SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #81  
Old 10-11-2015, 10:44 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,082
Setting "Detailed Setup / Customize / Metadata Options / .my File Reading / Read .my Files" to No should fix it.

John
Reply With Quote
  #82  
Old 10-12-2015, 02:59 PM
Monedeath Monedeath is offline
Sage Expert
 
Join Date: Sep 2009
Location: Idaho
Posts: 513
Quote:
Originally Posted by JREkiwi View Post
Setting "Detailed Setup / Customize / Metadata Options / .my File Reading / Read .my Files" to No should fix it.

John
Trying to change it pops up a new window which gave one option (no), but once selecting it and closing the window, it didn't change the "yes" field selection for "Read .my files" and as noted above, I could toggle the always read option, of course that one didn't open its own popup window.
Reply With Quote
  #83  
Old 10-12-2015, 10:26 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,082
This is what it should look like with .my File Reading disabled



John
Attached Images
File Type: jpg MyFiles.JPG (17.5 KB, 380 views)
Reply With Quote
  #84  
Old 10-13-2015, 05:27 AM
ranger ranger is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2003
Location: Virginia
Posts: 256
Yesterday, I was seeing the same behavior as Mondeath, but today it worked. The only thing I know that changed is a PC reboot. Not sure what really happened to make it work today.
Reply With Quote
  #85  
Old 03-21-2016, 04:20 PM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,680
I got a message that there is an update to 3.1.6 - any changes?
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #86  
Old 03-21-2016, 05:32 PM
Skirge01's Avatar
Skirge01 Skirge01 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2007
Location: New Jersey
Posts: 2,599
Apparently so. You can read the details via the "view plugin details" within Sage. At least, that's what I did.
__________________
Server: XP, SuperMicro X9SAE-V, i7 3770T, Thermalright Archon SB-E, 32GB Corsair DDR3, 2 x IBM M1015, Corsair HX1000W PSU, CoolerMaster CM Storm Stryker case
Storage: 2 x Addonics 5-in-3 3.5" bays, 1 x Addonics 4-in-1 2.5" bay, 24TB
Client: Windows 7 64-bit, Foxconn G9657MA-8EKRS2H, Core2Duo E6600, Zalman CNPS7500, 2GB Corsair, 320GB, HIS ATI 4650, Antec Fusion
Tuners: 2 x HD-PVR (HTTP tuning), 2 x HDHR, USB-UIRT
Software: SageTV 7
Reply With Quote
  #87  
Old 03-21-2016, 06:16 PM
jorton jorton is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2005
Location: Canada
Posts: 1,273
This update may have messed up the tmiranda Youtube plugin for me. Says it's disabled now and was working before I updated CMT. Can't re-enable it, also tried to reinstall but no go.

Any ideas?

J
Reply With Quote
  #88  
Old 03-21-2016, 06:25 PM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,680
Quote:
Originally Posted by Skirge01 View Post
Apparently so. You can read the details via the "view plugin details" within Sage. At least, that's what I did.
I am out of town on a business trip for a few days so I am unable to do so, I was just wondering if this updated functionality or just moved the files to a new server, as has been the case with a few other plugins.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #89  
Old 03-21-2016, 09:02 PM
Skirge01's Avatar
Skirge01 Skirge01 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2007
Location: New Jersey
Posts: 2,599
Quote:
Originally Posted by jorton View Post
This update may have messed up the tmiranda Youtube plugin for me. Says it's disabled now and was working before I updated CMT. Can't re-enable it, also tried to reinstall but no go.

Any ideas?

J
I don't use the Youtube plugin all that often, but I checked mine and it still seems to work. I was able to watch some of the "most popular" videos through it without issue.

Quote:
Originally Posted by wayner View Post
I am out of town on a business trip for a few days so I am unable to do so, I was just wondering if this updated functionality or just moved the files to a new server, as has been the case with a few other plugins.
Gotcha. Nope... a couple of actual updates, not just a move to a new server. I already updated, so I can't view the changes at this point.
__________________
Server: XP, SuperMicro X9SAE-V, i7 3770T, Thermalright Archon SB-E, 32GB Corsair DDR3, 2 x IBM M1015, Corsair HX1000W PSU, CoolerMaster CM Storm Stryker case
Storage: 2 x Addonics 5-in-3 3.5" bays, 1 x Addonics 4-in-1 2.5" bay, 24TB
Client: Windows 7 64-bit, Foxconn G9657MA-8EKRS2H, Core2Duo E6600, Zalman CNPS7500, 2GB Corsair, 320GB, HIS ATI 4650, Antec Fusion
Tuners: 2 x HD-PVR (HTTP tuning), 2 x HDHR, USB-UIRT
Software: SageTV 7
Reply With Quote
  #90  
Old 03-21-2016, 10:16 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,082
Quote:
Originally Posted by wayner View Post
I got a message that there is an update to 3.1.6 - any changes?
Quote:
Originally Posted by Skirge01 View Post
Apparently so. You can read the details via the "view plugin details" within Sage. At least, that's what I did.
<ReleaseNotes>3.1.6
Change from using UserRecords as the WIZ.BIN impact didn't justify the benefit. Will cause a temporary increase in WIZ.BIN size that will reduce.
Fix changing recordings to videos when enable_converting_imported_videos_to_tv_recordings is enabled
Added ability to set Season and Episode Number if not already set when changing videos to recordings

FYI. The size of my WIZ.BIN halved once DB maintenance had run.

