SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-05-2011, 01:03 AM
jorton jorton is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2005
Location: Canada
Posts: 1,273
EPG for Shaw Cable (Canada) about half full of "No Data" entries

Anyone else experiencing this?

I may have to setup my backup set top box to record until the guide is complete again.

I have forced a epg refresh and also removed and replaced my tuners with a new postal code to make sure the guide was downloaded again from scratch and still have a ton of No Data entries...

Never seen this before... Zap2it has full data for these periods.

I am running 7.1.2 and it seems like this started about the time I installed it... I hope it's just a coincidence.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-05-2011, 05:55 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,620
Have you tried everything from this FAQ, particularly the part about clearing some properties?

My Program Guide is no longer updating and is missing data for some or all of my channels. How can I get it to start updating again?

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-05-2011, 09:00 AM
jorton jorton is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2005
Location: Canada
Posts: 1,273
Quote:
Originally Posted by Opus4 View Post
Have you tried everything from this FAQ, particularly the part about clearing some properties?

My Program Guide is no longer updating and is missing data for some or all of my channels. How can I get it to start updating again?

- Andy
Yup (actually read that ), tried refresh, Firewall good, properties all good. Looks like the last auto EPG update last night at about 11pm has refilled all the "No Data" entires, maybe Zap2it was doint some sort of channel changes or maintenance and it just needed to catchup.

Seems back to normal now.

Thanks for your help Andy,

J
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
recent EPG changes giving "No Data" jphhughes SageTV EPG Service 1 09-28-2009 10:42 AM
EPG data for "non-local" channels KarylFStein SageTV EPG Service 4 08-03-2006 10:01 AM
SageTV EPG says "No Data" for HD sub-channel Fluffdaddy SageTV EPG Service 22 08-01-2006 07:03 PM
Looking for a no-hassle SageTV "serial" cable (PC USB--> DirecTV Low Speed data port) mkanet Hardware Support 11 06-16-2006 09:29 AM
Can one "force" a re-fetch of EPG data? stevech SageTV Software 3 04-03-2006 09:52 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.