SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-09-2017, 05:46 PM
peternm22 peternm22 is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 699
Getting HTTP Error 502 From Schedules Direct

Is Schedules Direct having any issues right now? EPG update keeps failing according to the sagetv_0.txt log file. See attached for the relevant portion. It's a HTTP 502 error message, which I believe is a bad gateway error - which is typically something on the server side.

Anyone else seeing this?
Attached Files
File Type: txt log.txt (543.0 KB, 77 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 10-09-2017, 09:52 PM
rkulagow's Avatar
rkulagow rkulagow is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 156
We've swapped in larger servers; can you let me know if you're still having issues?
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2017, 10:11 PM
peternm22 peternm22 is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 699
I'm still receiving an error, although it is a different one now. If I'm reading the log correctly, it looks like it can't connect at all now (no HTTP error 502).

I've attached the log for when I just tried to "force" an update. I removed any non-EPG entries from the log to make it more readable.
Attached Files
File Type: txt newlog.txt (2.1 KB, 70 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 10-09-2017, 10:15 PM
peternm22 peternm22 is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 699
I just tried to force it again, and it looks like it's going now.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-09-2017, 10:40 PM
rkulagow's Avatar
rkulagow rkulagow is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 156
Quote:
Originally Posted by peternm22 View Post
I just tried to force it again, and it looks like it's going now.
We've been adding TheTVDB metadata to our programs, so the MD5 has been changing, and therefore a lot of local caches have been refreshing.

Now that we've seen the surge, Amazon makes it simple to scale horizontally, so we just had to crank the "go faster" handle a little harder.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-09-2017, 10:42 PM
rkulagow's Avatar
rkulagow rkulagow is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 156
Also, please open tickets at the Schedules Direct website sooner rather than later. I don't always monitor forums of applications that use Schedules Direct, and tickets on our tracker have a notification mechanism.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Migrate to Schedules Direct? reggie14 SageTV EPG Service 51 10-15-2017 07:34 PM
Schedules Direct - How Far Out Does it Get? mike1961 SageTV EPG Service 7 06-17-2017 11:31 AM
Using Schedules Direct in UK jamesdisco SageTV United Kingdom 28 02-06-2017 11:54 AM
How can I use an socks/http proxy for Internet access (instead of direct connection) mkanet SageTV v7 Customizations 2 01-25-2013 03:20 PM
Schedules Direct or what? Ryel SageTV EPG Service 6 01-25-2008 03:03 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.