SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-24-2011, 03:34 PM
SomeWhatLost's Avatar
SomeWhatLost SomeWhatLost is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2009
Location: earth
Posts: 528
dvd VIDEO_TS play back issue

I have been using DVDShrink since the beginning of time... and I have always had the "break vob up into 1 gig chunks" checkbox checked... and its always just worked...
but over the weekend my cool little Woot optima pico projector thingy showed up and I was playing with dvd shrink to try and get something that the little projector would play... at some point I unchecked the break up the vob into tiny little pieces checkbox...
then I ripped my new "Big Bad Wolf" (not an extremely good movie fwiw) DVD... didn't notice it just ripped to one big vob...
the one big vob played just fine on my desktop using VLC but it would not play on my HD300, it just got the blank/black screen that it switches to right before it starts playing, and stayed there... fast forward didn't work...
it wasn't hung as such, as stop exited just like it should, but it wouldn't play...

ended up just loading the big vob back into DVDShrink and re-doing it with the break into small chunks checkbox checked and it then played just fine...

just curious, does sage not like like one big VOB? or is it just the HD300 that doesn't like one big VOB? if so why?
bluray & HD DVD .mkv's are just one big file (huge really, much bigger then the vob) and they play fine... so it can't be a file size limit/issue...
if I just renamed the one big .vob to mpg would it work then?
is DVDshrink just mangling the header or something?

also, whats the point of the little LED pico projectors? sure they are fun cool toys and all... but I can't figure out what its actual purpose in life is suppose to be???
they aren't bright enough to be 'real' projectors....
__________________
NOTE: As one wise professional something once stated, I am ignorant & childish, with a mindset comparable to 9/11 troofers and wackjob conspiracy theorists. so don't take anything I say as advice...
Reply With Quote
  #2  
Old 10-24-2011, 06:25 PM
SomeWhatLost's Avatar
SomeWhatLost SomeWhatLost is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2009
Location: earth
Posts: 528
why did this get moved to extender subforum?
is it really an extender issue?
seems more likely a Sage s/w issue as I am reasonably kinda sorta sure the extender is just fine?

or is there some sort of auto bot type form filter that automatically searches a thread for any mention of an extender and immediately moves it to the extender subforum regardless of whether the extender has anything to dop with the issue at hand?

actually just a guess, but my uninformed guess would list the possible culprits in order of likelihood as:
  1. operator error (wouldn't be the first time)
  2. DVDShrink issue
  3. SageTV software issue
  4. .
  5. .
  6. .
  7. Extender/HD300 issue
but I could be wrong...
__________________
NOTE: As one wise professional something once stated, I am ignorant & childish, with a mindset comparable to 9/11 troofers and wackjob conspiracy theorists. so don't take anything I say as advice...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD200 won't play Video_TS folders? jgs14 SageTV Media Extender 3 11-07-2010 09:53 AM
Imported Videos - Suddenly Shows Folder + VIDEO_TS & VIDEO_TS~1 antplugger SageTV Software 2 09-18-2006 03:32 PM
Can you get RealPlayer play Video_TS off hard drive? shhas General Discussion 0 07-13-2004 12:02 PM
Play videos back to back? magicshoes SageTV Software 4 06-26-2004 01:56 AM
Back to Back Favorites issue with Multi-tuners cards carlgar SageTV Software 0 11-26-2003 04:08 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.