SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 06-06-2017, 06:18 PM
EnterNoEscape's Avatar
EnterNoEscape EnterNoEscape is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2010
Location: Harrisburg, PA
Posts: 2,536
If it has a station ID and it still shows No Data after an update, most likely no dates are being returned from Schedules Direct or the dates being returned did not include today. I would enable SD logging to verify that no dates are being returned and if that's the case contact SD to fix the data.
__________________
SageTV v9 Server: ASRock Z97 Extreme4, Intel i7-4790K @ 4.4Ghz, 32GB RAM, 6x 3TB 7200rpm HD, 2x 5TB 7200rpm HD, 2x 6TB 7200rpm HD, 4x 256GB SSD, 4x 500GB SSD, unRAID Pro 6.7.2 (Dual Parity + SSD Cache).
Capture: 1x Ceton InfiniTV 4 (ClearQAM), 2x Ceton InfiniTV 6, 1x BM1000-HDMI, 1x BM3500-HDMI.

Clients: 1x HD300 (Living Room), 1x HD200 (Master Bedroom).
Software: OpenDCT :: WMC Live TV Tuner :: Schedules Direct EPG
Reply With Quote
  #42  
Old 06-06-2017, 06:20 PM
Slack's Avatar
Slack Slack is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 226
Quote:
Originally Posted by Slack View Post
So I tried this and no change. What do you recommend.
I was thinking to examine the lineup on the website (sd website).
So examining the SD-DD Lineup I see channels 40 and 41 do not appear. Yet they do via the SD-JSON Lineup (apparently because SageTV finds them - and yes they are valid because SageTV can tune them).

I guess an email to SD support?

Edit:
Support ticket entered.
Wonders never cease....apparently a low power broadcast in my neck-o-the-woods.

"I heard it on the X" for you ZZ-Top Fans.

https://en.wikipedia.org/wiki/WVEB-LD

Last edited by Slack; 06-06-2017 at 06:33 PM. Reason: additional details
Reply With Quote
  #43  
Old 06-06-2017, 07:04 PM
EnterNoEscape's Avatar
EnterNoEscape EnterNoEscape is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2010
Location: Harrisburg, PA
Posts: 2,536
Being able to tune the channels and having a station ID are not the same thing. If SageTV mapped it wrong (even if the channel is a tunable channel), you're not going to see any guide data.

Edit: Of course it's also possible the channels need to be added to the lineup on the SD side of things for you to have a valid station ID.
__________________
SageTV v9 Server: ASRock Z97 Extreme4, Intel i7-4790K @ 4.4Ghz, 32GB RAM, 6x 3TB 7200rpm HD, 2x 5TB 7200rpm HD, 2x 6TB 7200rpm HD, 4x 256GB SSD, 4x 500GB SSD, unRAID Pro 6.7.2 (Dual Parity + SSD Cache).
Capture: 1x Ceton InfiniTV 4 (ClearQAM), 2x Ceton InfiniTV 6, 1x BM1000-HDMI, 1x BM3500-HDMI.

Clients: 1x HD300 (Living Room), 1x HD200 (Master Bedroom).
Software: OpenDCT :: WMC Live TV Tuner :: Schedules Direct EPG

Last edited by EnterNoEscape; 06-06-2017 at 07:06 PM.
Reply With Quote
  #44  
Old 06-07-2017, 06:01 PM
Slack's Avatar
Slack Slack is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 226
Quote:
Originally Posted by EnterNoEscape View Post
Being able to tune the channels and having a station ID are not the same thing. If SageTV mapped it wrong (even if the channel is a tunable channel), you're not going to see any guide data.

Edit: Of course it's also possible the channels need to be added to the lineup on the SD side of things for you to have a valid station ID.
Per SD Ticket I submitted....

Quote:
I've started the process of updating the lineup and will let you know when it's complete.
Reply With Quote
  #45  
Old 07-22-2017, 06:10 AM
Myro Myro is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Montreal, Canada
Posts: 47
I tried to switch to SD EPG feed. But I keep getting the error "you must provide a postal code that is valid for your selected country" even though my code is a valid one (for 15 years). I tried other codes, from friends, work, etc. Same error...
Attached Images
File Type: jpg Capture.JPG (75.3 KB, 31 views)
Reply With Quote
  #46  
Old 07-22-2017, 08:24 AM
EnterNoEscape's Avatar
EnterNoEscape EnterNoEscape is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2010
Location: Harrisburg, PA
Posts: 2,536
Quote:
Originally Posted by Myro View Post
I tried to switch to SD EPG feed. But I keep getting the error "you must provide a postal code that is valid for your selected country" even though my code is a valid one (for 15 years). I tried other codes, from friends, work, etc. Same error...
Disable the verification. The RegEx being used is provided by Schedules Direct and is seems that sometimes it doesn't work all of the time which is why the skip is available. The reason we keep the check is because if you do get it wrong for any reason that wouldn't validate, it doesn't prevent the regional lineups from showing up and frustrating someone in a different way.
__________________
SageTV v9 Server: ASRock Z97 Extreme4, Intel i7-4790K @ 4.4Ghz, 32GB RAM, 6x 3TB 7200rpm HD, 2x 5TB 7200rpm HD, 2x 6TB 7200rpm HD, 4x 256GB SSD, 4x 500GB SSD, unRAID Pro 6.7.2 (Dual Parity + SSD Cache).
Capture: 1x Ceton InfiniTV 4 (ClearQAM), 2x Ceton InfiniTV 6, 1x BM1000-HDMI, 1x BM3500-HDMI.

