SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #61  
Old 10-04-2012, 02:06 AM
bcjenkins bcjenkins is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,760
Thanks for posting. As an fyi it did not prompt me to install Google weather plugin. I manually installed and all is well.

PS The new weather update is awesome!
__________________
Running SageTV on unRAID via Docker
Tuning handled by HDHR3-6CC-3X2 using OpenDCT
Reply With Quote
  #62  
Old 10-05-2012, 10:01 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,596
Downloadable Update: STV v7.1.9.10, 2012100501

The following downloadable STV update is available for v7.1.9:

New STV version: 7.1.9.10, file set 2012100501
  1. More YouTube fixes in STV.


You can either wait for the system message telling you the update is available or get it at Detailed Setup -> Advanced -> Check for STV Update.



The STV version will be listed in System Information as v7.1.9.10.

Note: Version 7's SageTV3 STV has also been updated to include this YouTube fix & also has a downloadable update to v7.1.9.10.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #63  
Old 10-05-2012, 07:11 PM
crusing crusing is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2010
Location: Kennewick, WA
Posts: 160
Quote:
Originally Posted by bcjenkins View Post
Thanks for posting. As an fyi it did not prompt me to install Google weather plugin. I manually installed and all is well.

PS The new weather update is awesome!
+1 I had to check the message board to figure out why the weather was't working.
Reply With Quote
  #64  
Old 10-05-2012, 07:45 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,287
+1 on the thanx for fixing all this, again.
__________________
Sage 7 server = Gigabyte AMD quad-core - 2 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - Seagate/Hitachi Deskstar - HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200 networked. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #65  
Old 10-05-2012, 08:18 PM
lesbell lesbell is offline
Sage User
 
Join Date: May 2010
Location: Sydney
Posts: 18
Quote:
Originally Posted by Opus4 View Post
The following downloadable STV update is available for v7.1.9:

New STV version: 7.1.9.9, file set 2012100301
  1. Updated weather system to retrieve weather information from Weather Underground.
Am I right in thinking that Weather Underground only supports US locations? It certainly doesn't recognise Sydney, Australia.

If so, is there any way to go back to a weather system that actually works over most of the planet?

Sorry - scratch that! Turns out that although I had the Google Weather plug-in installed, it needed to be updated, which I did manually. And now, let me add my voice to the chorus - it *is* awesome!

--- Les

Last edited by lesbell; 10-05-2012 at 08:22 PM.
Reply With Quote
  #66  
Old 10-06-2012, 01:07 PM
dwycoff's Avatar
dwycoff dwycoff is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2007
Location: Manvel, TX.
Posts: 59
Awesome job!

Thanks for taking the time to fix this - Great work!
Reply With Quote
  #67  
Old 10-07-2012, 09:18 AM
dude2008 dude2008 is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Hello all, am running v7 and have installed the latest update through Setup > Advanced, but what I'm wondering is if it's possible to download the patch/update file so that I can keep an offline copy. Reason is, if I need to install the program from scratch, would prefer to have an offline copy in case the auto updater feature no longer works by then...
Reply With Quote
  #68  
Old 10-16-2012, 12:24 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,596
Downloadable Update: STV v7.1.9.11, 2012101601

The following downloadable STV update is available for v7.1.9:

New STV version: 7.1.9.11, file set 2012101601
  1. Weather: Check for item info that is not available & display N/A.
  2. Weather: Check for plugin version being up to date.
  3. Weather: Check whether weather alert has changed since last time alerts were viewed before showing alert icon on Main Menu's header.
  4. Weather: Added overview style extended forecast.
  5. Weather: Included weather stations in location searches.


You can either wait for the system message telling you the update is available or get it at Detailed Setup -> Advanced -> Check for STV Update.



The STV version will be listed in System Information as v7.1.9.11.


Note: This STV requires updated the "Google Weather" library plugin, version 2.0.1. The STV will automatically check for its installation and ask to install it if it is not yet installed. If you already have it installed, be sure to update the plugin -- the STV should tell you if it is out of date.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #69  
Old 10-16-2012, 04:36 PM
routerunner's Avatar
routerunner routerunner is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2008
Location: Wiltshire, UK
Posts: 1,359
Andy, thank you very much for the update, I like the new detailed view

Not sure whether is the STV or the new API, but I've got loads of these errors in the log now. Is anyone having the same?

Thanks
Eddy

Code:
Tue 10/16 23:30:58.153 [Fork-OPUS4-108092@10d20ce] Updating weather
Tue 10/16 23:30:58.154 [Fork-BASE-71232@194b34a]    Not time to update weather yet.
Tue 10/16 23:30:58.154 [Fork-BASE-71232@194b34a] Parsing Error: Unexpected ")" at column 60.

