SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-27-2011, 12:17 AM
GoAWest's Avatar
GoAWest GoAWest is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2010
Location: Bay Area, CA, USA
Posts: 43
STV 7.0.23.246 (client) and Win7 Service Pack 1

I'm using STV7 on a few PCs. The server app (as a service) runs on a Win7_Ult PC and the client app (7.0.23.246 Client) runs on a couple Win7_Ult PCs. All are running Java 1.6.0_Build24 (latest as of this post).

I just upgraded one of the client HTPCs to Win7 Service Pack 1. I wouldn't normally do such an "upgrade" so soon after the release of a SP, but my family and I have been suffering with an HDMI audio problem (drop/disconnect of HDMI audio on a reboot; a pain to reactive) which MS *finally* acknowledged and claimed to fix with SP1. So I only installed SP1 on the one client PC since none of my other PCs use HDMI audio.

After doing this SP1 upgrade, I've had the STV Client app crash once or twice a day, with the system reporting that STV_C has "stopped responding" and allowing me to kill the app from a pop-up dialog. Only STV_C crashes, not Windows, so it's relatively painless other than the fact that STV isn't then able to mark the current position of a show when it stops (have to then FF/jump to that point after STV_C relaunch).

Since I haven't upgraded the STV7 server box with SP1 (and won't any time soon) I can't say whether or not this would be an SP1 problem on that Win7 PC & STV (service or STV app) as well. I'm also not gung ho to try the 7.1.2_Beta at this time, for sure not on the very stable server box.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD-PVR IR Blaster Does Not Work When Sage Is Started As A Service In Win7 ahallas Hardware Support 5 12-26-2009 03:15 PM
Problem with Win7, SageTV Service, and WHS AzJazz SageTV Software 2 11-08-2009 05:01 PM
XP Service Pack 3 Problem? ccourtney SageTV Software 3 08-31-2008 04:06 PM
XP Service Pack 3 (SP3) is out mattkr General Discussion 8 05-01-2008 07:20 AM
XP Service Pack 3 truckdriver General Discussion 6 02-26-2008 03:44 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.