SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-10-2004, 03:05 AM
crypticgeek crypticgeek is offline
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2
Screen Saver / Lock Screen crashes SageTV

So basically, if I'm watching something in sage and it screen saver activates or I lock the screen...sage locks up while displaying some funky verticle stripes. I'm running XP Pro on an Athlon XP 2500+, ATI Radeon 9800Pro, PVR-250. My video mode is overlay and I'm using the Intervideo NonCSS video decoder for Hauppauge cards. Anyone have any ideas? I mean, I can live with it...just have to disable screen saver and not lock the screen while playing video....but still.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-10-2004, 08:02 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,619
I don't think I've heard of that before... Do you have 3D Acceleration enabled in SageTV? If so, try disabling it. Have you tried updating your video card driver?

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-10-2004, 12:09 PM
crypticgeek crypticgeek is offline
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2
Yes, 3D accel is enabled. My video card drivers are probably a couple months old. I could try updating them.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.