Expression: NAText = sage_google_weather_WeatherUnderground_getNotAvailableText()
Tue 10/16 23:30:58.155 [Fork-BASE-71232@194b34a] Parsing Error: Unexpected ")" at column 60.

Expression: NAText = sage_google_weather_WeatherUnderground_getNotAvailableText()
Tue 10/16 23:31:00.660 [EventRouter-0023a50001ab@1c76cab] ParentY=54, TopMenuWidgetHeight=612, SubMenuVerticalAlignment=0.08823529411764706
Tue 10/16 23:31:00.660 [EventRouter-0023a50001ab@1c76cab] Opening sub menu via select/right: xSubmenuTV
Tue 10/16 23:31:00.661 [EventRouter-0023a50001ab@1c76cab] Parsing Error: Unexpected ")" at column 60.

Expression: NAText = sage_google_weather_WeatherUnderground_getNotAvailableText()
Tue 10/16 23:31:00.662 [EventRouter-0023a50001ab@1c76cab] Parsing Error: Unexpected ")" at column 60.

Expression: NAText = sage_google_weather_WeatherUnderground_getNotAvailableText()
Tue 10/16 23:31:00.666 [EventRouter-0023a50001ab@1c76cab] Parsing Error: Unexpected ")" at column 60.

Expression: NAText = sage_google_weather_WeatherUnderground_getNotAvailableText()
Tue 10/16 23:31:00.667 [EventRouter-0023a50001ab@1c76cab] Parsing Error: Unexpected ")" at column 60.

Expression: NAText = sage_google_weather_WeatherUnderground_getNotAvailableText()
Tue 10/16 23:31:02.198 [EventRouter-0023a50001ab@1c76cab] setUI(sage.cb@10d1f3f[SageRecordings SHORTCUTS]) histIdx=1 uiHistory=[sage.cb@17fb9e0[Main Menu], sage.cb@10d1f3f[SageRecordings SHORTCUTS]] redo=false
Tue 10/16 23:31:02.199 [EventRouter-0023a50001ab@1c76cab] Parsing Error: Unexpected ")" at column 60.

Expression: NAText = sage_google_weather_WeatherUnderground_getNotAvailableText()
Tue 10/16 23:31:02.200 [EventRouter-0023a50001ab@1c76cab] Parsing Error: Unexpected ")" at column 60.

Expression: NAText = sage_google_weather_WeatherUnderground_getNotAvailableText()
__________________

Automatic Power Off | Squeezeslave | DVB-S Importer | DVB Decrypter & Card Client | Tuner Preroll


Every man is a damn fool for at least five minutes every day; wisdom consists in not exceeding the limit. ~ Elbert Hubbard
Reply With Quote
  #70  
Old 10-16-2012, 08:18 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,596
Quote:
Originally Posted by routerunner View Post
Not sure whether is the STV or the new API, but I've got loads of these errors in the log now. Is anyone having the same?
I would say that either you don't have the updated plugin installed yet, or SageTV wasn't restarted yet after installing the plugin update.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #71  
Old 10-17-2012, 02:30 AM
routerunner's Avatar
routerunner routerunner is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2008
Location: Wiltshire, UK
Posts: 1,359
Quote:
Originally Posted by Opus4 View Post
I would say that either you don't have the updated plugin installed yet, or SageTV wasn't restarted yet after installing the plugin update.

- Andy
Well, I updated the STV first, then got notification to update to the new whether API, which I did, restarted the server then got the error messages in the log, but this morning when the server was started as usual, the error was gone...will let you know if happens again.

Thanks
Eddy
__________________

Automatic Power Off | Squeezeslave | DVB-S Importer | DVB Decrypter & Card Client | Tuner Preroll


Every man is a damn fool for at least five minutes every day; wisdom consists in not exceeding the limit. ~ Elbert Hubbard
Reply With Quote
  #72  
Old 10-28-2012, 06:44 PM
LWM4P LWM4P is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2008
Location: Denver, CO
Posts: 62
Weather not working for me

So I put in the latest STV, restarted... I go to the weather config screen and it try to put in a zip and nothing is ever found (tried about 10 different zips in Colorado and other US places).

then I read that the google weather plugin was shut down... this have anythign to do with it or am I doing something wrong?
Reply With Quote
  #73  
Old 10-29-2012, 05:49 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,768
Quote:
Originally Posted by LWM4P View Post
So I put in the latest STV, restarted... I go to the weather config screen and it try to put in a zip and nothing is ever found (tried about 10 different zips in Colorado and other US places).

