000W PSU, CoolerMaster CM Storm Stryker case
Storage: 2 x Addonics 5-in-3 3.5" bays, 1 x Addonics 4-in-1 2.5" bay, 24TB
Client: Windows 7 64-bit, Foxconn G9657MA-8EKRS2H, Core2Duo E6600, Zalman CNPS7500, 2GB Corsair, 320GB, HIS ATI 4650, Antec Fusion
Tuners: 2 x HD-PVR (HTTP tuning), 2 x HDHR, USB-UIRT
Software: SageTV 7
Reply With Quote
  #6  
Old 03-20-2016, 04:10 PM
jarredduq's Avatar
jarredduq jarredduq is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Stockton, CA - Most miserable city in the USA, SageTV makes it bearable
Posts: 201
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by BobPhoenix View Post
I found I had to add "Everyone" to the Security tab on the folder that is shared with Full rights to get rid of the "Invalid directory" when browsing from a linux server to a windows directory - maybe that will work for Win10 as well.
That fixed it. On my WD MyCloud I had to set the share to public. It must be a Windows 10 thing.
__________________
Server: HP w/Intel i7-4770S CPU @ 3.10GHz , 500GB SSD, 16GB DDR3, Win 10 64-bit, 4TB of SSD for recording
SageTV: 9.2 - 64-Bit
Capture Devices: 2xHD Homerun Prime and HD-PVR (Comcast Premium/Music Channels)
Client 1, 2, 3, and 4: HD200.
NAS: Synology DS220+ 8TB (Movie Storage)
Sage Add-ons: Jetty, Neilms Webserver (Jetty), Mobile Web, Play-On Plug-in, Comskip Plug-in
Reply With Quote
  #7  
Old 03-20-2016, 05:34 PM
BobPhoenix BobPhoenix is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3,152
Quote:
Originally Posted by jarredduq View Post
That fixed it. On my WD MyCloud I had to set the share to public. It must be a Windows 10 thing.
Glad it worked for you.
__________________
"Keep your goals away from the trolls"
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Browsing for files problem nyplayer SageTV Beta Test Software 3 05-21-2010 06:56 PM
DVD Profiler Import problem sflamm SageTV Customizations 1 04-13-2009 08:13 AM
Cover Import Problem Taddeusz SageMC Custom Interface 2 09-16-2008 04:33 PM
Windows XP MCE 2005 and Simple File Sharing to Windows XP problem perfessor101 SageTV Software 1 01-14-2007 10:52 AM
Import Playlists and Music Jukebox Import Problem extreme.paradox SageTV Software 3 12-29-2004 03:00 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.