SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-05-2007, 11:10 AM
htpcdude htpcdude is offline
Sage User
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
Cannot Fast Forward MPEG

I am running SageTV v 6.0.19 and cannot FF or FF2 MPEG files. The duration of the file is correct. I can pause, stop, play, RW, and RW2. Does anyone have an ideas?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 01-05-2007, 03:32 PM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Quote:
Originally Posted by htpcdude
I am running SageTV v 6.0.19 and cannot FF or FF2 MPEG files. The duration of the file is correct. I can pause, stop, play, RW, and RW2. Does anyone have an ideas?

Thanks
You can't do it how? From your remote? From the keyboard? With the mouse? If it is from your remote I would question if those buttons have been learned for Sage. You have to link the buttons with the command.

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-05-2007, 10:24 PM
htpcdude htpcdude is offline
Sage User
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
I cannot FF and FF2 MPEG files with the keyboard, remote, nor mouse. I am using an ATI Remote Wonder II with the SageTV plugin. I can use the keyboard , remote, and mouse to FF, FF2, RW, RW2, stop, play, and pause AVI files
Reply With Quote
  #4  
Old 01-06-2007, 01:44 AM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Quote:
Originally Posted by htpcdude
I cannot FF and FF2 MPEG files with the keyboard, remote, nor mouse. I am using an ATI Remote Wonder II with the SageTV plugin. I can use the keyboard , remote, and mouse to FF, FF2, RW, RW2, stop, play, and pause AVI files
Are they Sage TV recordings? Your own mpeg video files? Which video decoders are you using? Did you try another one? (Don't just use default-pick one.)

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.