SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Placeshifter

Notices

SageTV Placeshifter Discussion related to the SageTV Placeshifter application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV Placeshifter software application should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-02-2013, 02:55 AM
Moskus's Avatar
Moskus Moskus is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 223
Black (or locked) screen after locked computer or screen saver

This is rather annoying, but after the screen saver kicks in, the PlaceShifter screen is black, and I have to restart the PlaceShifter.

This can get irritating, so is there anything I can do about it?
__________________
SageTV 7 beta on Windows Home Server
5 TB storage, Hauppauge PRV-USB2, HomeSeer
3x PlaceShifters
1x HD200
Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-2013, 08:46 AM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Quote:
Originally Posted by Moskus View Post
This is rather annoying, but after the screen saver kicks in, the PlaceShifter screen is black, and I have to restart the PlaceShifter.

This can get irritating, so is there anything I can do about it?
I don't believe so - I honestly don't think many people use placeshifter often enough to have to deal with resume from sleep issues. I certainly wouldn't expect a fix at this point.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2013, 01:14 AM
Moskus's Avatar
Moskus Moskus is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 223
Quote:
Originally Posted by Fuzzy View Post
I certainly wouldn't expect a fix at this point.
No, I wouldn't either.
Perhaps I'm just strange for using PlaceShifter so much, but it is quite brilliant.

Where can I get a Client licence at this moment?
__________________
SageTV 7 beta on Windows Home Server
5 TB storage, Hauppauge PRV-USB2, HomeSeer
3x PlaceShifters
1x HD200
Reply With Quote
  #4  
Old 04-05-2013, 07:31 AM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
in the marketplace section of this forum. Is there a reason you have been using placeshifter? It's really only good for away from home viewing. Not ideal to be used over a LAN, where client will work SO much better.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #5  
Old 04-08-2013, 05:05 AM
Moskus's Avatar
Moskus Moskus is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 223
Quote:
Originally Posted by Fuzzy View Post
in the marketplace section of this forum. Is there a reason you have been using placeshifter? It's really only good for away from home viewing. Not ideal to be used over a LAN, where client will work SO much better.
Just because I and the wife was using PlaceShifter alot. Now, not that much any more, but I still have the licenses.

And I still use PlaceShifter at work (where this black image thing) still is an annoyance.
__________________
SageTV 7 beta on Windows Home Server
5 TB storage, Hauppauge PRV-USB2, HomeSeer
3x PlaceShifters
1x HD200
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
When Sage is loaded, volume on computer is locked???? though SageTV Software 2 03-17-2009 11:03 AM
Why should the sage screen saver only work in full screen mode? carlgar SageTV Software 9 07-16-2008 04:11 PM
Old Computer Overlay Problems Black Screen Flips SageTV Software 0 03-17-2008 07:35 PM
Boot PC-->Sage loads full screen-->locked up craigap SageTV Software 0 06-27-2006 02:27 PM
Screen Saver / Lock Screen crashes SageTV crypticgeek SageTV Software 2 10-10-2004 12:09 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.