then I read that the google weather plugin was shut down... this have anythign to do with it or am I doing something wrong?
Go to the plugin manager and update the Google Weather plugin.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #74  
Old 10-29-2012, 09:57 AM
LWM4P LWM4P is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2008
Location: Denver, CO
Posts: 62
Yes, that worked... I should have read more carefully :-)
Reply With Quote
  #75  
Old 11-25-2012, 06:10 PM
freewheeling's Avatar
freewheeling freewheeling is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2009
Location: Virginia
Posts: 482
I can't get it to update from Current ver: 2012031001

Also, I don't have any *.STV file just an .XML file. Something got messed up and I lost all of my plugins, data, etc. so I uninstalled and then reinstalled, and started adding the plugins back in. I have most of the back (including the Google weather) but it won't update the STV. It keeps saying it's updating from 2012031001 to 2012100501 and also says that the Previes STV update was 7.1.9.9, file set 201100301.

What's wrong and why do I have and xml file rather than an stv file?
Reply With Quote
  #76  
Old 11-26-2012, 07:26 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,768
There could be a problem with one of the plugins "resetting" the STV back to an older version. (I've made this mistake before in one of my plugins.)

Uninstall all of the UI Mod plugins then update the STV to the latest version. Then install the UI Mod plugins one at a time and check the STV version after each install. I bet you find that one of the plugins resets the STV to an older version.

Tom
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #77  
Old 11-26-2012, 08:10 AM
omega's Avatar
omega omega is offline
Sage User
 
Join Date: May 2005
Location: Minnesota
Posts: 61
Quote:
Originally Posted by freewheeling View Post
I can't get it to update from Current ver: 2012031001

Also, I don't have any *.STV file just an .XML file. Something got messed up and I lost all of my plugins, data, etc. so I uninstalled and then reinstalled, and started adding the plugins back in. I have most of the back (including the Google weather) but it won't update the STV. It keeps saying it's updating from 2012031001 to 2012100501 and also says that the Previes STV update was 7.1.9.9, file set 201100301.

What's wrong and why do I have and xml file rather than an stv file?
Note that "STVs" have been stored in XML format for many Sage versions now, so yes, you should have a .xml file. The .stv binary format was retired long ago.
Reply With Quote
  #78  
Old 11-26-2012, 12:31 PM
freewheeling's Avatar
freewheeling freewheeling is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2009
Location: Virginia
Posts: 482
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
There could be a problem with one of the plugins "resetting" the STV back to an older version. (I've made this mistake before in one of my plugins.)

Uninstall all of the UI Mod plugins then update the STV to the latest version. Then install the UI Mod plugins one at a time and check the STV version after each install. I bet you find that one of the plugins resets the STV to an older version.

Tom
It's apparently the PlayOn plugin that resets it. Sort of disappointing.
Reply With Quote
  #79  
Old 11-26-2012, 02:42 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,768
Quote:
Originally Posted by freewheeling View Post
It's apparently the PlayOn plugin that resets it. Sort of disappointing.
You need to post this info in that thread, evilpenguin needs to know it.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #80  
Old 12-30-2012, 12:03 PM
CptKirk CptKirk is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 124
I've got STV 7.1.9.6 2011110601 installed.

When I do "Detailed Setup -> Advanced -> Check for STV Update" it says:

An update is available to upgrade the current STV file set from version '2011110601' to version '2012100501'

'2012100501' is STV 7.1.9.10, not 7.1.9.11 which is the latest release.

Do I need to go to .10 first and then do another update check to go to .11?

Or should it be able to go straight from .6 to .11?
__________________
SageTV running on: Win7 SP1 64 Pro
SageTV 9.1.9.778
Java 1.7.0_80
OpenDCT 0.5.28
Client: HD300
HDHR3-CC Prime 20170815 (Comcast CableCard) - 3 Tuners
Hauppauge 1950 STB SD (USB-UIRT Zone 1)
Hauppauge 1950 STB SD (USB-UIRT Zone 2)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Downloadable STV Updates for v6.6; Latest: STV v6.6.2.31, 2013010701 Opus4 SageTV Software 123 01-08-2013 11:52 AM
latest Windows 7 updates.... tvmaster2 SageTV Software 2 03-26-2012 04:20 PM
Latest updates... mkanet Batch Metadata Tools 4 01-28-2011 07:53 AM
Downloadable STV Updates for v7.0; Latest: STV v7.0.23.2, 2011011701 Opus4 SageTV Software 1 01-18-2011 11:03 AM
Nielm's Advanced Stop - Is It Still Downloadable? Savage1701 SageTV Customizations 18 10-16-2009 10:21 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.