Clients: 1x HD300 (Living Room), 1x HD200 (Master Bedroom).
Software: OpenDCT :: WMC Live TV Tuner :: Schedules Direct EPG
Reply With Quote
  #47  
Old 07-22-2017, 08:33 AM
EnterNoEscape's Avatar
EnterNoEscape EnterNoEscape is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2010
Location: Harrisburg, PA
Posts: 2,536
Quote:
Originally Posted by Myro View Post
I tried to switch to SD EPG feed. But I keep getting the error "you must provide a postal code that is valid for your selected country" even though my code is a valid one (for 15 years). I tried other codes, from friends, work, etc. Same error...
I tested your postal code on the most recent release of SageTV and it didn't give me any trouble. Are you on the latest?
__________________
SageTV v9 Server: ASRock Z97 Extreme4, Intel i7-4790K @ 4.4Ghz, 32GB RAM, 6x 3TB 7200rpm HD, 2x 5TB 7200rpm HD, 2x 6TB 7200rpm HD, 4x 256GB SSD, 4x 500GB SSD, unRAID Pro 6.7.2 (Dual Parity + SSD Cache).
Capture: 1x Ceton InfiniTV 4 (ClearQAM), 2x Ceton InfiniTV 6, 1x BM1000-HDMI, 1x BM3500-HDMI.

Clients: 1x HD300 (Living Room), 1x HD200 (Master Bedroom).
Software: OpenDCT :: WMC Live TV Tuner :: Schedules Direct EPG
Reply With Quote
  #48  
Old 07-22-2017, 08:39 AM
Myro Myro is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Montreal, Canada
Posts: 47
Quote:
Originally Posted by EnterNoEscape View Post
I tested your postal code on the most recent release of SageTV and it didn't give me any trouble. Are you on the latest?
From the sage properties file, running version=SageTV V9.0.12.506
Reply With Quote
  #49  
Old 07-22-2017, 08:44 AM
graywolf's Avatar
graywolf graywolf is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2009
Location: NC
Posts: 1,220
Quote:
Originally Posted by Myro View Post
From the sage properties file, running version=SageTV V9.0.12.506
Try upgrading to the latest 9.1.5
https://bintray.com/opensagetv/saget...vwin/9.1.5.683
Reply With Quote
  #50  
Old 07-23-2017, 10:11 AM
Myro Myro is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Montreal, Canada
Posts: 47
Installed the latest, without more success

I then disabled the verification and I can go through now :-)

The program guide is now populated. Just waiting for the upcoming recording list to come back to life

thanks for your help
Reply With Quote
  #51  
Old 10-15-2017, 07:12 PM
Sector7g Sector7g is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2009
Location: Canada
Posts: 88
Quote:
Originally Posted by MattHelm View Post
When creating the SD account, what "Software you use:" should you select???

"sagetv-sdepg"?
I only see Sage Tv listed under JSON

Also tring to install via the plugin browser version 1.0.0.1 OSS fails to install
Reply With Quote
  #52  
Old 10-15-2017, 07:34 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Quote:
Originally Posted by Sector7g View Post
I only see Sage Tv listed under JSON
They've simplified it down to just a single entry now -
doesn't actually affect operation in any way - it's just so Schedules Direct has an indication of how many people are using what software.
Quote:
Originally Posted by Sector7g View Post
Also tring to install via the plugin browser version 1.0.0.1 OSS fails to install
Don't. Schedules Direct support is built into current versions of SageTV. The plugin was for SageTV v7 (and some early versions of v9).
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin: Schedules Direct EPG (not for v9) Slugger SageTV v7 Customizations 851 07-19-2017 07:48 AM
Schedules Direct Plugin Issue rickgillyon SageTV v9 Customizations 20 09-25-2016 12:03 PM
Schedules Direct outage has been resolved. rkulagow SageTV v7 Customizations 0 09-02-2015 06:11 PM
Schedules Direct EPG Plugin PoC Completed Slugger SageTV EPG Service 71 12-04-2011 12:12 PM
Schedules Direct or what? Ryel SageTV EPG Service 6 01-25-2008 03:03 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.