SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-08-2009, 01:47 PM
though though is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 22
When Sage is loaded, volume on computer is locked????

i searched but did not see a post regarding this....

i am doing the sageTV media server trial right now to see if i like it. well, so far i think i do (i have the HD theater on the way to try with it) but i noticed that when i have server loaded on my computer, the computer volume is locked up. i can't turn it up or down within windows. i am using vista and the latest server 6.5

i would still like to use my computer for regular browsing, email, etc and would like to be able to turn it up/down depending on what i am doing...
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2009, 09:22 PM
though though is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 22
anyone? the volume control locks up on the pc when sage is loaded. can't turn it up/down. this is the only downfall so far with the trial....
Reply With Quote
  #3  
Old 03-17-2009, 11:03 AM
though though is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 22
just wanted to report back on this bug. if you maximize the program, then click on the moon in the upper right hand corner, it unlocks the volume up/down on your computer. this is a workaround...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista volume control, how do I like sage to the hardware volume? AJ Bertelson SageTV Software 1 11-23-2008 08:46 PM
Updated CPU to dual core and Sage locked my license cenwesi SageTV Linux 13 09-02-2008 09:54 AM
Windows Volume --VS-- Sage Volume AWS SageTV Software 2 09-30-2007 03:01 PM
Boot PC-->Sage loads full screen-->locked up craigap SageTV Software 0 06-27-2006 02:27 PM
Sage Icon spinning forever - UI locked until killed or server stopped Omniver SageTV Software 4 12-02-2005 09:57 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.