SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-12-2005, 01:29 PM
neilbradley neilbradley is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Portland, Oregon
Posts: 109
Send a message via MSN to neilbradley
Misc problems with 3.0.7 beta

I have three problems with 3.0.7 beta that I've noticed over the weekend:

1) Twice now I've seen a message pop up that mentions something about "Can't connect to local service, reconnecting" (or words to that effect), which causes whatever is being recorded to get the channel changed to something completely different, causing the show that I'm currently recording to get dropped. Any idea why this is happening?

2) For whatever reason, 3.0.7 can no longer tune in any HD channels from my ATI HDTV wonder. However, if I go in to the lousy ATI HDTV tuner application, I can tune all 20 stations without issue. Under SageTV, I get a black screen and long delays before the remote or I respond again.

3) Not sure if this is a general usability thing, but let's say I hit record to record a show I'm watching and it lasts 2 hours. An hour into the show, a favorite is scheduled, and it changes from the show I'm watching to the show that was scheduled to record. This happened to me yesterday. Isn't SageTV supposed to warn of schedule conflicts? That is, shouldn't it pop up and say "If you record this program, it won't record this other program" when I hit the record button to record a show I'm watching?

Thanks in advance for any advice or tips.

-->Neil

Last edited by neilbradley; 09-12-2005 at 01:29 PM. Reason: Incomplete sentence
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2005, 02:42 PM
neilbradley neilbradley is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Portland, Oregon
Posts: 109
Send a message via MSN to neilbradley
Wow... 110 Views of my message and no one has a clue on these?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.