John
Reply With Quote
  #91  
Old 03-21-2016, 11:51 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,082
Quote:
Originally Posted by jorton View Post
This update may have messed up the tmiranda Youtube plugin for me. Says it's disabled now and was working before I updated CMT. Can't re-enable it, also tried to reinstall but no go.
Sorry, can't help. The Youtube plugin is working OK for me. Are you V7 or V9?

John
Reply With Quote
  #92  
Old 03-22-2016, 08:04 AM
pjpjpjpj pjpjpjpj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,075
As posted in other threads, my IMDB access (which is served by this plugin, IIRC) and also my PlayOn access, had broken a few weeks ago. The IMDB was partially working but not pulling a lot of the info, and the PlayOn would just sit with the green "thinking" bar when I tried to access it. I tried numerous server reboots, reinstalling the plugins, etc. I was resigned to having to find a good time to try a complete reinstall of Sage.

Yesterday we had a long power outage (power company work in the neighborhood, we had warning) and when everything came back on, both plugins were working perfectly (IMDB and PlayOn). Don't know what happened, but I'll take it!

So last night I see about this update, and I'm wary of messing things up (since the IMDB is part of CMT).... can you explain exactly what this update is doing in layman's terms?
__________________
Server: AMD Athlon II x4 635 2.9GHz, 8 Gb RAM, Win 8.1 x64, Java 8, Gigabit network
Drives: Several TB of internal SATA and external USB drives, no NAS or RAID or such...
Software: SageTV v9, stock STV with ADM.
Tuners: 4 tuners via (2) HDHomeruns (100% OTA, DIY antennas in the attic).
Clients: Several HD300s, HD200s, even an old HD100, all on wired LAN. Latest firmware for each.
Reply With Quote
  #93  
Old 03-22-2016, 09:40 AM
jorton jorton is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2005
Location: Canada
Posts: 1,273
Quote:
Originally Posted by JREkiwi View Post
Sorry, can't help. The Youtube plugin is working OK for me. Are you V7 or V9?

John
No prob, I'm on an old patched version of 9 (copy the files manually) might need to actually use the v9 installer and get caught up.

Thx,

Jeremy
Reply With Quote
  #94  
Old 03-22-2016, 12:58 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,082
Quote:
Originally Posted by pjpjpjpj View Post
So last night I see about this update, and I'm wary of messing things up (since the IMDB is part of CMT).... can you explain exactly what this update is doing in layman's terms?
It's just a change to how the plugin determines when to output to a .properties file and the impact that has on WIZ.BIN size. No changes at all in the IMDB area.

John
Reply With Quote
  #95  
Old 11-22-2019, 07:44 PM
peternm22 peternm22 is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 624
Anyone having trouble with IMDB lookups the past couple of days? I'm getting "IMDB search failed searching for person " errors.
Reply With Quote
  #96  
Old 11-22-2019, 07:52 PM
BobPhoenix BobPhoenix is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3,150
Quote:
Originally Posted by peternm22 View Post
Anyone having trouble with IMDB lookups the past couple of days? I'm getting "IMDB search failed searching for person " errors.
Me too!
__________________
"Keep your goals away from the trolls"
Reply With Quote
  #97  
Old 11-22-2019, 07:55 PM
BobPhoenix BobPhoenix is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3,150
Quote:
Originally Posted by peternm22 View Post
Anyone having trouble with IMDB lookups the past couple of days? I'm getting "IMDB search failed searching for person " errors.
Me too! Here is what I got searching for James Garner:

Failed to find search results content in https://www.imdb.com/find?s=nm&mx=200&q=James+Garner at: net.sf.sageplugins.sageimdb.ImdbWebSearch.search:111

If that helps.

Although the URL does work. Must be a parsing error because they changed the web page.
__________________
"Keep your goals away from the trolls"
Reply With Quote
  #98  
Old 11-22-2019, 08:23 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,082
Yes, I have seen it too and will look into it

Thanks

John
Reply With Quote
  #99  
Old 11-24-2019, 12:04 AM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,082
I've uploaded a fixed version to the repository

If your still running JAVA 1.7 you wont be able to download it via SageTV, but can manually download the JAR file from
https://dl.bintray.com/jrekiwi/SageT...imdb_2.0.3.zip
and replace the file in \SageTV\JARs when SageTV is not running

John
Reply With Quote
  #100  
Old 11-24-2019, 01:35 PM
jt4242 jt4242 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2009
Location: Montreal, Canada
Posts: 164
Thank you!!! I've been missing IMDb! I installed plugin and tested imdb and it works again - hooray! But then I was unable to play anything on my HD300 - all was well in the PC monitor just not the extender. So I rebooted pc, restarted sage etc - still nothing.

Then I remembered that, most of the time, if anything goes wrong, all I have to do i unplug and replug the HD300 power cord. Sure enough, everything is great now - why do I NEVER remember to try that first thing!!

Thank you again. And as soon as tvdb gets its update all straightened out and we get episode descriptions again, life will be perfect!
Julie
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin: Read, Write and Edit Metadata JREkiwi SageTV v7 Customizations 16 10-17-2011 12:15 PM
Which fanart tool do I want bialio SageMC Custom Interface 3 04-12-2009 03:25 PM
Clean out old metadata created by My Movies before creating new metadata for SageTV? Texas-Hansen SageTV Customizations 0 02-12-2009 10:31 AM
DVD Collection Tool deadend5001 SageTV Customizations 1 05-24-2008 11:26 PM
translation tool banjo SageTV Studio 0 04-23-2007 10:55 AM


All times are GMT -6. The time now is 06:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.